Jump to content

lowman

Members
 • Posts

  816
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lowman's Achievements

0

Reputation

 1. hey folkens Har desverre vurdert å selge di nyyydelige 3delte AMG Aero felgene mine.Disse vokser ikke på trær i denne tilstand,og handler du disse så har du gromhjul klar til våren.DET er iallefall sikkert Grunnen for mitt mulige salg...er nokså enkel ettpar grunner..Den ene er at dem rett og slett er for "fine" til mitt "bruk".Da jeg kjører min bil ganske mye i løpet av en sesong..og er nesten "redd" for å kjøre med dem..det andre er at jeg er litt på jakt etter ett aent look på bilen min.Litt merkelig da jeg har brukt endel tid på å både finne disse..og å få dem sånn jeg ville. men er vel blitt en liten felg nisse jeg tror jeg:) Felgene er iallefall nyrenoverte.Det er ny hardware..alle bolter og muttrer er OZ..og senterene er SPREKKFRIE. Senteret er lakkert i 197 ,obsidian sort,men er strengt tatt SORTE.det er desverre en LITEN dunk i den ytre ringen på ene felgen..men det er så lite at det er vel nesten ikke verd å nevne en gang..men jeg er nå sånn at jeg sier alt som er. Dimensjonene er 17 toms...10 og 8.5 bredde...Et 17 og Et18..husker ikke helt i farten hvilken av dem som er hva. Dekkene er ferske og nye Michelin Pilot sport PS2,,NS3 spec..som er Porsche sitt dekk.dimensjoner er 255/40 17 og 225/45/17 Er ikke noe poenge i å skrive noe pris her..da di som vet hva dette er.VET at det ikke er 20000kroners felger.men at vi snakker om mellom30-40k for disse felgene..MED dekk selfølgelig. Er du intressert så er du velkommen til å skrive her..eller sende meg en pm.Velger somsagt å legge det ut her før jeg legger ut på finn..eller internasjonalt.
 2. det er ingen regel som sier at du ikke kan skjøte røret..men det er ikke alltid lett å komme til å skjøte røret der oppe heller. Er nesten lettere å legge opp nytt rør fra hjulside..og helt fram til der det går langs gulvet. Du trenger ikke ned med tanken for å gjøre jobben..du klarer å legge det opp ved å kanskje løsne litt på tanken..så får du tredd røret opp mellom gulv og tank.ELLER du kan legge røret på siden av tanken,men må da lage i alle fall ETT ekstra feste til røret du legger opp. For øvrig så er det vel en uskrven regel om at du KUN kan skjøte ett rør EN plass...kan ikke har to tre fire fem skjøter på en lengde rør.
 3. Det er bare å skrue opp skruene..så får du av dekselet.Jeg måtte flytte over mitt deksel fra det gamle til det nye Beru lokket mitt men fikk nå shina det gamle lokket..så det ser ganske så okei ut. har du fått montert delene dine eller?
 4. ikke for å kverrulere..men har faktisk hørt det "uttrykket" før....bremsepumpa...om kaliper.. Det var forøvrig fra "gamle" folk...så tror faktisk det er mulig at det kan ha blitt kalt for bremsepumpe på ett tidspunkt. men ja nei ..VG bil er jo bortsett fra det ganske hårreisene...di fleste sånne " medier" som det...har lite og en ganske merkelig sans for bil...samme med "dinside"...ler like mye hver gang når di omtaler biler og verdier...og saker osv osv
 5. "liker" Fulgte det med nytt plastdeksel over fordeler lokket ?
 6. ja viss du får dem så billige nye..så er det jo bare å handle i vei
 7. javel..da får du gjøre det..om du får fatt i disse nye lenger
 8. heysann Vurdere salg av mine STRØKNE Mercedes EVO2/500e felger Disse sto på 190en som jeg nettopp handla Dimensjoner på felgene er 17x8.25 Et34 Dekk som står på er rett under halvslitte Federal 595 RS R...viss jeg ikke husker feil.Er gateslicks. Får evnt skaffe flere bilder om du er intressert. Følger med senterkopper.IKKE bolter Er intressert i bud..da jeg ikke vert hva jeg skal selge dem for..men under 8-10 er ikke aktuelt. ta kontakt om du er intressert
 9. heisann folkens Vurderer salg av mine STRØKNE Amg monoblock 2 felger Disse er tatt i bruk av meg første gang,Har fremdeles esker til felgene. Det er ikke ETT merke i dem. og jevnlig polert opp med voks. Dimensjoner er 18x8 med ET31...SL r129 fitment..eller w124 500 som di har stått på hos meg. Dekkene er også "nye" dekk av ypperste merke Michelin Pilot Super Sport 245/40/18 Både felg og dekk er jo da ikke NYTT ubrukt..men NYE ,,og kjørt kun 3000km siden det VAR nytt. Følger med orginale senterkopper med krom stjerne..og sølv senter. ta gjerne kontakt om du skulle være intressert. Gis ikke bort..men tenker heller ikke drømmepris.så her har du mulighet til å få strøkent hjulsett til LAANGT billigere enn dette koster nytt. Men bare dekka koster 8000 kr.og di er produsert midt 2015..viss jeg ikke husker feil.
 10. viss du ikke liker å kjøpe deler på mistanke..så må du få lest av feilkoder.. Men høres ut som du kan ha feil på både ladetrykk sensor..som sitter på innsugsalbuen før innsuget...du kan ha feil på ladetrykk temp sensor på luftfilter boksen..du kan også ha en tullete ladetrykk reguleringsventil. du må sjekke at vakumet til aktuatoren på turboen er iorden..og at aktuatoren beveger wastegate spjeldet.
 11. for ETT år siden..så var bilen iorden. På en Eu kontroll så er ikke poenget å leke "klarsynt".. men nei..rusta har ikke kommet BANG på ett år...men at dette har vert iorden på Eu kontroll..det har den..det er MYE som utvikler seg på ett år pluss pluss. MEN det er også Eu kontroller som går igjennom på lettvinte måten..MEN det er garantert mindre av dem nå for tia.da det er både nye regler her og der..og mye mer kontroller på verkstedene.
 12. nei...sylinder lekkasje test kompressjons test vil ikke gi så mye svar..egentlig..men skader jo ikke å ta en ..å se hvordan det står til der. Er ventil tetningene helt ferdige..så får du ikke mindre kompressjon .. men ved å ta sylinder lekkasje test..så finner du ut om det er lekkasje i selve stempel/sylinder klaring..
 13. det er "tillatt" med 1 liter pr 1000km...over DET så er det "for mye"...
 14. du skal trekke til toppmutteren med 60nm Di andre på støtdemper er 110 nm på 12 mm..og 200nm på 14mm bolter Du må egentlig ha ei spesial pipe som det er hull i,og side feste for å "stramme" toppmutteren. men pleier å trekke til det jeg klarer..å dobbel sjekke med 60 nm etter på.det funker somregel fint. ellers så ser jo bilen din fremdeles litt høy ut foran..men kanskje den setter seg litt etter hvert.
×
×
 • Create New...