Jump to content

hlieberg

Betalende medlem
 • Posts

  471
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by hlieberg

 1. Fikk nylig skiftet automatolje på C43'n. Skal visstnok ikke skiftes før på 125.000 km, men tenkte det ikke skadet å ta det på halve tiden. Ble i underkant av 6.500,- med rabatter hos BOS.
 2. Som tommern57 skriver så mistenker jeg krakelering som følge av kjemikaler ved vask. Produsenten er tvunget til å holde seg til mer miljøvennlig plast som tåler mindre enn før.. Pass på å ikke bruke avfetting eller for sterk såpe på lyktene og ikke la det ligge for lenge på. Gjerne beskytte dem med hardvoks e.l., vil tro det hjelper. Men nå er det nye lykter som gjelder. Du kan jo prøve å få det på reklamasjon, men tviler...
 3. Ikke så mye aktivitet her lenger, anbefaler deg heller å spørre på Facebook-sidene til klubben 🙂
 4. Da er første slitedel på bilen skiftet. Bremseklosser bak måtte skiftes nå på ca 45.000 km. Ellers ingenting nytt annet enn antydning til litt dugg i ytre venstre baklykt. Mulig jeg venter litt med å få det utbedret, i tilfelle det plutselig skulle skje med høyre baklykt også. Husker jeg måtte bytte en av de indre baklyktene på 250d'n pga samme problem.
 5. Ser veldig bra ut, i alle fall på de to bildene [emoji846] Sent fra min SM-G950F via Tapatalk
 6. Gratulerer igjen [emoji3] Sent fra min SM-G950F via Tapatalk
 7. Hjelper nok mye å slippe runflat ja. Den jeg prøvde hadde like mye dekkstøy, så dekkvalg har tydeligvis mye å si. Sent fra min SM-G950F via Tapatalk
 8. Hvordan syntes du dekkstøyen var i E-klassen vs C? Ble E også levert med runflat-dekk? Selv ble jeg overrasket over at den ikke virket stillere da jeg prøvde en E43 med noenlunde tilsvarende dekkdim. som min, men hører andre igjen si at den er veldig stille. Tenkte at om den er godt støyisolert så burde ikke dekkvalg ha så mye å si. Har jo prøvd 5-serien med 20" to ganger og ble imponert ift. støy. Bakseteplassen (for ben/knær) i E43 var så og si identisk som på min, men da med standard-seter i E-klassen og performance-seter i min, som er en del tynnere. Ellers kunne jeg godt tenkt meg mer avansert distronic. Det er visst det på facelift-utgaven av C-klassen, dvs. at den tar hensyn til svinger og kryss etc..
 9. Grattis med fine biler. 19" på C-klassen gjør seg nok godt!
 10. For øvrig veldig kjedelig å lese om brannen. Dette er jo noe som har pågått i mange år, men startet vel først på østkanten før det har spredt seg videre til sentrumsområder i tillegg.
 11. Har ikke vært inne her på lenge nå. Jeg heter Henning i alle fall, hvordan det? Eller var det en annen det var snakk om?
 12. Ok, ikke verst lev.tid det da. Var 5 mndr på min, husker jeg. Men plutselig var den der [emoji2] Sent fra min SM-G950F via Tapatalk
 13. Flott![emoji106] Sent fra min SM-G950F via Tapatalk
 14. Hvor lang leveringstid er det? Sikkert bedre enn mange elbiler uansett [emoji846] Sent fra min SM-G950F via Tapatalk
 15. Hyggelig vårtreff på Cars & Coffee på Øvrevoll i Bærum sist søndag. Totalt talte jeg 5 biler fra klubben.
 16. Kode på Scandicshine har som nevnt gått ut. Får heller ikke fremgangsmåten på Swissvax/Conlogo til å stemme. Sent fra min SM-G950F via Tapatalk
 17. Hva ligger leasingprisene på for disse modellene, forresten? Er ikke så inne i leasing, men har regnet på det ved et par anledninger. I noen tilfeller virker det som en ok deal.
 18. Grattis og velkommen tilbake som MB-eier igjen Er nok en fornuftig og flott bil det der. Litt merkelig at de ikke klarer å få flatt gulv som de andre stasjonsvogn-hybridene på markedet ja. De har jo klart det på Passat, Kia (et eller annet), nye Peugeot 508 osv. Men uansett ser det ut til at det er nok plass der, den forrige hybridutgaven av E-klassen kom vel kun som sedan?
 19. Er det et nytt sted rabattavtaler for klubben står nå? Jeg har sett på linken under Hovedforum: https://www.mbentusiastklubb.no/smf/index.php?topic=74557.0, men denne virker ikke særlig oppdatert? Forsøkte fremgangsmåte ift. rabatt på Swissvax/Conlogo, det fungerer ikke og rabattkode på Scandicshine får man melding om er utgått. Jeg får heller ikke opp noe under Medlemsfordeler i Gnist-appen. Det burde være et sted man kan få en god oversikt over rabattavtaler med søkemuligheter. Mange blir gjerne medlemmer delvis pga rabattavtaler etc.
 20. Det gjorde seg virkelig med nye felger ja
 21. Nice Må få tatt noen skikkelige vinterbilder ved anledning jeg også. Har sett så mange flotte bilder både her og på FB. Problemet er at det er så korte tidsrom at bilen er ren på vinteren, selv om den vaskes ukentlig
 22. Burde holde til både whiplash og middag i retur det, vil jeg tro [emoji23] Sent fra min SM-G950F via Tapatalk
 23. R4/381 hk Sent fra min SM-G950F via Tapatalk
 24. Gratulerer med flott AMG, da blir vel denne å se på Gol i år? Tør vi håpe på en egen "AMG-stand"?
 25. C63 skal vel ha 98 ja men E63S som jeg har (213) foretrekker 98 men kan også kjøres på 95 i følge instruksjonsboka. Ok, trodde det var det samme på de jeg, det er kanskje forskjell på W212 og W213 her? Iflg. Tore Verløy (tidligere BOS Rud) skulle hans C63 kun ha 98 ja. Han begynner for øvrig hos Porsche nå..
×
×
 • Create New...