Jump to content
Mercedes-Benz Entusiastklubbs forum

gronnli

Betalende medlem
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Har hatt problem med lading i en periode nå, og får dårlig signal på D+. Tenkte å få ut instrumentpanelet for å kontrollere. Men... hvilken ledning går til ladelampa? Blir helt svett når jeg set hvor mange ledninger det er der bake. + får ikke panelet helt ut, så vil forsøke å rette opp i feilen med panelet kun halveis ute - men da ser jeg jo naturligvis baksida dårligere. Har w126 82
 2. Jeg står 10 minutter unna med bilen. Tror dessverre det ikke blir noen tur bortover på meg, med mindre dere blir der lenge i dag.
 3. S123 med om606 som var på gatebil i helgen (og forøvrig på juli treffet og). Bekkevold racing.
 4. Er det noen som er på gatebil nå (eller i området) som kan litt mb bensiner? Min w126 ryker litt fra motorrommet. Ser ut til at det er noen ledninger som skaper problem.
 5. Noe mb treff i september på østlandet? 😇 Flyktning fra Nord-Norge immigrerer til Østfold i slutten av uke 36, og vil gjerne oppleve mb miljøet sørpå - før mange setter inn bilene.
 6. Ønsker å få tak i noen nye felger til min w126. 18" eller 19" Noe ala bildet under (bbs). Men vurderer alt som kommer på bordet! Sleng gjerne inn et bilde og pris.
 7. Ja. Nå vet jeg ikke hva acr tar i pris. Neppe billig, da de har treff ganske ofte. De er vel ganske så booket hver sommer? Er kun sommertreff/høsttreff jeg deltar på ved acr. Og amcar arrangement lengre nord
 8. gronnli

  300 TDT

  Noen som selger om603 eller 606? Er forøvrig også på jakt etter sort skinn interiør
 9. Hadde vært veldig kjekt! Mange som ikke skal på landstreffet, men på andre treff...
 10. Landstreffet er vel nå til helgen - sørpå. Blir nok ikke å dukke opp på treff. For langt å kjøre. Blir Speednight i Tromsø denne helgen =) Men tilbake til info.plakaten. Min bil er nokså basic. Har alt for mange planer for bilen, for å få plass på 1 ark sammen med litt annen fakta. Men føler jeg ikke har noe å skrive om slik bilen er pr. dags dato. Er en 280se fra 82. Har såvidt noen papirer fra de 2 siste eierne. Siste eier gjorde ingenting med bilen. Kjøpte den på auksjon i fylla, å la den ut for salg så snart han kom hjem.. Personlig har jeg ikke gjort mye med bilen etter den kom i mine hender. Litt bytting av motordeler, dempere forran, bremser på hele bilen, pakning bakrute, litt rustarbeid, seterens.. Vet ikke antall hk, da dette ikke er opplyst noen steder - selv hos vegvesenet. Kjenner heller lite til bilens historie. Kom til Norge i desember 1984. Om noen har lokk til bagasjerom er jeg forøvrig interessert i å kjøpe. Er alt for mye rust på den jeg har nå, til at det er verdt å sveise.
 11. Noen som har informasjonsplakat til bilen(e) sin(e)? Flere arrangører som krever dette på treff, så da må man vel fikse det. Men vil gjerne se hvordan andre har gjort det. Føler at det som er viktigst å få med blir for lite. Men er jo ingen grunn til å ta "alt" med heller.
 12. Evnt noen som vet hvordan det er å bruke Green Clean på resten av interiøret. Har veldig lyst til å få vasket hele bilen ordentlig, men er stoff så og si over alt. Så uten å ta dette ut blir det vel vanskelig?
×
×
 • Create New...