Jump to content

LT

Betalende medlem
 • Posts

  59
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by LT

 1. Me e klar Glenn. Har bestillt denne nye teknologien som du refererer til men denn hekkans tollen drar ut så de er nok ikke på plass enda. Gleder oss til i morgen men tror det kan bli en tøff dag for brevduene....
 2. Vi er 3-4 fire biler fra oss og stiller på jordbær lommen kl 0900 i morgen tidlig Meldes penere vær utover dagen, er det muligheter for å vaske bilen hos Lyngdal Karosseri?
 3. Hotell bestillt Er vel også en camping for mulighet til å slå opp telt, stemmer ikke det?
 4. Er flere ledige plasser på Rennesøy (Gangenes båthavn) Plass får du på dagen og er da midt i indrefilèn av ryfylket. Konge havn!
 5. Du er jo inne på noe der Mener det er Porsche helga før. Blir nok noen 190èr også som skal være med i år. :)
 6. Porschen trenger et år til før den er på veien Har brukt det siste året på å restaurere huset og laget "garasje" da vi har overtatt et gardsbruk i fjor. This year we go black
 7. Støtter den Geggi Utrolig bra arbeid..
 8. Ser bilene og tallene gikk litt i surr for reporteren men men, bra var det uten tvil Du var utrolig bra Terje
 9. Dette var steinbra, takk til alle som har gjort det mulig og gitt av seg selv og/eller deltatt på annet hvis!! TUSEN TAKK ALLE SAMMEN! :cheers:
 10. SEC`n koser seg nå i varme gode omgivelser rett ved siden av en SLS AMG og en liten sort en
 11. Hei, jeg har mulighet og er i ferd med å lage til vinterlagring men er dessverre ikke klar før neste år. Så ønsker du noe da så ta kontakt. Rett utenfor Sandnes..
 12. Jens. Dammen er dessverre inntørket og borte, fiskene er i fiskehimmelen og der har de det godt Håper du kan komme selv om dammen er borte, hjelper det så kan jeg godt skvette litt vann rundt bilen din og legge en gullfisk i en kopp?
 13. Kjempe bra, mailene begynner å tikke inn så dette hjalp utrolig bra. Har sendt ut brev til flere eiere av skjeldne og flotte Mercedes-Benz, alle stiller opp og har fått utrolig bra respons men vi kjenner ikke til alt som rører seg i distriktet. Fristen drøyer vi, kjempe hvis dette kan komme med i neste utgave av MBKN medlemsblad. Aldri for sent å melde seg på, vi fikser det uansett Tusen takk til alle som har hjulpet til, helt fantastisk
 14. Flott, ALLE er velkomne Vi fyller på i verkstedet så det går kjempe fint om noen også kommer søndag.
 15. Kjempe bra :) Jeg kommer også og tar med junior 1+ junior 2+ junior 3..
 16. Nå begynner det å tikke inn men trenger også flere av den "vanlige bilen" Meld dere på slik at dette kan bli starten på noe kjekt for alle entusiaster
 17. Ja hadde satt pris på om alle som har tenk å stille ut kunne gitt et vink før 20 sept. Da vi må planlegge litt innendørs plassering må alle gi et vink slik at vi kan forbrede oss best mulig.
×
×
 • Create New...