Jump to content

Carl

Members
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Carl's Achievements

0

Reputation

 1. Sjekket, fikk 12,1 v med tenninga på og 13,5 v med motoren i gang
 2. Fikk denne meldingen i dashbordet i min 2002 mod 270cdi w211 i dag. Samtidig takket radioen av, kun fem-seks horisontale streker vises når jeg forsøker å skru på. Har forsøkt å skifte til nytt batteri fremme, uten hell. Det baki kofferten er kun et halvt år gammelt. Noen som har egne erfaringer med dette?
 3. Hei Dag, Jeg har egne erfaringer med bytte til Nye Osram Xenarc nightbreaker pærer på min w211. Dette hjalp betraktelig, og gir meg tilstrekkelig sikt - selv om det enda er en del å gå på før lyset er optimalt. Min bil har 200" på telleren. Du kan sikkert også spare en del på å kjøpe disse på nett fra utlandet, men du bør forsikre deg om at det er originale pærer før du kjøper, det er nok av kopiprodukter der ute. Lykke til!
 4. Det ordnet seg, men takk uansett Cabcruser
 5. Det lar seg nok ikke så lett gjøre, men synes facelift utgaven ser bedre ut, har sett flere med kun stjerne på toppen Inntil videre funker nok også pre facelift med avantgarde-sølvdeksel på toppen også greit Har du noe liggende av den ene eller andre typen?
 6. Sven Håkon: Seter og dørsider er mørk grått skinn/nesten mot svart så girspak bør matche dette Har kjøpt et komplett "sort" tre Avantgarde listesett samt Avantgarde instrument/dash på E-bay, men girspak knapp fulgte ikke med. Den er i "brun-tre" nå, så sølv hadde vært supert. Bilen er en w211 elegance, og det står "Elegance" på listene på forskjermene - så ideelt sett burde det ikke stå "Avantgarde" på girspak knappen. Cabcruser; Denne kan være interessant, om ikke facelift utgave eller knapp dukker opp. er du i så fall interessert i å selge kun girspak uten omramming?
 7. Årsmodell 2002, ikke facelift - men om du har gearmansjett m/gearkule til facelift er jeg også interessert i det
 8. W211: mangler deksel øverst på gearspak, da fortrinnsvis det i sølv. Har DU et slikt å selge meg?
 9. Ca 1000/stk må du nok regne med. Men hjalp betraktelig ifht før
 10. Det er korrekt. Som topoc indikerer øverst i tråden har jeg originale xenonlys på bilen. Pæretypen er D2S.
 11. Da var nye Osram Nightbreaker på plass, det hjalp kraftig.
 12. Hei, Jeg har ut over høsten lagt merke til at frontlysene mine gir vel svakt lys. Det er originale bi-xenon, bilen er en w211 2002 mod med vel 200.000 på telleren. Har du egne erfaringer med dette? Er dette en svakhet på halvgamle w211, og er det noe jeg kan gjøre? Er det f.eks vanlig at xenon pærer "fader ut" mot slutten av sin levetid?
 13. Fiklet sammen nytt og gammelt, og leste svaret ditt først nå etterpå, så dermed ble endel ekstra deler flyttet over "for sikkerhets skyld". Men takk for tips, da gjør jeg det på den enkle måten neste gang
 14. Takk for innspill, men skulle gjerne visst om det er noen som selv har byttet brukt instrumenpanel og fått dette til, f.eks ved bruk av STAR?
×
×
 • Create New...