Jump to content

Atmobil

Members
 • Posts

  375
 • Joined

 • Last visited

About Atmobil

 • Birthday 04/17/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Atmobil's Achievements

0

Reputation

 1. Sjekk denne her: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=171456683 Jeg som har lagt ut for en kompis som nå er på vei hjem med den fra Polen. Motor og gir ble stjålet fra denne under verksted besøk i Polen og den har stått der noen år nå. Meget spesiell bil som bør reddes.
 2. https://bringatrailer.com/listing/1984-mercedes-benz-190d-2/ Noen som har lyst til å impulshandle en julegave til seg selv?
 3. Nå, en skal aldri si aldri. Har sett mange youtube videoer med biler/lastebiler/maskiner og annet som har stått mye lengre i vesentlig mindre hyggelige miljøer og de har fått start på dem😀
 4. Jeg har også rollo liggende men husker ikke om jeg har beslag til den eller ei. Hvis jeg husker det skal jeg se etter neste gang jeg har tid og er i mekkegarasjen.
 5. Atmobil

  C124

  Jeg tror en må være øst-europeer for å forstå motivasjonen bak det der. Ga de opp å kjøpte en Dart etter alt det arbeidet? De siste bildene er iallefall av noe som for meg ser ut som en 67 Dart. Har aldri helt skjønt greia med å bygge om en bil til å ligne en annen bil, spesielt ikke når begge er relativt vanlige masse produserte biler. Husker jeg så bilder en gang av noen som hadde bygget om en VW Type3 "Razor edge" Ghia til en Mercedes Pagode SL. Ikke spesielt bra resulat og å etterligne en vanlig bil ved å bruke en langt mindre vanlig bil er jo ganske imponerende teit.
 6. Ut i fra grillen vil jeg gjette på W204. Spent på å se om jeg får rett
 7. Jeg prøvde å selge et sett for han for en stund tilbake, de ble ikke solgt og ligger hos han enda: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=81444592 Disse er pulverlakkert grå (ikke sølv) og disse ble avertert til 8000 (i et håp om å ikke få alt for lave skambud) med dekkene som sto på da. Jeg vet ikke om dekkene står på disse felgene enda eller ikke. Disse her kan han nok la gå ganske billig vil jeg tro. 15" stål har jeg liggende flere sett av, et som er sandblåst og lakkert med svart blank lastebil lakk og flere andre sett i forskjellige tilstander. Kan være grei på pris da jeg ikke har bruk for dem lenger.
 8. Den er aldeles nydelig! synd den er så fin, ellers hadde det kunne vært en ypperlig vinterbil Jo, han har det. Har snakket med han om det. Venter på svar Kompisen min som kjøpte min gamle 300TDT har 15" Barrock. Har ikke noen bilder nå men kan skaffe. Med sommerhjul som skal selges? Det står sommerdekk på dem ja Hvor i landet holder han til, da. Og hva har han tenkt seg for de? Han har flere sett, et sett som står på bilen og jeg tror det er to sett til liggende i garasjen. De befinner seg i Trøndelag men frakt kan alltids ordnes (relativt billig også vil jeg tro hvis du vil vente litt). Prisen er jeg ikke helt sikker på, han snakket om 10 000 for et sett med 5 komplette hjul engang tidligere. Jeg skal prøve å få reist innom han en dag å ta bilder av felgene. Kan ikke love hvilken dag men skal få det til iløpet av uka.
 9. Jo, han har det. Har snakket med han om det. Venter på svar Kompisen min som kjøpte min gamle 300TDT har 15" Barrock. Har ikke noen bilder nå men kan skaffe. Med sommerhjul som skal selges? Det står sommerdekk på dem ja
 10. Kompisen min som kjøpte min gamle 300TDT har 15" Barrock. Har ikke noen bilder nå men kan skaffe.
 11. Der minner du meg på noe, jeg hadde jo planer om å sette i større motor i min 190 og fant da ut at bremser fra W108 samt bakaksel fra W108 var veien å gå for å få bedre utveksling og bremser.
 12. Usikker på om det er forskjell på pedalsettet men tviler egentlig på det. Husker ikke lenger hvordan bremsesystemet så ut på heckfloss men tror kanskje det er delt med en krets foran og en bak. Det enkleste er vel å få plukket deler fra en delebil. Hovedsylinder, med forsterker samt venstre og høyre nav eller kanskje bare rett og slett hele forstillinga. Enklest å plukke de delene man trenger da.
 13. Kanksje du finner det du trenger her: https://www.db-depot.de/index.php?nav=4&lan=2& Jeg kjøpte mye deler derfra når jeg hadde heckfloss
 14. Når man først oppgraderer til skivebremser kan man jo like godt gå for 2-krets også, mere sikkerhet i det.
 15. https://www.kienle.com/en/home.html
×
×
 • Create New...