Jump to content

AndyP

Betalende medlem
 • Content Count

  370
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AndyP

 • Birthday 02/08/1969

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Supert! Da får jeg se på saken
 2. Sitter den i samme modul som setejustering og (evt) minne?
 3. Er det noen som vet hvor styringsmodulen for elektrisk vindushever sitter på en 2000 modell S320 W220 (høyre fordør)? Vinduet går halvveis opp, for dernest å stanse, når bryter trykkes helt inn (automode). Jeg har resatt funksjonen mange ganger, men til ingen nytte. Mekanismen går lett og uten ulyder, så det antas at styringsmodulen svikter. Manuell heving av vinduet fungerer helt fint.
 4. AndyP

  ABC-sport

  Ja, der sviktet innsikten. ABC er visst styrt av blant annet oljetrykk, gassklokker og en enorm mengde styringsenheter, sensorer og følere. Jeg kjøpte forøvrig en W220 med vanlig Airmatic. Tok ikke sjansen på ABC (Pris ett fjærbein: 32 000 kr skremte meg bort. . .)
 5. AndyP

  Medlemskort

  Hvordan får jeg medlemskort, når plastkort ikke sendes ut lenger?
 6. AndyP

  ABC-sport

  Jeg vurderer å kjøpe en 2001 modell S 500 L (W220) med 140 000 km på telleren, og ABC-sport i stedet for den mer manuelle oppstivingen av støtdemperne. Jeg har litt småangst for luftfjæring generelt, og muligens enda mer angst for ABC-sport. Er småangsten velbegrunnet? Er støtdempere og luftbelger de samme som på de ordinære W220-modellene? Er ABC-sport styrt av en egen styringsenhet, og denne eneste forskjellen fra ordinært system? Grunnen til at jeg spør om dette spesifikt, er dersom det skulle oppstå en "malfunction" eller fler. . . Til tross for skepsisen, frister et kjøp siden bilen ser meget flott ut ellers, og er spekket med utstyr. Jeg har tidligere eid en W220, og savner biltypen!
 7. Takk for svar (og beklager sent svar tilbake. . .) Luka bak proppen var svært liten, og åpningen langt unna mutteren. Den løsningen var virkelig ikke for amatører. Proppen ble satt pent på plass igjen, og 2800 kr. hos BoS virker som en god pris for å bytte bruer på begge sider . . . tror jeg begynner å bli gammel og pinglete, som setter bort flere og flere jobber!!
 8. Har planer om å skifte øvre bærebruer (begge sider) på min 1995 W210 E 230. Er det noen som har tips eller info om ting som jeg bør huske/passe på?
 9. Har forsøkt med en slik i så stort spenn at det ikke var mulig å skru mer, og slått med slegge samtidig. Nå er bilen levert inn til BoS. . .
 10. Tydeligvis flere biler det sitter som f... på, da. Ikke bare meg som mangler talent
 11. Full resignasjon! BoS har fått æren av å utføre jobben. I give up. . . Så får jeg heller gjøre enklere jobber med godbilen Takk uansett for mange gode råd!!
 12. Aha! Ja, da skal jeg prøve varme også!!
 13. Tanken slo meg da jeg holdt på, men hjelper det med varme dersom det er stål festet i stål?
×
×
 • Create New...