Jump to content

Othard

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Har en C220 CDI 2002 mod. og har følgende spørsmål. Kan dagens pærer i hovedlys, langlys-nærlys, skiftes ut med LED pærer. Ser på nettet at det finnes en pære av merke Oedro som kan brukes på noen biler. Noen som kjenner til dette. Takksam for svar.
  2. Hei Jeg har fått en klikke lyd i dashbordet når jeg starter. Det klikker 4-5 ganger og så hører jeg at luft spjellene veksler, så slutter klikkingen. Jeg har også inntrykk av at det kommer litt for lite luft til venstre side av frontruten. Dette er tydelig å se når ruten er iset og varmen kommer, det tiner mye bedre på høyre side. Høres dette kjent ut?? Det er vel en regulator på ventilasjonen som det er noe galt med, men den er vel ikke lett å komme til. Er det noen som kjenner betegnelsen Behr 90533 A203 820 16 42
  3. Hei Har prøvd det meste. Hvis jeg tar ut pluggen for strømforsyning til venstre forlys, det kan se ut som den leverer strøm til alle lysfunksjonene også blinklys, kan jeg da måle om en av lederne mangler spenning. Det er vel et relee som styrer funksjonen med reserveløsning, kan det være der feilen er, (releet henger). Er det mulig å skaffe til veie et el-skjema for denne bilen. Nytter vel ikke å spørre hos MB forhandler/verksted.
  4. Hei Jeg har en C 220 CDI 2002 mod. Nå har venstre blinklyspære gått og det har gått over på reserveløsning d.v.s. at tåke-grøftelys blinker. Jeg har skiftet pære og til og med byttet med høyre pæreholder men det hjelper ikke. Kan noen kloke hoder der ute si meg hva som har skjedd. Har målt pærene med ohm meter og de er OK.
×
×
  • Create New...