Jump to content

Trygve Gabrielsen

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Trygve Gabrielsen

 1. Alright, takk for svar. Skal bruke denne aktivt. For å spisse spørsmålet litt. Alle 5 hjulsettene er originale MB, med forskjellige dekk selvfølgelg. Det jeg lurte på er om jeg kan ta w212 felger og sette de på S204 uten at jeg da gjør noe galt mtp. innpress og vil spise opp hjullagerene mine.
 2. Har en W204 og W212, med tilsammen 5 hjulsett. Kan jeg bytte disse litt om hverandre? Har originale felger til E 500 som jeg vil sette på en C 250 CDI.
 3. Jeg har to biler som begge har OM651 motor. E 220 cdi og C 250 cdi.. Skulle ønske at effektbildet var motsatt:) siden jeg kjører E klassen og kona C klassen. Er det så enkelt at jeg bare bytter rundt på "hjernene". Tenkte å IKKE prøve dette før jeg vet at jeg ikke ødelegger noe.
 4. Glemte å legge til at jeg holder til i Lindesnes kommune på Sørlandet. Noe liv i lokallaget i Kristiansand?
 5. Menzerna FG400 er en sikker vinner. brukes med grønn eller gul RUPES pute for veldig fint resultat. EVT kan du prøve RUPES UHS pute og UHS tuben. tok nettopp en Skoda Superb for en kammerat med det med stort hell. Den var veldig stygg da vi begynte.(småbarnsforeldre). Den ble som ny! Mercedes lakken på min W212 virker litt hardere enn Skodaen, men jeg tok min W212 med samme oppskrift og det ble fint. Bruker Rupes 12 duetto maskin. "Hemmeligheten" er skikkelig forarbeid med avfetting, clay, IronX og vask/tørk før polering. Bare husk en god sealer eller voks til slutt.
 6. Hei! Jeg er nytt medlem i forumet og skal melde meg inn i klubben også tenkte jeg.! Er det noe liv i denne gjengen da? Noen treff eller andre aktiviteter som det går å melde seg på? Er på utkikk etter en R107 å investere i hvis noen kjenner noen eller har noe på lur: ta kontakt
 7. Jeg har 204 og 212 og pleier alltid å kjøre de siste minuttene på vei hjem uten AC kompressoren i gang slik at fukt blir drevet ut før bilen stoppes. Har ikke har sur(ac-lukt) etter det. Filtre byttes etter boka enn så lenge.
×
×
 • Create New...