Jump to content

Robert Nordstrøm

Members
 • Posts

  524
 • Joined

 • Last visited

About Robert Nordstrøm

 • Birthday 01/26/1984

Robert Nordstrøm's Achievements

1

Reputation

 1. Heellt koko pris, må jo nesten ha skrevet et 0 for mye på slutten
 2. Ja det er det jeg holder på med, men ser fortsatt ikke noe å skru i på de fremste hengslene, på de bak var det jo bare å løsne 1 på hver side,
 3. Hengslene fremme har ingen skruer som er synlige....
 4. Har løsnet panseret fra de hengslene som er nærmest frontruten, men på de andre fremste er det ikke noe å skru på.
 5. Noen som vet hvordan man gjør dette? har løsnet på alt som går ann å skru på men på de fremste hengslene er det ikke noe å skru eller presse ut på. Må man av med forskjermene?
 6. Original rattet fra den lille rød passet jo pent inn i S-klassen: Ser likt helt likt ut til det som skal vere i fra før men dette er litt mindre 390mm vs 420mm. Moden for vask:
 7. Takk for det Tore. Skal nok klare å få liv i 190`n igjen ja, enten så blir det å hugge den nye eller få tak i ledningsnett andre steder.
 8. Hm denne var kjent. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=27873740
 9. Delebilen som er kjøpt for en latterlig lav sum: 1992 190E 99% strøken innvendig Denne bilen er egentlig alt for bra å hugge.. 5-6 lapper så er den Eu godkjent å jeg kunne ha tjent bort i mot 10 lapper på den...
 10. Var ikke på møte selv sist onsdag, men onsdagen før det var jeg + 6-7 andre der.
 11. Tja ja en liten oppdatring.. S-klassen har det ikke blitt noen forandring på, men driver å tenker på om sette den i stand igjen. Ang hjulboltene (navene) som var dårlig så har jeg fått fikset og frisknet dem opp slik det er 4 bolter på hver som går ann å stramme skikkelig (130nm). Kjøpte og et sånt sett for å sette inn nye gjenger men har ikke giddet å prøve det enda. Ellers så kjøpte jeg nye H&R senkefjærer for litt siden til den, siden det gamle Vogtland(?) fjærene er rimelig segne. Venter og inn nye dekk i løpet av uken får jeg håpe, bytter litt på størrelsen denne gangen fra 235/40-18 og 255/35-18 til 245/40-18 foran og bak, satser på at det blir gode greier Felgene mine er ikke så pene lengre så jeg har så smått begynt å pusse å gnikke på dem, mulig det blir litt lakkering også. Så... 190`n står også pent parkert her i sitt garasje hull, den fant nemlig ut at den ville selv antenne i det elektrisitetsnettet .... Tok bare fyr av seg selv klokken 7 om morgenen etter å ha stått hele natten. Litt kjedelig å kaste den siden jeg la ut mangen 1000 lapper og timer (takk Shawn) på EU godkjenningen i høst, så derfor er en ny 190 kjøpt inn (hurra! 4 gamle vrak som står å ruster) det blir vel bil av det igjen.
 12. Her er det friske minus 16 grader nå
 13. Ingen lukt av vannet men det er rent vann i kjølesystemet pga av lekasje på vannpumpen fra før av... Nytt register? er det inn i varmeapperatet det?
 14. Trenger virkelig noen gode råd her I dag har det begynt å renne/dryppe vann inn i fotbrønnen på førersiden i 190`n min, se video: Mistenker at dette vannet kommer fra varmeapperatet er det mulig at noe har sprukket pga av frost? Edit: en til film
×
×
 • Create New...