Jump to content
Mercedes-Benz Entusiastklubbs forum

hlieberg

Betalende medlem
 • Content Count

  467
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About hlieberg

 • Birthday 12/02/1974
 1. Ser veldig bra ut, i alle fall på de to bildene [emoji846] Sent fra min SM-G950F via Tapatalk
 2. Gratulerer igjen [emoji3] Sent fra min SM-G950F via Tapatalk
 3. Hjelper nok mye å slippe runflat ja. Den jeg prøvde hadde like mye dekkstøy, så dekkvalg har tydeligvis mye å si. Sent fra min SM-G950F via Tapatalk
 4. Hvordan syntes du dekkstøyen var i E-klassen vs C? Ble E også levert med runflat-dekk? Selv ble jeg overrasket over at den ikke virket stillere da jeg prøvde en E43 med noenlunde tilsvarende dekkdim. som min, men hører andre igjen si at den er veldig stille. Tenkte at om den er godt støyisolert så burde ikke dekkvalg ha så mye å si. Har jo prøvd 5-serien med 20" to ganger og ble imponert ift. støy. Bakseteplassen (for ben/knær) i E43 var så og si identisk som på min, men da med standard-seter i E-klassen og performance-seter i min, som er en del tynnere. Ellers kunne jeg godt tenkt meg mer avansert distronic. Det er visst det på facelift-utgaven av C-klassen, dvs. at den tar hensyn til svinger og kryss etc..
 5. Grattis med fine biler. 19" på C-klassen gjør seg nok godt!
 6. For øvrig veldig kjedelig å lese om brannen. Dette er jo noe som har pågått i mange år, men startet vel først på østkanten før det har spredt seg videre til sentrumsområder i tillegg.
 7. Har ikke vært inne her på lenge nå. Jeg heter Henning i alle fall, hvordan det? Eller var det en annen det var snakk om?
 8. Ok, ikke verst lev.tid det da. Var 5 mndr på min, husker jeg. Men plutselig var den der [emoji2] Sent fra min SM-G950F via Tapatalk
 9. Flott![emoji106] Sent fra min SM-G950F via Tapatalk
 10. Hvor lang leveringstid er det? Sikkert bedre enn mange elbiler uansett [emoji846] Sent fra min SM-G950F via Tapatalk
 11. Hyggelig vårtreff på Cars & Coffee på Øvrevoll i Bærum sist søndag. Totalt talte jeg 5 biler fra klubben.
 12. Kode på Scandicshine har som nevnt gått ut. Får heller ikke fremgangsmåten på Swissvax/Conlogo til å stemme. Sent fra min SM-G950F via Tapatalk
 13. Hva ligger leasingprisene på for disse modellene, forresten? Er ikke så inne i leasing, men har regnet på det ved et par anledninger. I noen tilfeller virker det som en ok deal.
 14. Grattis og velkommen tilbake som MB-eier igjen Er nok en fornuftig og flott bil det der. Litt merkelig at de ikke klarer å få flatt gulv som de andre stasjonsvogn-hybridene på markedet ja. De har jo klart det på Passat, Kia (et eller annet), nye Peugeot 508 osv. Men uansett ser det ut til at det er nok plass der, den forrige hybridutgaven av E-klassen kom vel kun som sedan?
 15. Er det et nytt sted rabattavtaler for klubben står nå? Jeg har sett på linken under Hovedforum: https://www.mbentusiastklubb.no/smf/index.php?topic=74557.0, men denne virker ikke særlig oppdatert? Forsøkte fremgangsmåte ift. rabatt på Swissvax/Conlogo, det fungerer ikke og rabattkode på Scandicshine får man melding om er utgått. Jeg får heller ikke opp noe under Medlemsfordeler i Gnist-appen. Det burde være et sted man kan få en god oversikt over rabattavtaler med søkemuligheter. Mange blir gjerne medlemmer delvis pga rabattavtaler etc.
×
×
 • Create New...