Jump to content

myhre

Betalende medlem
 • Posts

  811
 • Joined

 • Last visited

myhre's Achievements

0

Reputation

 1. Tøft Syver, Men må innrømme at jeg blir litt trist når jeg leser at du har lyst å selge bilen din. Det er forståelig at du har gått lei, men jeg synes heller at du skulle leid deg ett lager å satt bort alt sammen til du får "suget" igjen eller at den har steget enda mer I verdi. Bilen din er jo helt unik å du finner aldri en lignende igjen. Alt dette vet du fra før å har fått høre fra mange kanter, blant alle di kloke valgene du har tatt med denne bilen så skal det bare ett uklokt valg til å du angrer resten av livet. En av mine favoritt tråder dette å du er en kanon inspirasjons kilde Syver. Sett den på ett lager med minimum 5år leie avtale å glem den. så ser vi hva det blir til? Ok.
 2. Liten oppdatering igjen, Abs lyset har nå vært slukket I ett par uker uten at jeg har gjort noen ting, så jeg regner med at det er bremsestøv og annen dritt som har forårsaket dårlig kontakt. Det har Vært utrolige mengder med regn di siste ukene som sikkert har bidratt til vask av caliper. Diagnose pluggen har jeg ikke sett på enda.
 3. God bedring Olaf, gudd å se at du er tilbake.
 4. Jeg tviler på at resultatet blir noe bedre av å lese, men jeg har ingen pappa som lager delene for meg. Så for å forstå hvordan det skal gjøres så har jeg valgt å kjøpe noen bøker, det er nok praksis som må til for å få bra resultat. Test av anhold jeg laget på sikkemaskinen. Ja, jeg vet at det ikke er helt rett må mer praksis til.
 5. Planen er rod med full pakke, har kjøpt meg bok: how to chop the top,frame work,hotrodders bible og en eller ett 2 bind "leksikon på over 1000 sider som heter auto metal work av en svenske. Jeg liker å sette meg inn I det jeg skal til med
 6. 4 dørs 34 plymouth original stand import av forrige eier. Blir nok ikke helt mopar for det blir for slitsomt å få tak I deler. Men må jo snart ha delelista klar så jeg får sendt inn søknad.
 7. Jeg har vært hos Karl Fredrik flere ganger på metalmeet, jeg er faktisk I dialog med han om å få designet high end bunnhjul til e hjulet. Ellers takk for tipset. Nordlendingen kommer uten motor å gir og er ikke mb. Det er en 34 plymouth. Så det blir ikke noe mer oppdateringer på denne tråden før jeg kjøper meg sec Jeg har forresten sett flere her på forumet som har andre merker med I trådene sine så viss det er ønskelig så kan jeg poste noen bilder innimellom. Jeg kommer uansett til å beholde medlemskapet å skal ha meg en sec en gang.
 8. Takk Syver, Helt sant, jeg vil for all del ikke anbefale å få unger for å prøve å komme seg ut av dritten, men for meg ble det redningen.
 9. Takk Tommern, Det er vel bare fantasien som setter grenser for hva man kan lage c-rammer av, det som vel ofte spiller inn er pris og tilgjengelighet. Stål blir fort dyrt når man skal ha litt tykkelse om det er plate eller profiler Feks. 1m2 i 10mm stålplate veier 80kg Det ble dessverre ikke sec på meg denne gangen heller, når jeg skal lage all steel breite version så skal jeg være sikker på at jeg mestrer å lage di paneler som må lages. Jeg vil ikke ha noe glassfiber skjermer eller lignende. Så sec må vente til jeg er sikker på at jeg får det til.
 10. Takk for det Olaf, Erfaringer ja, jeg angrer ingenting, men hadde ikke gjort det en gang til. Så for å prøve å ta igjen litt av di 15år jeg ikke var til stede, må jeg begynne å bygge en bil jeg vil beholde. Jeg har fått bekreftet fra norlines at di vil frakte bilen min fra Sandnessjøen til Sandnes I neste uke.
 11. Abs og ETS lampen lyser nå, kan få den til å slukke viss jeg står I litt kraftig helling å slår av og på tenninga, men har fått en tendens til å komme på igjen etter en stund. Det eneste jeg har sjekket er bremsevæske nivået og kransen. Tips?? PS. Det går ikke å ta diagnose på denne bilen fordi kontakten er ødelagt.
 12. Takk for det Syver, har noen flere verktøy også som jeg har laget selv. Skal poste di I tråden min. Men er der ingen som vil kjøpe en 500 Går billig uten efi Veldig god delebil eller grei bruks/vinter bil om du legger inn en lørdag med arbeid Montere lykter/fangere/bak benken/tepper og bytter abs sensorer Jeg skulle gjerne gjort det selv , men tiden springer fra meg. Det hjalp lite å få den hjem fra Dalen det ble bare masse med ekstra arbeid når folk fant ut at jeg hadde løftebukk I garasjen å dumsnill som jeg er så setter jeg ut mitt eget prosjekt, for å hjelpe andre. Som di fleste vett så blir det ikke penger I kassa heller når det er "venner" som trenger hjelp. Så derfor velger jeg å selge denne.
 13. Har ingen rød Syver. Ikje någe gale med interesse Bernt, men som eg har sagt så e d ikje sedan eg vil ha. Eg kjøpte jo denne for å ha någe å "øva" på å så blei eg litt reve med ei stonn. D kommer ett skikkelig stål prosjekt om ett par uger. Har laget meg det meste jeg trenger Det kommer en lengre utgave av verktøy produksjonen I tråden min.
×
×
 • Create New...