Jump to content
Mercedes-Benz Entusiastklubbs forum

dieseldyret

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dieseldyret

 • Birthday 09/13/1977
 1. Jeg gidder jo ikke vente ett år for og finne ut av det.. No måte jeg kan se det fysisk at det er gjort no? Vet at på f.eks gamle golfer,så er det "plombering" av justerings skrue på dieselpumpa.. Er det no lignende på denne?
 2. Aha,den går relativt greit,men regna med at de gjorde det med 3liter og turbo... Den ryker ikke unormalt mye,den køler kanskje litt svart første par sekundene hvis jeg skal ha forbikjøring,men ikke unormalt mye.. Åssen kan jeg finne ut om den er no justert opp da?
 3. Har en 72 modell, med 240diesel motor. Denne skal jo ha motorolje på dieselpumpa,det jeg lurer på,er hvor mye? Er jo ikke no peile mulighet på den
 4. Det hender støtt,at motoren min går litt ujevnt på tomgang,hvis jeg ruser den litt,så går den veldig tregt ned til tomgang igjen.. Jeg får den heller ikke under en liter på mila,uansett hvor pent jeg enn kjører (tilogmed langkjøring). Det er ikke no diesellekkasjer verken fra motor,eller slanger under.. Så at under lutfilterboksen,er det luftmengde/masse måler? Kan den være problemet?
 5. Aha. Men hvis ladelampe da lyser når jeg jorder den,hva gjør jeg da? Må legge opp ny ledning fra dynamo og inn til instrumentet da eller?
 6. Mor mi har en 88 190D 2,5. Denne får jeg ikke ladelampe til og lyse på.. Jeg har bytta pære og sokkel, sjekka ledninger bak instrumenter,og alt ser ut til og være i orden.. Når den blei kjøpt,så måtte man ruse motor ganske høyt,for at den skulle begynne og lade,så gikk dynamo til dundas,og kjøpte da en brukt bosch dynamo og NYE børster til denne.. Fortsatt ikke noe ladelampe som lyser.. men når jeg ruser den til ca 1500 omdr,så begynner den og lade,og da lader den over 14v hele tida.. (Turteller virker heller forresten ikke,kan ha noe sammenheng?) Har litt av det samme problemet på min 93 300 TDT også, men av en eller annen grunn, så virker ASD og ABS lampene på denne som ladelamper.. ruser den til 1500,de slukker,og den lader som normalt.. Noen som har forslag til hva som er problemet??
×
×
 • Create New...