Jump to content

Othard

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er jo litt rart om det skulle være feil med bremseltsbryter nå det er bare venster bremselys som lyser selv om nøkkel ikke er i tenning. Ser i sikringeoversiketen at der ikke er noen sikringer for utvendige lys som hovedlys nær og fjern, blinklys, ryggelys og bremselys. Er det slik at alle lys går over et rele`? Tenker at det kansje er der problemet ligger, ihvertfall virker det veldig snodig.
 2. Oi, det hørte dyyyyrt!!! Vet ikke hva som skjedde men etter noen start/stopp var alt i orden. Nå etterlyser jeg noen som vet hvor jeg kan få tak i oversikt over sikringskursene, det er jo tre sikringsboker, som jeg har oppdaget, men ingen beskrivelse hva som går til hva. Noen her som vet?
 3. 😀Noe rart har skjedd, har kjørt noen småturer i dag med mange start/stopp og plutselig var alle feilene borte. Det eneste som er igjen er at bremselyset er på selv om jeg har tatt ut nøkkelen og låst bilen. Rart!!!
 4. Har koblet fra batteriet ca 1 time men ingen endringer. Noen som kan si hva en CAM kommunikasjon er. hvis det er den som er defekt kan den vel skiftes ut. Her er det spørsmål om pris. Hvis ny er kjempedyr er brukt alternativ. Noen som vet hvor den sitter? Må vel finnes noen kloke hoder der ute.
 5. Har brukt et lokalt bilverksted, litt langt til merkeverksted. Var inne til oljeskift og filter og spurte om de kunne se på problemet. De tok en utskrift av alle feilkodene som lå inne og slettet det som var mulig men det ligger flere feil inne som ikke lot seg slette. F.eks. H ryggelys og H bremselys lyser konstant, selv om nøkkelen er tatt ut. V blinklys fungerer ikke. Feilkode B 1003 kom tilbake etter sletting og noen flere. Jeg har toppladet batteri. B 1003 er; Oppvarming vannsirkulasjonspumpe,- feilmelding: åpen krets eller kortslutning til jord. Hva er det? Er det noe som er i
 6. Startet bilen her om dagen med startkabler og da oppsto et problem. Har fått en diagnose på dette. Feilkode B1049 klemme 30 underspenning < 7V - B1050 underspenning < 8V - B1051 underspenning <10,5V - B1003 åpen krets ellerkortslutning til jord. B1055 Høyre bremselys; kortslutning eller åpen krets. B1054 Venstre bremselys; kortslutning eller åpen krets. B1066 Venstre blinklys; kortslutning eller åpen krets. B1056 Høyt montert stopplys; kortslutning eller åpen krets. B1042Klemme 30:underspenning< 7V. B1043 Klemme 30:underspenning< 8V. B1044Klemme 30: underspenning <10,5
 7. Takk for info, den er grei.. Den kan vel klasses ned til 4100 kg dersom det ikke er behov for 5000 kg. Skal på sikt bli bobil.
 8. Er det slik at varebil f.eks. MB Sprinter 170 EXT 5000 kg. 2020 mod. registreres på hvite skilter?
 9. Har en C220 CDI 2002 mod. og har følgende spørsmål. Kan dagens pærer i hovedlys, langlys-nærlys, skiftes ut med LED pærer. Ser på nettet at det finnes en pære av merke Oedro som kan brukes på noen biler. Noen som kjenner til dette. Takksam for svar.
 10. Hei Jeg har fått en klikke lyd i dashbordet når jeg starter. Det klikker 4-5 ganger og så hører jeg at luft spjellene veksler, så slutter klikkingen. Jeg har også inntrykk av at det kommer litt for lite luft til venstre side av frontruten. Dette er tydelig å se når ruten er iset og varmen kommer, det tiner mye bedre på høyre side. Høres dette kjent ut?? Det er vel en regulator på ventilasjonen som det er noe galt med, men den er vel ikke lett å komme til. Er det noen som kjenner betegnelsen Behr 90533 A203 820 16 42
 11. Hei Har prøvd det meste. Hvis jeg tar ut pluggen for strømforsyning til venstre forlys, det kan se ut som den leverer strøm til alle lysfunksjonene også blinklys, kan jeg da måle om en av lederne mangler spenning. Det er vel et relee som styrer funksjonen med reserveløsning, kan det være der feilen er, (releet henger). Er det mulig å skaffe til veie et el-skjema for denne bilen. Nytter vel ikke å spørre hos MB forhandler/verksted.
 12. Hei Jeg har en C 220 CDI 2002 mod. Nå har venstre blinklyspære gått og det har gått over på reserveløsning d.v.s. at tåke-grøftelys blinker. Jeg har skiftet pære og til og med byttet med høyre pæreholder men det hjelper ikke. Kan noen kloke hoder der ute si meg hva som har skjedd. Har målt pærene med ohm meter og de er OK.
×
×
 • Create New...