Jump to content

gunsen

Members
 • Posts

  2,589
 • Joined

 • Last visited

About gunsen

 • Birthday 10/05/1966

gunsen's Achievements

0

Reputation

 1. Siden jeg er blitt aktiv igjen, så skal jeg kjøpe bil til min datter som fyller 18, og da er det MB som gjelder. Hva skal jeg være obs på når det gjelder a-klasse fra 2005-2008? Her er det også bensin vi snakker om? Blir det ikke MB, så blir det en Corolla, sikkert, traust og broderen fikser bilen for en billig peng (verksmester Toyota).
 2. Hehe, ja det er liv i meg . Mye jobb, hus og flytting har gjort at man har hatt høg prioritet på andre ting i en lenger periode, men nå er MB dillaen komt tilbake 420 blir nok over budsjettet er jeg redd.
 3. Hei, er på jakt etter en cruisebil w124, som ikke vil bli brukt så mye. Har lyst på en rekke 6 , altså fra 260E og oppover til 300-24. Hva har dere å si om de forskjellige motorene, ulemper og fordeler, jeg skrur ikke noe selv, så vil ha den motoren som gir meg minst trøbbel (sjekker selvfølgelig normalt vedlikehold osv). Og er det noen motorer som pleier å lage noe spesielle problemer etter en viss km.stand. Takk på forhånd for alle god råd og tips.
 4. Har en 320 cdi tilsalgs, selges gunstig med komplett servicehefte++++ ,bare å ta kontakt på innboksen viss du er intressert.
 5. Gratulerer med flott SLK. Jeg mener personlig at "19" på denne bilen blir for voldsomt (halve bilen er jo felger ) men det er sikkert jeg som har blitt for gammel til så heavy felger, bilen hadde kledd bedre 18" og Lorinser blir aldri feil.
 6. Koden kan nok endre seg, min endre seg fra C til D nå i disse tider faktisk, og når jeg ville få pris på min bil i Arvika og oppgav koden så ba dem meg sende koden på nytt når det gjensto mindre enn 1000 km før service ( jeg oppgav koden ca 2500 km før service). Men at norsk MB verksted ikke vil gi pris er helt normalt, unntak for mitt vedkommende er Mercedes på Lillehamer og Jensen Bil i Drammen.
 7. Huff, det var jaggu heftig regning. Ikke overraska , da rekke sekseren spiser forstillingsdeler så det holder. Føler med deg, ikke akkurat moro å få en sånn servert før ferien.
 8. Det stemmer ikke helt , bakluka ruster ihvertfall på 03/04 modell, spesielt øverst og rundt vindusvisker. Har du rekke 6 (320cdi) så regn med årlig utskiftinger av diverse deler på forstilling (endeledd, bærekuler, casterstag osv)
 9. Hentet bilen idag, særdeles fornøyd, ikke noe tull med priser, faktisk 298 kr rimeligere enn avtalt og da byttet dem nytt tanklokk også. Nå har dem kampanjepriser også i mars, så er det penger å spare. Eneste å kikke på at det var sykt mye folk og det gikk tregt ved kundemottaket, men men det får gå. Virket i hvertfall som det var nok for dem å gjøre. Stod mange 210, noen 211 og 203 utenfor når jeg var der, og en GL som skulle på service nå, slik jeg skjønte samtalen. SÅ jeg kommer til å bruke dem neste gang tenker jeg
 10. Gjorde ikke susen på vår, og bilen lever fremdeles sitt eget liv, er til å bli litt småsprø av
 11. gunsen

  Kaldt

  Fantastisk store tempratursvingningner. Idag kl 08.00 ÅL +9C -----> Gol - 4C, avstand 25 km :shock:
 12. Fikk pris fra dem idag, b-service, oljeskift på automatkassa, ++++ noen andre småtteri, og dem var faktisk lavere i pris enn Arvika selv med svenske kurs, så da blir det nok til at jeg legger servicen til Jensen denne gangen. Jeg skal på kurs i to dager i Drammen så da passer det perfekt.
 13. Grrr, nå har bilen fungert bra en periode, men nå har den streike et par ganger igjen. Og det skjer alltid ved værforandringer (innbiller meg det ihvertfall) , noen flere forslag om hva som er galt.
 14. gunsen

  Viber app

  http://www.viber.com/ Noen som har erfaringer med dette systemet? Jeg er som vanlig skeptisk til alt som er "gratis" .
 15. Noen som har brukt dem i det siste ? Ser at prisene har gått en del opp siden sist dem ble omtalt. Vurderer å bruke dem i stede for å reise til Sverige år.
×
×
 • Create New...