Jump to content

diy

Members
 • Posts

  133
 • Joined

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

diy's Achievements

2

Reputation

 1. Takk. Finner ingen steder der den kan monteres. Ellers er vel alle plastdeler som holder innredning av svart farge? Dørmatter er den ikke for, de holdes av svarte "trykk-knapper".
 2. Det er ikke gjenger i den. Har demontert div. innredning tidligere, men ikke sett noe slikt som denne.
 3. Fant denne ved pedalene, noen som vet hva det er? Ser ingenting som mangler.
 4. Ventilen er elektronisk styrt av servomotor. Siden rensing av ventilen fjernet feilen konkluderte jeg med at det ikke kunne skyldes MAF etc. Har krøpet til korset og kjøpt ny ventil...
 5. Etter at jeg har renset EGR-ventilen (2004 W211 200CDI) går det bare etpar tusen km før bilen igjen går i nødmodus med EGR-feilkode. Renser og den går 2k til. Hva kan årsaken være? Den bruker ikke olje og går under 0.5/mil på langkjøring. Kan heller ikke se at det lekker noe langs stammen på ventilen.
 6. Feilen endelig funnet. Viste seg, utrolig nok, at den fabrikk-nye Meyle-sensoren jeg monterte var defekt. Man kan eliminere sensor, samt den kontakten Sven Håkon beskriver, ved å fjerne trim på C-stolpen. Da kommer man til baksiden av kontakten.. Sensoren har karakteristikk av en zener-diode. (Til venstre, den andre kontakten er bremsekloss.)
 7. Mange takk for svar. Har ikke hatt mulighet til å se mer på dette før nå. Feilen utviklet seg fra å være periodisk til å bli permanent. Feilkodene jeg får er: Viser seg at det er brudd i forbindelsen mellom sensoren og 33/34 på SBC-kontakten: Noen som har tips for å lokalisere bruddet? Antar at det er kabelkontakter på veien fra sensor til SBC, isåfall vil det være nyttig å finne disse for å måle videre. (Har byttet sensoren uten at det gjorde noen forskjell)
 8. Sorry, forumet bruker lazyload som gjør bildene usynlige i noen nettlesere.
 9. https://www.vegvesen.no/kjoretoy/Eie+og+vedlikeholde/for-verkstedbransjen/utfore-periodisk-kjoretoykontroll
 10. Da har jeg fått demontert luken. Noen som har tegninger over luken, kabling, mikrobrytere etc?
 11. Bilen har ikke cd-skifter, det er da et lite oppbevaringsrom der. Problemet er at den motoriserte luken til rommet ikke åpner seg.
 12. Det er denne motoriserte luken. Plutselig helt død, ingen lyder når man trykker på åpningsknappen. Finner ingen måte å åpne den manuelt på. Tydeligvis ikke stedet å oppbevare noe man kan få bruk for... 😖
 13. Ut fra hva jeg har lest så skyldes disse feilene (alle 3 kommer samtidig) defekt ABS-ring. Men de kommer med én gang tenning slåes på. Om ringen er årsaken ville jeg trodd at de kom først etter at bilen har begynt å bevege seg? Noen som har opplevd det samme?
×
×
 • Create New...