Jump to content

Stian

Betalende medlem
 • Posts

  1,282
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Everything posted by Stian

 1. Da er vi på R107, W116, 108/109 eller 111coupe.... Såååå to eller fire dører?
 2. 😀 Min endret seg fra å gå på 3-4 sylindre til å gå på alle seks. Du har jo en stor vifte foran som effektivt fjerner all startgass som ikke blir sugd inn i motoren. Og er selvfølgelig ute.
 3. Prøv med startgass. Det var sånn jeg fant vacumlekkasjen på min M110. Men det gikk med nesten en boks før jeg fant den. https://www.clasohlson.com/no/Bosch-UniversalTemp-temperaturmåler/p/36-7848 Kjøp en sånn, så kan du måle rett på termostathuset.
 4. Hva viser temp måleren i bilen? Kan du måle temperaturen på kjølevæsken? Inn på bade og "låne" IR febertermometeret. Temperaturmåler i instrumentpanel er nok ikke linket til noe annet. Det er andre målere som regulerer motoren
 5. Du kan bare spyle gjennom med hageslangen for å få ut gammel gruff. Og hvis noe er undervurdert med jobbing i -10, så må det være hvor fælt det er.....
 6. På denne har jo noen satt på økonomipanseret til facelift2. Har den vært krasjet?
 7. Helt normal rød ATF med MB spec er fint. Start opp og etterfyll som normalt.
 8. Hohoi! Måtte skifte på min for noen år siden. Da var det 25000.- per lykt. Heldigvis fikk jeg tak i en brukt en. Ser prisene er litt lavere nå 😁
 9. Oi. Den var ganske fin. Her kan du nok legge en ølboks på felgkanten
 10. Måtte finne bilder fra når motoren var ute for å finne bryteren. Den er rett bak venstre V. Koblet til girspaken med en wire. Denne gled litt dårlig inni strømpen og bryteren trodde girkassen alltid var i park. Dermed kunne jeg lett startet bilen i drive Så tapet fast en tynn slange til en ståltråd og fikk dryppet ned litt olje i strømpen så kom det seg.
 11. 210 er rett å slett gøy nok og dermed trenger du ikke denne lenger?
 12. Kjøpe nytt lokk? https://www.mbpartshaus.com/oem-parts/mercedes-benz-cover-thermostat-1002030274
 13. Får du plass til helicoil? Ellers kan du gjenge opp med så store gjenger som går, skru i en bolt, kappe denne plant med toppen og lage nye gjenger i.
 14. Eller at EU kontrollen nærmer seg. Det er jo da jeg finner ut at ryggelysene ikke virker. Sukk. Jeg vet hvor bryteren er.... det er på torpedoveggen.
 15. Da er vi nesten klar til vinteren og har fått på vinterdekk.
 16. Sett deg inn og trø gassen i bånn. Ikke vri på staget på motoren. Stå samtidig foran bilen og se at luftspjellet nede bak fordeleren går 90grader.
 17. Joda, men det er nok 30år til det begynner å røyte igjen..... Det er vel de fra 86 som har skumgummi, men det er ikke samme formen på setet. Min SL har og hestehår, men det er jo noe gummigreier. Se litt langt nede på side 10.
 18. Tjaa, billig er det jo ikke..... men ikke så dyrt som jeg trodde https://gahh.com/interiors/seat-pads?models_fit=1599&vehicle_make=238&years=4886 Og mellom 8-12tusen for setetrekk i skinn.
 19. Vel, det kommer seg. SL-en hadde lekkasje mellom innsugsmanifoil og topp etter motorbytte. Det gjorde at den bare gikk på 3-5 sylindre og varierte litt på hvilke. Etter at dette ble ordnet med myyyyye feilsøking kom det seg. Når jeg i tillegg fikk fullt utslag på gassspjeld ble den frisk!. Tips å sjekke på din at gassspjeld åpner fullt når du trår gassen i bånn. Ikke bare vrir i motorrommet. 300 har gir bakover ooooog forover Den har slitt med at den går urent. Veldig urent. Og bensintrykket var høyt. Når jeg da så den flate bensinslangen tenkte jeg at synderen var funnet. Siden returslangene ikke ble byttet når motoren ble satt i ville jeg bytte den foran og. Med to lange 3/8 forlengere og en 17mm kråkefot fikk jeg løst koblingen på motoren. Den andre enden gikk inn på røret en plass bak motor. Jeg vet ikke hvor......kunne hverken se eller føle det. Enda mindre koble av. Til slutt kappet jeg røret under bilen og dro ut rør og slange. Da viste det seg at røret var klemt flatt under en plass. Enten av meg eller girkassemannen. Har egentlig ikke fått testet så mye etter det. Dondret rundt litt i nabolaget, men hadde ikke tid til så mye. Stoppet hjemme i garasjen, så var den tom for strøm..... Så måtte jeg gjøre andre ting frem til 300 blir gøy igjen.
 20. Virket som om det bare var strammet litt mye. Alt var enkelt å greit å få av. Men returslangen til bensin.....
 21. Selvsagt virker det som om det er håndbrekket.
 22. Vel.... Bremsen henger iallefall bak.
×
×
 • Create New...