Jump to content

Timian

Betalende medlem
 • Posts

  88
 • Joined

 • Last visited

About Timian

 • Birthday 07/31/1993

Timian's Achievements

0

Reputation

 1. Ser den ble solgt i dag, får håpe den havner på forumet
 2. Skal si ifra hvis jeg kjøper den, eller ser at den blir solgt.
 3. Hmm. Vi får se. Kanskje det blir den hvis ingen kjøper den før meg.
 4. Hvorfor er det dumt?? Fordi jeg har vel andre ting å bruke penger på. Ahh!! Sånn du mente ja. Skjønner Hørtes utrolig ut at det skal være lyd i instrument når man setter den i revers. Men går vel an å leve med det så lenge girkassen virker slik den skal ellers. Eksos er sjelden noe stort eller kostbart problem. At bilen er EU godkjent helt til 2020 sier jo litt om at bilen sannsynligvis er i litt bedre stand enn man kanskje kan forvente med tanke på alder og pris. Men man må nok uansett ta høyde for at det kan dukke opp litt forskjellig med en så gamme bil. Har du vært å sett på bilen i virkeligheten? Ser jo veldig hel og fin ut, bortsett fra deksel under fanger foran da. Ja, var merkelig med lyd i instrument? Nei, har ikke sett på den. Bor i Bodø og bilen står i sandessjøen. Så hvis jeg drar dit tar jeg den med meg hjem. Kommer til å bli brukt som helårsbil, Da må det vel tiltak til for å holde rust unna. Kanskje til sommeren blir det fjerning av rust og sveising osv..
 5. Hvorfor er det dumt?? Fordi jeg har vel andre ting å bruke penger på. Dette er det som blir beskrevet om bilen. "Ikke solgt. Litt lyd i instrument når man setter den i revers. Litt frieksos går seg til når du har kjørt en stund det er satt på en skjøt. Eu godkjent til 2020."
 6. Ja, får se. Skal vente til nyåret, litt dumt åkjøpe bil i juletida. Stolene framme var helt fantastisk grusomme, må finne originale hvis den blir kjøpt.
 7. Hvilken bil på finn er det du har peilet deg ut da?? Peilet og peilet, det er ikke så ofte det er noen til salgs i nærheten her. En 1982 200e med manuell og litt rust i hjulbuene bak. 264000km hvis jeg husker rett. Får se hva det blit til.
 8. Har blitt helt dødt her inne? Har tenkt veldig mye i det siste på å kjøpe meg en w123. Har funnet en på finn, men syns den lå litt høyt i pris og selgeren var ikke så gira på å svare på spørsmålene min heller..
 9. Tusen takk! nå skal jeg prioritere barn og hus så nå blir desverre denne solgt.
 10. Har ikke tid til bilen mer. Ganske mye rust, men starter og går og har skilter.
 11. Husk dette. Du blir veldig fort glad i en annen 123. Å legge ned astronomiske summer i en rusten 123 er galskap. På 16 år, har jeg sikkert eid 16 stk, og min erfaring er at det går veldig fort over med et "sterkt forhold" til en bil. Legg heller penger i en flott bil. Da vil du både få mer tid til andre viktige ting, mindre banning, og en mer solid bil som antagelig vil koste deg mindre penger enn om du pusser opp en rusten 123. Dessuten vil du sitte igjen med en følelse av å ha en bil som er hel ved. Ikke bli sur på meg for disse uttalelser, men ta det heller som konstruktiv kritikk Skjønner deg veldig godt! Akkurat nå er det jo skilt på bilen, da er den jo grei. Men økonomien er jo ikke på topp da jeg nettopp fikk første barn og jeg har et hus som trengs vedlikehold og en volvi xc70 jeg ikke for solgt, som stadig for mere feil .. vi for se hva det blir til
 12. Det høres veldig bra ut. Tror det blir en sånn plan, ta det verste først så bruke tid på å få den fin. Blir spennende å se hva de sier på eu kontroll i juni
 13. Både dører, tak, stolper og kanaler har en del rust. Må vel kansje begynne med noe i vinter.
×
×
 • Create New...