Jump to content

karljohan92

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

karljohan92's Achievements

0

Reputation

  1. Jeg har en Mercedes W211 E270 CDI. Jeg har nå i lengre tid fått opp feil på bakre railtrykksensor (Rail pressure sensor) og fikk den byttet i dag. Denne feilen kom opp etter jeg tunet bilen min, og han tilbakeførte derfor original programvare og fjernet tuningen. Delen er byttet men feilen vedvarer, og bilen går i nødmodus på samme måte som før delebytte. Jeg mistenker derfor at han som tunet bilen ikke har gjort en god jobb og at orginal programvare ikke ble korrert tilbakeført til bilen, og at det skaper feilkode på sensoren. Bilen er kjørbar så lenge jeg girer manuelt og alltid holder turtallet på over 2000. Om turtallet er under dette og jeg gir gass, så går bilen i nødmodus. Noen som har noen erfaring med dette problemet? Noen som har vært ute for lignende problem? Takk
  2. Hei! Har en feil med bilen som krever en diagnose. Noen medlemer i Bergen som har dette tilgjengelig, og som kunne hjulpet med for betaling?
  3. Det kan være, men jeg har full bremsevæskebeholder, så kan ikke være mye lekkasje i så tilfelle.
  4. Heisann! Jeg har en 2003mod Mercedes E270 CDI, 2002 modell - W211. I det siste har jeg fått en rød lampe som sier "Reduced Braking Power - Visit Workshop. Jeg har forstått så mye som at det kan dreie seg om feil på/eller at SBC-pumpen har nådd 300.000 bremsetrykk, stemmer ikke dette? ABS-en deaktiveres forøvrig når dette skjer... Men kan det dreie seg om batteriet? Jeg vet nemlig at batteriet forann er helt kaputt, kan dette påvirke til å skape feilen? Tusen takk for svar!
×
×
  • Create New...