Jump to content

Kenneth_ss

Betalende medlem
 • Posts

  1,053
 • Joined

 • Last visited

About Kenneth_ss

 • Birthday 06/21/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kenneth_ss's Achievements

0

Reputation

 1. Takker. Jadda, har da fått gjort litt allerede. Lakkert taket svart, og montert bakrutevinge, senket og monterte nye hjul. Dette er 18" felgene til banebilen, så de er på kun for utstilling på sesongavslutning på Verdal i helga. Ellers blir det nye 20" til sommeren, taklister skal også lakkeres svart, lakkerer glemte det under alt stresset for å få den ferdig til avgang i dag. Så kansje blir det amg framfanger til sommeren også. Legger ved ett par bilder jeg knipset iste.
 2. Hei Da har de blitt ny bil igjen. Iallefall nybil for meg. 🤣 W212 facelift. 200cdi 2014mod. Legger ved ett bilde. Og som dere sikkert jetter, så blir det div gjort med denne bilen også 😎😎
 3. BMW m5 e34 har samme Tor Anton. Altså indre drivledd. Så må de moddes litt på ytre og medbringer. For å bruke m5 stikkakslinger. 🤔😎 så da er det håp for sviktstål akslinger fra ppf. 😁
 4. Hmm, ja nå ser jeg det jeg også. Trodde det var lokal tåke jeg. Men ser nå tydlig de kommer fra bilen 🤔🤔😲
 5. Lite oppdateringer her. kan legge ved noen bilder. ett er fra treffet i starten av mai. Andre er nye felger
 6. Noen som jobber på bos eller har tilgang til dokumentasjon på Gelenderwagen? Samenligning mellom g320 og g300td da jeg å en kompis holder på å bygger om en G. dette er en 320, så holder vi på å sette nedi en OM606. Eventuelt om noen har gjort det før å har papirer? eller vet om noen som har ? 80mod ramme Godkjent med 94mod karosseri med 320 motor.
 7. Gleder meg til sommeren igjen. Da kommer det litt bedre film
 8. Liten film fra siste treff. Blir bedre filming neste gang
 9. Skal bytte topp pakning på den andre, bygge om til manuel å sette den til orginal stand for EU. Så da bytter jeg bare motor midlertidlig.
 10. Vipps, så var den ute. Blir det reserve motor i bruk, mens jeg bygger opp denne motoren igjen med nye pakninger og lager.
×
×
 • Create New...