Jump to content

Admiral1

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Admiral1

 • Birthday 08/19/1971
 1. Fulgte med på W211, så da er de solgt ! /Stig
 2. Bilen har tilhørt min far, så jeg kan med sikkerhet si at deg ikke er benyttet noe som helst type felgrens, kun bilshampo. Jeg tror litt av feilen er at de har ligget i poser, sikkert for fuktig. De er ikke skadet eller kantkjørte heller. Det er god gammaldags korrosjon Har de i garasjen min i Oslo om noen trenger billige hjul. Dekka har gått max 300 mil. Hakkepelita R.
 3. Jeg ville aldri fått igjen for det utlegget om jeg skulle selge de. Tviler på at de selges for mer enn 4000,- om de er strøkne. Er jo bare 16". Felgfiksere vil nok ikke gjøre de strøkne for 2000,-, så å selge de for 2 er fair, tenker jeg..
 4. De har jeg ingen erfaring med, men originale A2114013602 fra 2008 ser jo ut som der er eskenye i dag. Derfor kjøpte jeg brukte slike i steden. Ble bare skuffet over noe det står AMG på ! De burde jo i utgangspunktet være bra ?
 5. Jeg har jo hatt mange biler tidligere, og hjul har for meg vært viktig ! Første gang jeg opplever dette på originalt. Hjula er bare 16 tommer, så jeg har fått på noe større nå Selger de for 2000,- men masse god gummi igjen på.
 6. Felgene er originale fra 2009. De bobler av korrosjon der de er slipt på overflaten i eikene. Så et par på Finn med samme problemet. Er det flere som erfarer det samme, eller er det tilfeldig ? Jeg kjøpte nye originale ikke-AMG fra sonnen-mobil, tyskland, via eBay, og kasta AMG-hjula i skammekroken i garasjen. Kan ikke ha sånnt skrot på bilen i Norge ??
 7. Jeg var innom Johs Bjerke i går og fikk på 4 stk Contact5, 225/50/17. Har vært ute å cruisa på glatta nå i kveld, og er meget positivt overrasket ! Kan trygt anbefales !
 8. Skal koble på hengerfeste til helgen, og da må strømmem av. Er det kode på Comand 2.5 nå strømmen settes på igjen ?
 9. Ok. Så det trengs ikke noe SIM-kort til radio eller denne enheten ? Den fungerer mot blåtanna på Sony'en ?
 10. Du verden så enkelt ! Men uvitende meg,.. kobles denne med blåtann tett mot radioen ? Skal det bare et SIM-kort inn i radioen, kanskje ? Edit. Jeg forstod det nå, via denne videoen:
 11. Heisann ! Jeg sjekket VIN-nummer og fikk opp at dette er std radio i bilen: 527 COMAND DVD APS WITH NAVIGATION Så står det at den har: 354 ANTENNA FOR TELEPHONE D/E-NET og: 386 MOBILE PRE.-INSTALLATION (MTUS) Kan jeg få en Sony Experia Z til å fungere via dette, kun ved hjelp av en overgang ? Ser det er en brakett for en gammel Nokia i armelenet. Er det noen som kan hjelpe med hva jeg evt trenger får å få dette til å fungere utenom blåtann ? På forhånd takk ! Hilsen Stig
 12. Ok, takk for hyggelige svar ! Hvor fikk du lagt til kodene, hos BOS ?
×
×
 • Create New...