Jump to content

Tommy Andersen

Betalende medlem
 • Posts

  34
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tommy Andersen

 1. Er det noen andre som skal til Gol i år? Jeg skal kjøre på torsdags ettermiddag og lurer på om noen andre vil slå følge?
 2. det vi manglet i antall tok vi igjen i stil!
 3. Helt enig i at vi må ha et treff.. Hva sier Kjell Arne til å stå for organisering?
 4. Hei. Jeg fikk min første motorstopp på 7 år igår. Jeg skrudde opp fordelerlokket og oppdaget at det var olje der. Jeg tørket det rent og bilen starter og går fint etter det. Hva som gjør at det kommer olje inn der? (Bilen er en W124 230E 1989 modell.)
 5. Vi er mange medlemmer, men ikke så mye aktivitet..
 6. Lokalag Oslo planlegger en høsttur vestover fra 19. september til 21.september og turen skal gå til Voss med aktiviteter der. Er det flere som vil bli med på en crusingtur opp til Voss lørdag 20. september og møter dem der?
 7. Årsmøtet har bestemt at lokallag Bergen står uten en leder! Dette e er tiden for å stå sammen velge oss en vei videre. Og samtidig vise at vi er landets nest største, og garantert den fineste byen med folk som står sammen! De som sier annet er ikke en by, eller så har de ikke vært her! Vi alle nyter en fantastisk sommer, hva med muligheten for å samles og nyte noen timer sammen også? Som Effektansvarlig sender jeg ut mange skiltplater og andre effekter til medlemmer av lokal Bergen, men vi bør være mer enn det! Klubben takker for alle som er med å bidrar med medlemsavgift og kjøper effekter! Men og det er et stort MEN, ønsker vi ikke mer enn det? Sauer velger ikke ut sitt "bytte", de beiter. De lever ålreite liv og trives med det. Ulver gjør sine valg og lever av konssenkvensene av sine valg. Vi kjører rundt i verdens beste biler. Det betyr ikke at det ikke går i stykker, og at de er blillige å drifte. De gir bare mer glede og komfort. Kjører man en MB og tar vare på de så varer de lenger enn de fleste andre. Det er et statistisk fakta. Hvem er klare for å samles og gjøre et valg? Bli med å skap et levende lokalag i en levende klubb! Hilsen Tommy
 8. En kamerat trenger en gearkasse til en 300-24v. Vet noen hvilken kasse som kan brukes? Har hørt at det er bare 300-24 og 320 kasser som kan brukes, men vet ikke sikkert.. Noen som kan hjelpe?
 9. Hei. Er det noen som har noen lettmetall-felger med ET60? +-8
 10. Vi burde samlet så mange som mulig til å kjøre sammen opp til Gol. Vi skal filme på veien så det hadde vært fint om vi hadde vært flere biler. Hvis det er noen som vli være med? Send meg et PM...
 11. .... akkurat som Postmann Pat skal du alltid være tidlig ute....
 12. Jepp! Hadde vært fint å kjøre sammen med flere. Noen flere som er med? Husk at Pers gir et "gratis"-døgn med i prisen på weekend. Kommer man torsdag, er prisen den samme til søndag, som om man kommer fredag.
 13. Sånn kan det gå når man kjører BMW. En Mercedes hadde varslet at han var utenfor kjørebanen.
 14. Den er ikke tilmeg og jeg nevnte detfor ham, men han sa det ikke gikk.. Dersom det er noen som vet bedre så er de velkommen til å si ifra...
 15. Ønsker en gearkasse til en 300 4-matic i godt brukbar stand- Håper det er noen som kan hjelpe. Vennlig hilsen Tommy Andersen Effektansvarlig
 16. er ikke sikkert at det er folk fra "uggabuggaland" som står bak dette. Det kan heller være noen helt ytterst til høyre som har fått nok av Arbeiderpartiets enorme import av folk fra den tredje verden. Likevel, like forbanna synd at sånne ting skjer....
 17. hever du eksosanlegget og luftinntaket får du en ordentlig amfibiebil
 18. Tror du dem skjønner hva vi skriver? "Alle" har familie i norge og/eller så kan de norsk.. haha Alltid en slektning..
 19. Hallo Charlie. Når det gjelder hoteller, har vi Thon-kjeden, Raddison-kjeden, Scandic-hotels og Clarion-kjeden. Alle de har flere hoteller her i byen. I sentrum har vi også First Marin hotels, Park hotel, In-City, Hordaheimen +++. Rundt byen har vi flere campingplasser med hytter. Du har Midttun Camping, Grimen Camping, Bergen Camping og Brattland Camping. I tillegg er det mange Bed & Breakfast steder i og utenfor byen.
 20. Vi-To Service på Midttun i Bergen! Trond som driver Vi-To Service er tidligere Aalgard-mekaniker og han han kanonpeiling på Mercedes. Anbefales!
 21. Jeg har nettopp byttet skiltplater og lurte på om det er bare å bytte ut "listen" nederst på platene? Da kan man kanskje bestille bare listene istedet?
 22. Jeg har en CE med eletrisk rullegardin i bakruten. Det virker ikke lenger fordi en sånn plaststreng er røket. Jeg har kjøpt ny plaststrengen men da jeg prøvde "kjøre" det nye inn stoppet den bare. Jeg antar at den stopper i restene av den gamle plaststrengen for den fikk jeg ikke ut. Jeg skal få skiftet bakrute i morgen og i den forbindelse ønsker jeg å ta ut hattehyllen. Jeg hadde ute baksetene men jeg klarte ikke få ut hattehyllen og jeg skjønte ikke hvordan det er skrudd sammen.. Noen som kan hjelpe?? edit : endret til fornuftig tittel og flyttet til teknisk. --FrodeS
×
×
 • Create New...