Jump to content

haraldaa

Members
 • Posts

  171
 • Joined

 • Last visited

About haraldaa

 • Birthday 04/19/1968

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

haraldaa's Achievements

0

Reputation

 1. Har avstilt sbc og skiftet klosser og skiver bak,aktivert sbc igjen,men klossene subber litt på skivene slik at det blir varmt.Har tatt av igjen og smurt glidere og rengjort men henger fortsatt. Noen som har et godt tips her?
 2. Takk for svar.Chassinr.er:WDB2112061A616510 Harald.
 3. Er det mye arbeid å skifte mellomakselforing på en S211 220cdi(2004)? Er det bare å skifte foring eller må man skifte hele akslingen?
 4. Star til å sette den opp?Hva mener du med det?
 5. Har en s211 som det nettopp er skiftet luftbelger på,men den varsler fortsatt om for lav høyde.Er det en føler det kan vere noe feil med?
 6. Er det forskjell på nivådemper på elegance og avantgarde på 210?
 7. Ser ikke bildene på tlf.jeg heller
 8. Takk for tips,men jeg tok ut instrumentet.Delte det og så ikke noe som var brent eller noe. Og da jeg satte det inn igjen var alt normalt. Mistenker at det var noe kondens som ble da jeg kjørte inn bilen fra 15 kuldegrader og vasket den. Ble kondens på instrumentet og interriøret da
 9. Ble borte lyset i instrumentet mitt i dag.Lyser viserne til speedo og klokke,turteller. Men ikke selve speedometer. Ser ut til at det er dyrt å kjøpe nytt,men er det noen her inne som vet om noen som kan fikse det?
 10. For sjekke det ja.Takk for tips
 11. Ja,det kan jo vere vanskelig å se kanskje når den ikke siger ned før den har stått i 5 dager.
 12. Den siger ikke ned når den står over natten
 13. Har en luftlekkasje på min S280(08) den siger ned etter at den har stått noen dager,spesielt på venstre side. Er det bare å skifte belger eller har noen en formening om det kan vere noe annet enn belgene som lekker
×
×
 • Create New...