Jump to content

E220

Members
 • Posts

  1,001
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by E220

 1. Å eg sitte på flyet til Thailand på den tia hehe
 2. garantert ikke samme bil om bilder stemmer nei. ene har jo webasto den andre ikke, er å stor command i ene å liten i andre. samt ene bilen har kjøling i sete den andre ikke.
 3. Selvstendig konsulent innen olje bransjen.
 4. Ser ut som de kanskje skjønner at dette stunt ikke ville gå, siden den nu har 390000km på telleren.
 5. ja blir garantert pizza idag, men blir nok ikke noe treff siden det er pizzabakeren i ølen som står for tur hehe
 6. hva tid er det oppmøte? Å er det Dolly på forus ennå?
 7. kun ekte tre her også, men da koster det å kun 400kr her i okka by for edelgrann.
 8. E220

  HK avgift

  Hehe goe du Charlie, er i jule humør å har fått inn alle faktura som var uteståen så du klare ikke fyre meg opp idag hehe Takker forøvrigt for goe service som vanlig, kona var fornøyde nu med nye piggdekk. Får vel bare gi faen i hva som står i vognkortet.
 9. E220

  HK avgift

  Som noen vet så kjøpte jeg just ny bil. Fik da opplyst fra forhandler at bilen har 163hk originalt fra fabrik å dette å var nuværende antal hk. Dette står også i vognkort som blev skrevet ut når bilen blev registrert første gang i norge for en uke siden. Stor var min overraskelse da jeg skrev ut utstyrslisten via bmw systemet, for på bilens chassisnr som kommer det opp at bilen har 177hk å er levert originalt med dette. har dobbelt sjekket dette med bmw norge å fik bektreftet hk der. Så nu lure jeg på hva som skjer om noen hos toll/statens vegvesen finnet ut dette, blir det da meg som må betale eller forhandleren? å er der noen som har satsene for de ekstra hk?
 10. skal se om ikke jeg klare å få tid andre juledag eg også.
 11. Godt du er fornøyd Frode, skulle vel bare mangle. Er kjempe fornøyd med ny bilen jeg også. så får jeg se hvor lenge det går før den blir byttet ut med en MB hehe
 12. Bilen din har gått 320.000 km og så er du overrasket over at dyre deler må byttes, og at vedlikeholdsbudsjettet går i taket....???... Hvilke forventninger har du egentlig til MB.....?? La oss se om en 8-10 år når BMW`en til kona har gått 320.000 km.....da vil jeg tippe at den er i pressa.... Tingen er Frode, har byttet flere deler i forstillingen 2 ganger de 3 år jeg har hatt bilen. så denne bil spiser forstillings deler å disse koster faktisk litt. Kan jo å nevne at bare det å skifte bremse rør bak på bilen var en jævlig kostbar affære, dette da det tok de 4 timer å lufte ut systemet etterpå, da dette måtte computer styres å kjøres i sykluser. Men nu har vel ikke du SBC bremser på din, så da bør ikke dette bli et problem. I tillegg så kommer Rust saken opp. var en goe del som måtte tas når han gik igang.(mer enn det de fant tidligere hos BOS) så Ruster, ja det gjør 211. Men tror ikke kona sin bmw kommer på 320.000km i vår eie, til det kjøre hun ikke nok. Men får se hvor lenge jeg beholder min BMW da. Men etter å ha kjørt 30mil igår må jeg bare si at det så langt er en mye bedre bil å kjøre. Men ok den har kun gått 40.000km å er kun 2 år gammel å har comfort seter som er helt konge.
 13. Kjøre ca 25k i året å ikke kjøre jeg noe villmanns kjøring heller så har nok ikke noe med kjøringen å gjøre.
 14. Mener Danmark ja, er nok en go del billigere der ja, mener å huske at time prisen hos MB i DK var på ca 650, noe som er nesten halv pris av norge, er vel ret rundt 1200 + moms hos BOS Rogaland. I tilleg så har de tatt inn bilen samme dag/neste dag uten forhånds bestilling. Nu skal det jo sies at jeg ikke har kjørt til DK kun for å ta service på bilen, har tatt dette i forbindelse med familie besøk. å har da brukt MB odense som verksted.
 15. Muligt du klare deg med C klasse Lars, men jeg vil ha mer plass når det er langtur med familie å en i tilleg skal ha ledig plass til innkjøp i DK. Er sant en kan få en demo kjørt/1 år gammel 212 til ca 450000 men den er da passe dårlig utstyrt(stoff/delskin) samt det stort set er E200, å E200 har for lite motor mener jeg. Har nu kjøpt en 520 med det meste av utstyr(mangler hengerfeste/head up) denne har en motor som er nedjustert til 163hk, men blir omprogramert så fort jeg får tid å kjøre på verksted med den.(januar) Men lure på hvor du får dine service priser fra, for jeg har ennå tilgode å få service på MB til 2000/4000kr. tror siste service kom på ca 10000 siden jeg ikke tok den i DK men lokalt å de måtte fikse noe små plukk, hadde det vært hos MB hadde det sikkert vært ennå dyre. Når det er sagt så er det mulig jeg neste gang kjøper 212 om det viser seg at de holder den kvaliteten MB lover, noe det er for tidlig å si nu som bilen kun er et par år gammel.
 16. enkelt svar her Syver. Nei er ikke verdt det. Derfor bilen blev solgt.
 17. har vel brukt ca 40000 i år på 211en. Hvilken familie bil fra mercedes får du ny til 300000 Lars? B klasse er en liten bil å ikke fullverdig familie bil når en har små unger Samme gjelder for C klassen. Å etter hva jeg vet så får en ikke en ny E klasse for 300000. Kona sin bmw 320 har gått ca 130000km nu å det året vi har hatt den har ikke brukt noe på vedlikehold før igår, da kjøpte jeg nye klosser/skiver bak samt olje/filter til en total pris på ca 2400 hos den lokaøe avdeling til GS bildeler. Så billig bil å holde dette ja. En annen ting er at BMW faktisk klare å gi 2 år/24000km garanti på en 5 år gammel bil, dette har jeg ennå tilgode å se hos MB.
 18. ikke alle som har 600000 til å kjøpe ny familiebil så da faller pkt 2. bort for mange. Sjøl kjøper jeg ikke ny bil da jeg ønsker å la andre ta det store verdi tapet som kommer de første 2 år, kjøpte sjøl ny bil nu som ville ha kostet ca 650000 ny i norge for 2 år siden, pris idag ca 400000 med unner 40k på telleren.
 19. jaja har nu hatt 202/210/211 å utgifter til 211 var så pass store at det ikke blir flere 211 her i huset. Prøver nu ut en 2010 bmw 520DA å ser om ikke dette blir billigere i vedlikehold.Kona sin 320IA har i allefald vært veldig billig i drift det året vi har hatt den.
 20. hadde sånne meldinger jeg også, alt lyste, men da den kom på verksted kunne de ikke finne ut noe som var gale å slettet alle feilkoder å vupti så var bilen ok igjen. Litt for mye elektronik på disse biler idag.
 21. pumpa var ikke totalt gåen, men pumpa litt for sent så derfor kom det opp feilmelding på den, der var ikke noen problemer med å kjøre med bilen alt fungerte som det skulle, så om en ikke hadde bryd seg om feilmeldingen kunne en sikkert ha kjørt en god stund ennå uten problemer.
 22. Fik byttet den idag, ikke noe problem med skruene, men ser jo at en kan få et problem om de knekker. Skiftet ikke noen av modulene fremme men alt fungere som det skal så satser på det går bra.
 23. Hvilke skruer tenker du på her?? En annen ting jeg lure på er at der i papire som fulgte med kompressoren står en må bytte 2 moduler i sikringsboksen fremme, stemmer dette?? åer det i såfald noe som koster skjorta eller bare småplugg?? Har ikke skiftet kompressoren ennå da jeg nettopp kom hjem fra jobb, men hadde tenkt å gjøre det i mårå. men lure nu på om jeg vil stå med en bil utem demper om jeg ikke bytter disse moduler.
 24. Hehe lenge siden en måtte bruke tid på sådan fjas hehe
 25. blir nok en god del dyre for meg Øyvind sist vi fik tilbud om dette så var det ganske så mange tusind å skulle en i tillegg kun ha internett å ikke telefon/tv pakke var det å veldig dyrt pr måned. Telefon trengs ikke da fast telefon er lite brukbar i dagen verden å TV pakken er ikke i nærheten av hva en får via Dreambox så nei det ville bli alt for dyrt.
×
×
 • Create New...