Jump to content

Ingvar

Betalende medlem
 • Posts

  400
 • Joined

 • Last visited

Ingvar's Achievements

0

Reputation

 1. Velkommen til deg som tydeligvis kommer fra orginal poletiete. Historien bak denne bilen, ville nok ikke du likt og høre, men må nok skuffe deg at dette er en gang var en orginal bil, men som har vært i en kollisjon en gang i tiden og fått påsatt ny front og da fått nytt chassisnr. Så må på sett og vis beklage deg med en forhåpning at dette ikke er en orginal bil, ja bilen er kanskje ikke orginal lenger, men om dette hadde vært en E60 så kunne jeg funnet på og gjøre dette. Fordi en bil er til og brukes, og alt med en bil kan tas tilbake til det samme det var når den rullet ut fra fabrikken. Men kom gjerne med ider jeg ikke burde gjøre med bilen min, så jeg kan gjøre det i mot din store leie tanke gang av at bilen blir ødelagt ? I følge Vegvesenet sine sider er bilen din opprinnelig en -86 200E. Regner med den er skjøtet med en importert 500E, noe som var vanlig før i tiden for å spare avgifter. Det som er litt bekymringsverdig i dette tilfellet er at bilen fremdeles står oppført med motor størrelse for 200E. Dekkdimensjon er heller ikke endret til 500E dimensjon. Det er første gang jeg har sett at disse endringene ikke er gjort for en ombygd bil.
 2. Jammen bra det ikke er en originalbil du herjer slik med..
 3. Nei, de kommer fra en 500SEC med reg.nr. DE51888.
 4. Foran og bak, ja, fire stk. Pris 600kr+frakt for alle fire.
 5. Alt som er nevnt er solgt, ja. Det eneste jeg har igjen fra den bilen er de originale fjærene etter at jeg monterte Eibach fjærer på den.
 6. Har du et bilde av baksiden av rattet? Er det nytt, originalt eller trukket om?
 7. Hva er diameter på rattet?
 8. Jeg har et stab stag fra en E320 kupe liggende hvis du er interresert. Ble byttet ut med et grovere stag da bilen var gått rett over 100.000km.
 9. Går nok ikke det, sitter på en stålkonstruksjon ute i Nordsjøen en uke til ..
 10. Er felgene dine strøkne, eller trenger de restaurering? Jeg har allerede solgt videre to sett som jeg ikke var fornøyd med, det er derfor jeg vurderer nye. Tror ikke det blir så mye dyrere enn å kjøpe et sett som må en runde til Østfold Felgteknikk.
 11. Flere som muligens kan være interessert i dem.. Hvilken pris hadde du tenkt? Sitter for tiden og vurderer nye, originale felger til min 500E https://www.kunzmann.de/shop/de/reifen-und-raeder-mercedes-benz-sl-r129-16-zoll-felgensatz-8-loch-rad-silber.htm Men Limited felger kunne vært et alternativ.
 12. Kjøp deg et slikt sett http://www.ebay.de/itm/Original-Mercedes-AMG-18-SL-R129-Alufelgen-Styling1-Final-Edition-wie-NEU-/262909994316?hash=item3d36a8254c:g:veEAAOSwpdpVeGXx De har jeg på min .
 13. Nok en 500E til salgs http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=87335675 Ikke noe prakteksemplar som Jan Runes, men ser ut til å være en originalbil, bortsett fra delvis facelift.
×
×
 • Create New...