Jump to content

Stian

Betalende medlem
 • Content Count

  1,241
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

Stian last won the day on June 28

Stian had the most liked content!

Community Reputation

118 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du må vel kanskje love å ikke skryte når du kjører forbi alle Audi/Mercene?
 2. Forbruk Sandnes-Kristiansand. 3desiliter mindre enn forrige gang jeg hadde 1900kg båt/henger bakpå. Litt skuffet over det, men det kan skyldes køen som dro ned snittfarten fra 68 til 61km/t. Skal prøve å få forbruket opp på respektabelt nivå når jeg skal hjem
 3. Kjøpe denne og kappe og tilpasse? https://benzbutikken.no/produkt/karosseri/styrings-deler/servostyring-ror-w107
 4. Ny gummi ja. Bruker bare ett flatt skrujern av medium størrelse. Hvis du trenger veldig mye kraft er det noe feil. Enten for korte/tykke ringer, festet er litt feil plassert eller røret feil høyde. Jeg måtte snu festet så det skulle treffe en gummikloss uten å klakke i karosseriet.
 5. Litt kos med tetting av bensinlekkasje og flytte et feste på eksosanlegg så det ikke skulle skrangle så hinsides mye
 6. Såååå, etter langt om lenge er huset malt. Innsug er montert på topp som ble overhalt for tre år siden, topp er montert på motor, væsker er fylt og startmotoren er rotert. Etter ca fem sekund gikk den på en rolig tomgang. Tydelig fornøyd med nokså korrekte menger av både luft og bensin. Det blei en liten feiring.
 7. Jeg byttet til km/t på min 300. Da ble alt veldig feil, men speedometeret var til feil motor med en annen girkasse og bakakselutveksling. Men det var bedre med et speedometer i km/t som er feil, enn ett jeg ikke forstår..... Men på din er det nok i orden med bare korrekt speedo. Eller det kan bygges om.
 8. I -73 så vel US fangere ut som på bildet. Altså ganske like euro.
 9. Jaja....... ingen 3-er feil iallefall😁
 10. Prøv å få takk i et sett for å trykksette kjølevannsbeholderen å se om du får vann inn i en sylinder. Det kan jo ha vært større problemer enn toppakning som slapp inn vann i utgangspunktet.
 11. Sjekket alle vakumlinjer mange ganger, veldig nøye. Blåste så mye startgass på utsiden av innsug at boksen frøs. Da fant jeg en lekkasje der startgass kom inn. Pakning mellom innsugsmanifoil og toppen. Så hvordan får man av innsugsmanifoilen? Vel det er to muligheter. Ta ut motoren, eller ta av toppen. Jeg tok av toppen. Nå er det maling av hus på gang.....
 12. Heiheihei. Du trenger IKKE to Merak. Det holder lenge med en. Opel GT.....meeeeh Løven trenger du heller ikke. Hengerfeste på Alfaen vil dekke trillebårbehovet. Men du har ingen cab? Her burde du kanskje ta litt selvkritikk. 😁 Kanskje bytte begge Merakene i en gammel Ghibli convertible? FF-en er så laaaang Olaf
 13. Enkel gugling sier: Press the button for the roll bar in the up position for 5 seconds(pressed in for 5 to 8 seconds and it will reset the roll bar)and let go.
 14. Selvfølgelig var den akkurat lik, så nå er jeg litt
 15. Nye dyser på vei inn.
×
×
 • Create New...