Jump to content

iNDiANER

Betalende medlem
 • Posts

  566
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by iNDiANER

 1. Jeg har et tilsvarende problem på en 1985-modell 126. Er det uheldig over tid hvis man bare kortslutter 30 og 87 med en kabel?
 2. Ønsker å kjøpe 124 i god bruksstand. Fortrinnsvis stasjonsvogn, men sedan er også aktuelt. Primært med tilhengerfeste. Aller helst i Rogaland eller Agder.
 3. Det skal han ha, ja! Bare ta kontakt på 99453838 for å avtale
 4. Hei! Min far hugger sin gamle w123 (kjøpt ny i Qatar) fra 1976 med AC. En del er solgt, men er en del igjen, deriblant AC. Trenger nok påfyll av gass. Ta kontakt med min har på 99453838.
 5. Jeg har en 1968-modell med 200-motor. Mener forrige eier snakket om at motoren var av nyere årgang da den manuelle choken var koblet fra. Dette kan vel sjekkes på motornummer. Står i Vest-Agder. Sveiv veldig fint, men bilen hadde for mye karosserirust til å berges.
 6. Gjerne send meg bilde på PM, ja!
 7. Her er bilder fra motorrommet på min bil. Ganske interessant å se at denne gummibiten er fullstendig smuldret bort, smulene ligger under.. I tillegg er noe av ei hylse knekt (holder den i hånda). Får be BOS bestille det jeg trenger av deler
 8. Ha ha, jeg la merke til det.. Bilen står vinterlagret, så da jeg kom med ny fjær viste seg at den gamle var intakt (og egentlig forårsaket problemet nå som denne gummibiten var borte)... Tok bort fjæra og monterte det igjen (med et lite strikk også) slik at jeg fikk bilen på EU. Den hopper i hvert fall ikke av slik. Bilen var inne i fjor også (pga avskiltning noen år) og har kjørt maks 50 mil siden da, så den bør gå fint gjennom Ser ut som jeg trenger nummer 158 og 159 på tegningen under i hvert fall. Kanskje også 155. Det var det jeg visste, det er bare rikinger som kjører SEC... :lol: Med vennlig hilsen, Olaf Ha ha, nå som jeg må ha flere smådeler kommer jo den totale kostnaden til å bli mangedoblet!!
 9. Ringte til BOS nettopp, det kan virke som det bare er den lille fjæra som sitter på dette staget (motsatt ende av hvor den går inn i torpedoveggen) som er problemet. En ny kostet visstnok 4 (!) kroner, så jeg slo til på det
 10. Jeg har en 1978-modell 207D som er gått ca 95 000 km dersom det er av interesse. Selges billig! Motoren er veldig bra
 11. Det er nok "ball-and-socket" andre steder på selv overføringen. Men akkurat der hvor den røde pilen peker til, er det som om dette staget bare er tredd innpå et hull gjennom torpedoveggen. Det ser ikke ut som det skal være noen bevegelse i dette staget i denne retning når man gir gass (altså samme retning som bilen kjører), men derimot på tvers av dette (ved hjelp av kuleleddene). Så jeg trenger først og fremst en måte å unngå at den hopper ut. Det holder en stund bare med strikk, da bevegelsen som sagt er begrenset, men jeg lurer på hvordan dette egentlig skulle vært Det skjedde plutselig under kjøring at jeg oppdaget det var hoppet av. Og da går ikke bilen lenger på vanlig tomgang, sviver bare så vidt, så turtallet er svært begrenset.
 12. Hei, På min 1985 500SEC "hopper" gassoverføringsmekanismen av der hvor den går gjennom torpedoveggen. Jeg har måttet sette på et strikk for å delvis holde den på plass, men det er jo bare en midlertidig løsning. Noen som har vært borti lignende? Jeg har lagt ved et illustrasjonsbilde jeg fant på nettet da jeg ikke har bilde for hånden, men den hopper av ved den røde pila. Spørsmålet mitt er hva som egentlig skal forhindre "throttle linkage" å hoppe ut av torpedoveggen? Antar det er borte nå... He he. Det er jo en fjær i andre enden av hvor den hopper av, er det rett og slett bare at den er knekt eller har blitt for slapp (den er der fortsatt)? På forhånd takk for alle svar!
 13. Ja, det mener jeg! Avtagbart eller vanlig?
 14. Det høres lovende ut! Har jo liggende flere hengerfester til 124, men skulle gjerne hatt til SEC-en
 15. Ønsker å kjøpe hengerfeste, aller helst avtagbart til C126. Vet ikke om det finnes, men sedanutgaven kom nå i hvert fall med hengerfeste. Noen som vet om hengerfeste fra andre modeller passer?
 16. Prøv 99 45 38 38. Min far skal ha en slik liggende.
 17. Min far har en liggende. Kontakt ham på 99 45 38 38. Lyngdal i Vest-Agder.
 18. Har fra en 1992-modell 300TE 4MATIC. WDB1242901F202416
 19. Har fått oversendt info fra MBKN Agder som skal ha vårmønstring i Lyngdal lørdag 7. mai. Vel møtt!
 20. Jeg har et sort interiør fra en 1995-modell C180 sport. Deksel med karbonmønster. Ikke hull i førersete. Mener det skal være varme i framseter, bakseterygg kan ikke legges ned. Usikker angående el-vind bak. Holder til i Kristiansand/Lyngdal.
 21. Her er en S124 med slik til salgs http://mbentusiastklubb.no/smf/index.php?topic=71864.0
 22. Godt å høre! He he. Joda, det var jo hyggelig å se bilen var nyvasket, og at de faktisk bruker tid på slikt er jo ikke for å irritere kunden. Men gleden snudde fort da den luktet avfetning og jeg kjente hvor ru lakken plutselig var blitt.. Så ut som alt av voks er borte, de har tatt tak og hele bilen. Dette er ingen av bilene i signaturen, kjører et annet merke som bruksbil nå
 23. Er det lov å være skuffet over at merkeverksted avfetter hele bilen, som ble lakkonservert et par uker i forveien? Har ingen problemer med å forstå at det er gjort i beste mening, men det er allikevel fryktelig kjipt å bruke tid og penger på å passe på en 3 mnd gammel bil når de gjør slikt uten å spørre først. Bilen var forøvrig inne for å utbedre et par garantisaker..
 24. Den er ikke solgt ennå, nei Bare å gi et pling!
 25. California (muligens også flere stater) krever at bilprodusentene tilbyr nullutslippsbiler, for i det hele tatt få lov å selge andre biler. Dermed er det nok også mye politikk i det å tilby en elbil for enkelte merker, selv om det kanskje ikke er hovedsatsningen. I Norge er det jo ikke slik, men hvis det allerede eksisterer en ferdig utviklet bil koster det jo ikke så mye å tilby den i et marked til.
×
×
 • Create New...