Jump to content

Tommy Andersen

Betalende medlem
 • Posts

  34
 • Joined

 • Last visited

About Tommy Andersen

 • Birthday 05/30/1970

Tommy Andersen's Achievements

0

Reputation

 1. Er det noen andre som skal til Gol i år? Jeg skal kjøre på torsdags ettermiddag og lurer på om noen andre vil slå følge?
 2. det vi manglet i antall tok vi igjen i stil!
 3. Helt enig i at vi må ha et treff.. Hva sier Kjell Arne til å stå for organisering?
 4. Hei. Jeg fikk min første motorstopp på 7 år igår. Jeg skrudde opp fordelerlokket og oppdaget at det var olje der. Jeg tørket det rent og bilen starter og går fint etter det. Hva som gjør at det kommer olje inn der? (Bilen er en W124 230E 1989 modell.)
 5. Vi er mange medlemmer, men ikke så mye aktivitet..
 6. Lokalag Oslo planlegger en høsttur vestover fra 19. september til 21.september og turen skal gå til Voss med aktiviteter der. Er det flere som vil bli med på en crusingtur opp til Voss lørdag 20. september og møter dem der?
 7. Årsmøtet har bestemt at lokallag Bergen står uten en leder! Dette e er tiden for å stå sammen velge oss en vei videre. Og samtidig vise at vi er landets nest største, og garantert den fineste byen med folk som står sammen! De som sier annet er ikke en by, eller så har de ikke vært her! Vi alle nyter en fantastisk sommer, hva med muligheten for å samles og nyte noen timer sammen også? Som Effektansvarlig sender jeg ut mange skiltplater og andre effekter til medlemmer av lokal Bergen, men vi bør være mer enn det! Klubben takker for alle som er med å bidrar med medlemsavgift og kjøper effekter! Men og det er et stort MEN, ønsker vi ikke mer enn det? Sauer velger ikke ut sitt "bytte", de beiter. De lever ålreite liv og trives med det. Ulver gjør sine valg og lever av konssenkvensene av sine valg. Vi kjører rundt i verdens beste biler. Det betyr ikke at det ikke går i stykker, og at de er blillige å drifte. De gir bare mer glede og komfort. Kjører man en MB og tar vare på de så varer de lenger enn de fleste andre. Det er et statistisk fakta. Hvem er klare for å samles og gjøre et valg? Bli med å skap et levende lokalag i en levende klubb! Hilsen Tommy
 8. En kamerat trenger en gearkasse til en 300-24v. Vet noen hvilken kasse som kan brukes? Har hørt at det er bare 300-24 og 320 kasser som kan brukes, men vet ikke sikkert.. Noen som kan hjelpe?
 9. Hei. Er det noen som har noen lettmetall-felger med ET60? +-8
 10. Vi burde samlet så mange som mulig til å kjøre sammen opp til Gol. Vi skal filme på veien så det hadde vært fint om vi hadde vært flere biler. Hvis det er noen som vli være med? Send meg et PM...
 11. .... akkurat som Postmann Pat skal du alltid være tidlig ute....
 12. Jepp! Hadde vært fint å kjøre sammen med flere. Noen flere som er med? Husk at Pers gir et "gratis"-døgn med i prisen på weekend. Kommer man torsdag, er prisen den samme til søndag, som om man kommer fredag.
 13. Sånn kan det gå når man kjører BMW. En Mercedes hadde varslet at han var utenfor kjørebanen.
×
×
 • Create New...