Jump to content

Stian

Betalende medlem
  • Posts

    1,320
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    50

Everything posted by Stian

  1. Et billig vil nok ikke passe. Det har sannsynligvis flate plugger. Derfor må det rigges opp med noen kabler. Men samme nummer på plugger og funksjon Men ja. Edit: og sjekk at det nye som sluttet å virke faktisk ikke virker. At det ikke har kommet en ny og spennende feil en annen plass.
  2. Såvidt jeg kan se, så går 85 fra det første releet rett inn på tenningen. Jeg ser ikke noen timer. Dvs at pumpen skal gå når tenningen er på. 35 på mitt skjema er hovedrele for innsprut og 36 er pumpen. Gå på biltema å kjøp et cheap ass rele og rigg opp med noen kabler å se om det virker. Det kaaan jo ha vært et dårlig rele....
  3. Og vips så kan vi både lade og bruke parkbrems
  4. Slik var gammel dynamo... Og slik var ny... Da må vi trimme litt
  5. Hmmm, dette husker jeg ikke i det hele. Har du sjekket ut mot døråpningen om det er noen klips der? Går det ikke an å ta ut platen under for seg selv?
  6. Det kan godt være at de endret litt på det opp gjennom årene. Min 82modell stopper etter ett sekund. Men det var noen endringer i 80, 81 og 82.
  7. Pumpen skal vel bare gå ett sekund for å bygge opp trykk når du slår på tenningen? Så starter den igjen når du starter bilen.
  8. Det gikk greit. Jeg hadde fått den ut, så jeg visste at det skulle gå å få den ned. Men det føles litt som sånne magiske ringer.
  9. Kjære luftfilterboks. Ned her SKAL du, om me så skal grine begge to!
  10. Måtte slipe litt på en brakett til kompressoren for å få på bensinslangen. Det var denne som laget lekkasjen på side 3 for mange år siden
  11. Alt tar liksom litt lang tid. Det tok for eksempel tre kvelder å få hengt opp eksosen Men det nærmer seg jo
  12. Inn her er det jo masse plass!
  13. Det er jo faktisk 18 under normalt snittfart mellom Sandnes og Kristiansand.
  14. Nei det er jo litt mindre dramatisk. Ikke noe lyd, ikke noe krenging og når du gir gass ser du ikke bare himmel. Det er heller ingen som helst grunn til å stoppe i en tunnel med åpne vinduer.
  15. Jeg tror du bytter bil oftere enn jeg fyller bensin
  16. Da gjenstår bare en måned med jobb. Ca to uker vil gå me til å koble de to slangene til varmeapparatet. Her vurderer jeg å få tak i en gynekolog eller Citröen-mekaniker.
  17. Motor i og mellomaksling koblet til. Vurderte aldri skohorn. Gikk rett til brekkjern for å få den ned. Det kombinert med egenvekten gjorde susen.
  18. Litt bilder av sånne ting som aldri vil vise senere.
  19. Veeel de vasket veldig veldig grundig og byttet lagere og sånt der de var litt rufsete
  20. Den er godt vasket og renset av http://www.woerle-fahrzeugtechnik.com/ Nesten det jeg tenkte.... Jeg troooor kanskje ledningene er til turtelleren.... eller deromkring. Må muligens lage ett litt større løfteåk for å få den i på en litt kontrollert måte.
  21. Fikk hjem motoren Ved første blikk fant jeg en lednin g jeg ikke aaaaner hvor skal hen
  22. Visste ikke helt om denne skulle i 107 eller 126 tråd https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=271228393&utm_medium=ios&utm_source=com.apple.UIKit.activity.CopyToPasteboard
  23. Ble litt inspirert i går kveld etter denne tråden, så jeg demonterte vindusheisbryteren på 300-en. Der går ikke bakviduet opp med bryteren foran. Kun på døra bak. Den var akkutat lik med sorte topper. Pusset litt med gryteskrubb på armene og skrapet litt med et skrujern på pinnene nedi bryteren. Monterte, og alt vel. Eller, har kun testet med multimeter for nå siden jeg ikke har batteri i min enda.
×
×
  • Create New...