Jump to content

endrefager

Members
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

endrefager's Achievements

0

Reputation

 1. Noen som vil ha denne for 5000kr? Fult kjørbar motor går som en klokke.
 2. Skal hente den fra verkstedet på fredag. Men det jeg fikk med meg på tlf fra de var knekte fjerer fremme,bremser forand å bak,bremseslanger fremme,bremserør langsgående,foringer bak,fjerskåler fremme ja og der sa jeg bare til han at denne blir spiker så fikk ikke høre ferdig listen hehe
 3. 12 2'er feil så denne blir spiker desverre:(
 4. Da blir det eu kontroll i dag så jeg krysser fingre,tær,føtter og alt for at jeg ikke har begynt på noe som bare blir spiker. Bank i bordet;)
 5. Filteret ser nesten nytt ut. Oki skal sjekke det med pluggene så snart det lar seg gjøre. Men hva mener du tommern57 ang det ETS lyset?og ang kickdownen?
 6. Hei igjen. Da har jeg hentet bilen.skiftet LLM og bilen går som en klokke men røyker en del ved gasspådrag,noen tips på det kan være? Og når jeg trakker til og kickdown slår inn så går turtallet opp og lite skjer og det er akkuratt som den fusker for at turtallet ikke skal gå for høyt,at den liksom holder litt igjen viss dere skjønner;-p.noen som har erfaring med det og vet hva som må gjøres? Og til dere som mener det står ESP her er bildebevis på at det står ETS
 7. Ikke kommet så langt grunne liten krise med min mor havnet på sykehus. Men kommer med tilbakemld så fort jeg er i gang:-)
 8. Det med disse model betegnelsene skjønner jeg ikke så mulig det er 210 hehe. 18x8 er felgene og kommer fra audi(rs replica)
 9. Hei igjen. Noen som vet hvilken bolt str og ET det er på felgene mine som er orginale?har noen 18" med 5/112 med ET 38 som jeg lurer på passer og hvilke dekk dim dere annbefaler viss det passer da såklart.
 10. 1 din er de små. 2 din er med skjerm og er store
 11. Takk så mye tommern57 det er noter.
 12. Oki jimmy det er notert og takk for tipset:-)
×
×
 • Create New...