Jump to content

gr8pics

Betalende medlem
 • Posts

  652
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gr8pics's Achievements

0

Reputation

 1. Hva er det som ligger på After Reset på kjørecomputer?
 2. Ja, som feks å gi strøm til hjelpepumpa på automaten for å holde trykket oppe når start/stop funksjonen slår inn ved stans? Har et merkelig problem med denne hjelpepumpa, som plutselig har dukket opp, men lurer på om det allikvel heller mot et utslitt startbatteri. Funket iaf fint etter en 85% lading de første 3-4 gangene, så fikk jeg problem igjen med at det napper i kassa når start/stop starter opp motoren igjen. Hvile spenning var etter 5 min med motor av på 12.2, det er kanskje litt lite, og grunnet til dette problemet? Hvile spenning på backup batteriet var fortsatt 12.8v 5 min etter stans.
 3. Eller må jeg ha 12v koblet til kablene mens jeg bytter for ikke å resette ting? W212 2014
 4. Hva er det som detter ut av programmering hvis backup batteriet feiler? Når det står Backup battery failure i speedometeret, betyr det at det som skal ligge under det allerede har blitt resat/mistet? Er det evt da bare å koble det helt fra å sette inn nytt? Vil evt startbatteriet holde på det som backupbatteriet skal når jeg kobler det fra, hvis startbatteriet er koblet til? W212 2014
 5. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=167132913
 6. Hvis du er på jakt etter et pent eksemplar av w212, så er dette rette bilen å sjekke ut, motor kun gått 79 000 https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=161895716
 7. Det høres jo lovende ut, ikke noen andre typiske problemer med disse? 350 motoren er vel ganske driftssikker? Så lenge det ikke koster mer en w212 å vedlikeholde, så går det fint
 8. Hva er typiske kostbare reparasjoner på disse? Eller er det ingen spesielle? Motor skal vel være solid? Hva med drivverk?
 9. Interessant. Er det noen mulighet for at du kunne tatt et par mobil bilder rett bakfra, og et fra bakkenivå og skrått opp på undersiden av diffuseren? Du har prefacelift?
 10. Der var den ja, takk! Ser ut som en god jobb med poppnagler og løsning av grillen? Pleier det å følge med nye popper på kopi griller?
 11. Noen som har fått til dette på stasjonsvogn w212 facelift, eller er det bortimot umulig å kappe til noe som ser bra ut?
 12. Noen som har gjort dette før? Søkte litt på nett, men ingen konkrete veiledninger, ser også at prefacelift har ganske ulike fester. Har Amg kit, den samme grillen som nå sitter på w213, men ønsker en original Amg grill, den hvor de to listene sitter tett på midten. Noen med superskills i Google som klarer å finne det jeg ikke fant?
 13. Takk, ja, det skulle jo tatt seg ut om Mercedes leverte bilene originalt med kobber rør Skal på eu kontroll nå, og eneste jeg har følt vært et problem på bilene siste årene er de nye eu reglene mht rust på rør utvendig, et overdrevet krav, når det kun er snakk om overflate. Min er 2014 og har gått 150k, kan vel ikke ha blitt så dårlig enda
×
×
 • Create New...