Jump to content

Krisbcs

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Krisbcs's Achievements

0

Reputation

 1. Noen som har? Trenger da altså alt som hører til dette... Vet ikke navnet på alle enkeltdelene, men hørt noe om vifteregulator og el.motor osv osv... Viften slutter plutselig å virke for deretter å koble seg inn igjen automatisk 10 - 15 min etterpå, så plutselig vekk igjen. Fått i råd om å bare bytte ut hele kupeviften.
 2. Hei! Har noen pærer som er gåen i instrumentpanelhuset.. Blant annet kmstand og bensinmåler. Har klart å få ut huset uten å ta av rattet først, men lurer litt på hvilken størrelse det er på pærene bak der? Kan ikke se noe på noen av de og såvidt jeg har skjønt så er det forskjellige styrker på noen av de? Er en 1998 mod. Takk for hjelp!
 3. Vet du noe pris på et slikt bytte?
 4. Har en c180 98 mod med samme problem.. var noen her på forumet som mente det var dårlige børster på el.motoren til viften. Noe mer har jeg dessverre ikke funnet ut av
 5. Då e eg interessert i innstegslistene på begge sider foran og alle de utvendige listene du har Må bytte ut på min bil da den hadde noen bulker og litt rust som nå er fikset og lakkert opp igjen Absolutt ingen anelse når det kommer til pris, så det blir et skudd i blinde og er ikke ment noe vondt Men kan komme med et bud på 200?
 6. Hei! Er det noe som skjer i Bergen for tiden eller er det helt dødt? Er det liv i lokallaget fremdeles eller?
 7. Har du en pris på klarglasslyktene og blinklysene? Tør ikke helt komme med et bud da jeg ikke har forsket noe særlig på hva de ligger på i pris.. Er også int i innstegslistene og de utvendige listene. Pakkepris kanskje?
 8. Varmeviften jeg mente ja! Får ta kontakt med en lokal "høgger" og se om de har noe på lur Takk for svar!
 9. Hei, Har en C180 Elegance 98' mod der viften slutter å fungere innimellom. Den kan kanskje være ute i rundt 15 minutter så starter den igjen av seg selv. Er snakk om alle viftene inne i bilen. Noen som har noen tips til hva jeg kan se etter?
×
×
 • Create New...