Jump to content

Stian

Betalende medlem
 • Posts

  1,345
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

Everything posted by Stian

 1. Stryk siste melding. Kom borti glasset på speedometeret når jeg skulle lirke i vaieren, så festet til glasset knakk. Da ble det instrumentering i steden
 2. Nå skal jeg snart smøre opp Citrōen-albuen og trykke den gjennom dasjen for å skru til mutteren bak på klokkene Edit: oisan bilder oppned
 3. Det er håndbrekket. Denne bilen er ikke designet for håndbrekksladd
 4. Jepp. Du ser litt rester på boltene. Dermed var det ca 5mm klaring mot hylsen. Det ga interessante lyder mens jeg kjørte.
 5. Litt lite gummi her....
 6. Vel... fyrte den opp etter justering. Ingen lyd på kald motor. Lot den stå å gå seg varm. Fremdeles ingen pjoltergeister. Kjørte en runde, fremdeles ingenting. Har et svakt håp om at det var ventiler som banket. Uansett. Med varm motor ble det jo nesten lunkent i garasjen. Så da begynte jeg å demontere rattstammen for å skifte leddet mellom rattstamme og snekke.
 7. Da har jeg fått sett under lokket på høyre bank. Ingen tydelige feil. Det er ingen lyd på kald motor men det kommer etter få kilometer. Det eneste var at det var litt stor klaring på innsugsventiler. 0,15 ble justert ned til 0,10. Justert ved temp på mellom 31 og 27grader Ikke fått sjekket om det hadde noen effekt men ikke veldig håp om dette.
 8. Det må vel være mulig å bruke en fra en 126? Har du sjekket hva forskjellen er? Det kan jo være kabellengde bare.
 9. Mai gådd!! Her er det vel lov til å dra på med noen flere bilder. Jeg har en M110 stående i garasjen. Det er bare å gi beskjed om du vil bytte!
 10. Det virker som lyden kommer fra foran på høyre topp. Hva det er vet jeg ikke. Det startet med kun ulyd ved motorbrems. så litt ved jevn kjøring. Forsvinner ved pådrag. Lyd og ved tomgang etter litt kjøring. Forslag mottas.....
 11. Grrrr. Hadde en merkelig knurrelyd ved motorbrems.Så ble det litt mer. Nå kommer den og ved tomgang.... 🤬 Virker som det kommmer fra foran på høyre rekke.
 12. Splitteren og telleren under panseret er vel en norsk greie for gamle dagers km-avgift på dieselbiler. Du kan nok fin kutte ut denne og få tak i en hel wire fra speedo til girkasse.
 13. Oi! Det var Ghettoblasteren sin i bakvinduet!📼
 14. Det er for mye jobb Det er et lager der inni. Det kan ryke. Men det er bare å teste motor uten vifte montert.
 15. En annen mulighet er jo viskosekoblingen i viften.
 16. Er så sykt mye vedlikehold på sånne gamle biler!
 17. Vel, det er såpass drit å skru på bruksbilen at vi trenger lystfremmende tiltak.
 18. Jeg hadde en lykt som ikke ville justere opp og ned. Motoren som justerer dette selges ikke separat og en uoriginal lykt koster ca 10000.-. Heldigvis fikk jeg en brukt fra en som bygget om noen japanske lykter. Ganske vanskelig å få kneppet denne ut,men det gikk. Måtte inn med en 19mm fastnøkkel for å holde imot når den skulle inn igjen
 19. Enkelt. Klarer du komme opp i 170-190 er du i fjerde. Stopper det på 140-150 er du i tredje.🤠
 20. Kan du ikke bare slå inn et nytt?🙃 Eller er du bekmret for at det er noe humbug?
 21. Har det gamle rakleverket ankommet Nederlandet? Den skulle vel ha et lite opphold der. "Stor smiley som sikler"
 22. Sykt praktisk med digert bagasjerom når man handler hagemøbler
 23. Vi brukte en boks med kontaktlim på min..... men det er jo 20år siden. Det har sikkert kommet bedre greier på markedet nå.
×
×
 • Create New...