Jump to content

diy

Members
 • Posts

  133
 • Joined

Everything posted by diy

 1. Takk. Finner ingen steder der den kan monteres. Ellers er vel alle plastdeler som holder innredning av svart farge? Dørmatter er den ikke for, de holdes av svarte "trykk-knapper".
 2. Det er ikke gjenger i den. Har demontert div. innredning tidligere, men ikke sett noe slikt som denne.
 3. Fant denne ved pedalene, noen som vet hva det er? Ser ingenting som mangler.
 4. Ventilen er elektronisk styrt av servomotor. Siden rensing av ventilen fjernet feilen konkluderte jeg med at det ikke kunne skyldes MAF etc. Har krøpet til korset og kjøpt ny ventil...
 5. Etter at jeg har renset EGR-ventilen (2004 W211 200CDI) går det bare etpar tusen km før bilen igjen går i nødmodus med EGR-feilkode. Renser og den går 2k til. Hva kan årsaken være? Den bruker ikke olje og går under 0.5/mil på langkjøring. Kan heller ikke se at det lekker noe langs stammen på ventilen.
 6. Feilen endelig funnet. Viste seg, utrolig nok, at den fabrikk-nye Meyle-sensoren jeg monterte var defekt. Man kan eliminere sensor, samt den kontakten Sven Håkon beskriver, ved å fjerne trim på C-stolpen. Da kommer man til baksiden av kontakten.. Sensoren har karakteristikk av en zener-diode. (Til venstre, den andre kontakten er bremsekloss.)
 7. Mange takk for svar. Har ikke hatt mulighet til å se mer på dette før nå. Feilen utviklet seg fra å være periodisk til å bli permanent. Feilkodene jeg får er: Viser seg at det er brudd i forbindelsen mellom sensoren og 33/34 på SBC-kontakten: Noen som har tips for å lokalisere bruddet? Antar at det er kabelkontakter på veien fra sensor til SBC, isåfall vil det være nyttig å finne disse for å måle videre. (Har byttet sensoren uten at det gjorde noen forskjell)
 8. Sorry, forumet bruker lazyload som gjør bildene usynlige i noen nettlesere.
 9. https://www.vegvesen.no/kjoretoy/Eie+og+vedlikeholde/for-verkstedbransjen/utfore-periodisk-kjoretoykontroll
 10. Da har jeg fått demontert luken. Noen som har tegninger over luken, kabling, mikrobrytere etc?
 11. Bilen har ikke cd-skifter, det er da et lite oppbevaringsrom der. Problemet er at den motoriserte luken til rommet ikke åpner seg.
 12. Det er denne motoriserte luken. Plutselig helt død, ingen lyder når man trykker på åpningsknappen. Finner ingen måte å åpne den manuelt på. Tydeligvis ikke stedet å oppbevare noe man kan få bruk for... 😖
 13. Ut fra hva jeg har lest så skyldes disse feilene (alle 3 kommer samtidig) defekt ABS-ring. Men de kommer med én gang tenning slåes på. Om ringen er årsaken ville jeg trodd at de kom først etter at bilen har begynt å bevege seg? Noen som har opplevd det samme?
 14. Forslag: Benytt "Closed tags" systmet til å vise chassis-koden (w123,w124,w211,,,,) Tips: Om du har skrevet et langt innlegg og mister det innen du har fått postet så fortvil ikke. Ta frem editoren til gjeldene tråd og du finner innlegget igjen.
 15. Under Customisation (malerpensel)/Toolbars
 16. Tips: Sett inn Frem-Tilbakepiler i editoren. Block alle video og audio.formater. (Regner med at dere har begrenset plass for backup.) Overlat dette til youtube Man kan nå velge å sitere utsnitt fra et innlegg ved å markere deler av teksten i det. Sett "Return key behaviour" til "Go to next line". Ikke paragraph slik det er nå. (ligger under editor setting)
 17. https://www.mbentusiastklubb.no/smf/index.php?topic=76095.msg467559#msg467559
 18. Her er også bilder. https://www.mbentusiastklubb.no/smf/index.php?topic=76095.msg467559#msg467559 Verste rustfelle jeg har sett noen gang, uansett merke. Mine "bassenger" er fylt med Fluid Film.... Rammen er også utsatt der den bøyer seg under bilen, her er den ikke ordentlig dekket.
 19. Trodde jeg hadde alt av verktøy. Inntil jeg kjøpte w211... Biltema kaller XZN for 12-kant, men det er vel ikke det samme? https://www.biltema.no/verktoy/handverktoy/pipeverktoy/piper/xzn-piper-2000039734 Noen som kan bekrefte om den fjærspenneren fra Biltema kan brukes? De oppgir ikke hvilken biler den passer til. Den minste passer fra 60-120mm. Fjærene er 100mm.
 20. Det dreier seg om å bytte fra et produkt som er gratis til et profesjonelt. For å bruke floskel så er det forskjellige verdener, både for brukerne og ikke minst for admin. Mens han i dag må finne ut av problemer selv, kan han istedet overlate det til en svært profesjonell support-avdeling hos Invision som fikser alt. I det hele tatt synes jeg han fortjener en stor honnør for ikke å ha bedt om oppgradering for lenge siden.
 21. Satt boltene så hode/mutter ble strippet? Spesielt den lange som fester bærebroen til hub'en ser skummel ut. Hvilken nøkkel skal brukes her, ser for meg ut som ZXN? Hvor fikk dere kjøpt fjærspenner? Kan denne brukes: https://www.biltema.no/bil---mc/bilverktoy/forstillingsverktoy/fjarspenner/fjarspenner-stotdemper-2000035732
 22. Det skal de ha $1750 for å gjøre... https://invisioncommunity.com/services/migrate/ SMF er såpass vanlig at de har et gratis program for migrering. Men om dette forumet har modifikasjoner kan det bli endel jobb... Blir også gjerne med på å betale.
 23. Jeg skrev noe om dette her: https://www.mbentusiastklubb.no/smf/index.php?topic=65654.msg486835#msg486835 Men klart, det vil bli en stor jobb for admin. Konvertere og sette seg inn i et nytt system.
×
×
 • Create New...