Jump to content

Stian

Betalende medlem
 • Content Count

  1,196
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

Stian last won the day on November 30 2020

Stian had the most liked content!

Community Reputation

104 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ruster egentlig lite denne her til å være helårsbil. Eller nå er den vel ikke det lenger.....
 2. Da har vi fasiten. Endeplaten kan skrues av og byttes. 9 m8 skruer og en stor mutter
 3. Pass på at slangene ikke har svelt opp og blokkerer returen av bremsevæske. Det har skjedd meg en gang på mindre enn 29år gamle slanger. Da fikk jeg bruk for brannslokkingsapparatet🚒
 4. Lakkering i Norge?! Det er sjelden.
 5. Njaaaa, faktisk så har jeg to...... For å få 4x 15"barokkfelger gratis måtte jeg ta med enda en.
 6. Jeg hadde litt lyst til å bruke den originale motoren, så jeg tok ut stemplene for å se om jeg kunne hone ut ujevnhetene i sylinder 6. Det ser ikke ut som det går. Nå er diameteren på sylinderen 86.08. når jeg måler nedi ujevnheten er jeg på 86.10. Når da stempelet er på 85.98 blir klaringen større enn 0.08 som min bok sier er max. Dermed er alternativet å borre opp og kjøpe nye stempler/ringer. Da ser jeg heller om det er mulig å få til den andre motoren. Nei Jan.... Det var ikke nytt om 300-en denne gangen heller.....
 7. Trenger noen aircon kompressor til M110?
 8. Denne kommer fra en 123 og på slike billigbiler brukte de speedometerwire, mens på S og SL er det sensor. Er det noen som vet om det kan byttes om?
 9. Ooops. Beklager at jeg ikke har svart denne. Hendelsesforløpet vet jeg ikke så mye om egentlig. Det jeg vet er at denne sylinderen har mottatt en del vann for tre år siden via en ødelagt topppakning. Om skadene kom da vet jeg ikke. Jeg kan ikke huske å ha sett noe, men den er ikke gått så langt etter det så trolig var skaden der allerede. Det ser ut som litt avleiringer av ett eller annet pluss noe pitting. Anyhow Plutselig kom denne.
 10. Fikk kikket litt ned i sylindrene... Her er nummer 6 som fikk litt vann for 3år siden
 11. Jeg tror jeg hadde den ute, men at det var relativt enkelt.
 12. Bestilte nye pakninger, ringer og litt stæsj fra utenforlandet. Ifølge trackingnummeret er det 16dager siden pakken forlot opprinnelseslandet men intet nytt fra bring. Ifølge Bring bruker lastebilen veldig lang tid pga korona.
 13. Eeeeenda litt flere kvelder med jobbing. Hvis du holder bitsen for å skru ut boltene til toppen litt løst i hånden når du skrur de ut for hånd, pass på at du har løst alle boltene FØR du slipper bitsen ned i det åpne tennplugghullet. Det er og viktig å gjøre dette mens du DEmonterer. Ikke under montasje. Ellers var det veldig god plass til å få ut motor når toppen var av.
 14. Jeg ga min litt olje for mange år siden. Da ble den mye roligere. Den har noen raptuser enda, men da slår jeg den bare av...... så perfekt ble det ikke.
×
×
 • Create New...