Jump to content

vegardxf

Betalende medlem
 • Posts

  1,228
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

vegardxf last won the day on March 29

vegardxf had the most liked content!

About vegardxf

 • Birthday 02/27/1988

vegardxf's Achievements

15

Reputation

 1. Var på eu-godkjenning med gamlebilen, nervøs som alltid siden det er en 33 år gammel bil Legger ved bilde som sier mest, trodde jeg drømte når jeg såg lista over mangler 😯 Godt med fint vær og en fantastisk bil å tilbringe mange mil i
 2. Tusen takk for de Syversen! Artig sak å kjøre 😉 Har brukt noe tid denne uken på å kalibrere innsprøytingen på coupeen, går utrolig pent nå men mangler en del hestekrefter. Får være bra nok med arbeid denne sesongen å spare litt arbeid til neste år.
 3. Litt på siden i forhold til mercedes men den er jo en del av familien her denne og. 2009 canam spyder, kjøpte den ny i Mai 2009 og siden da har den ikke laget ett eneste problem! Har kjørt den hardt og mye uten at den viser tegn til å ta seg nær av de. Byttet olje, filter og plugger nesten hvert år. Dekk holder ca 2 år med aktiv kjøring, bærekuler i forhjulsstilling holder ca 4 år. Utrolig fornøyd byggekvalitet på denne. For de som lurer på hvorfor kjøre 3 hjul så dro jeg av med 2 hjulssykkel for 16 år siden og kan ikke kjøre med 2 hjul.
 4. 204'en har fått seg nye felger, 19" i gunmetal, 9,5" bredde på alle 4, 245 dekk bak men de var de ikke plass til forran så måtte kjøpe ett par i 225 å sette på forran. Måtte bytte vannpumpe og dieselfilter holder pga lekkasje, bremser og ett par andre slitedeler, ellers fungere denne bare veldig bra
 5. Nå har denne fått skilt som veteran og kan endelig brukes! Byttet lambda, tempsensor, hjernen var og defekt så etter litt justering går nå motoren helt nydelig. Byttet hjullager, hjelpesnekke, topplager til dempere og ett par andre småting. Invisterte i michelin pilot sport 4 å tok en 4hjulskontroll, bilen er nå stillegående og morsom å kjøre, samt ganske behagelig med nye sportline fjører. Neste på agendaen er å ta ett par småting som dukker opp i karoseriet, får se på dette i vinter eller neste år før de får gå for langt.
 6. Hei. Hvordan gikk det med denne? Har en bryter fra 124 i garasjen så om du sender bilder kan vi sjekke om de passer
 7. Skinnratt i veldig god stand. Boss passer blant andre 124. 1000,-, kan sendes. Tlf: 95 06 87 07
 8. Har du åpnet panseret og lyttet til multireima? Sett etter om den har sprekker? Billig og enkel sak om det er denne
 9. DAB i 204'en har jeg nå gitt helt opp! Blir enten veldig kostbart, eller jeg må ha dingser som i mine øyne ødelegger ett stilrent interiør jeg liker Har derfor gjemt en blåtann mottaker i hanskerom og bruker radio via telefon, TuneIn nettradio koster 750,- i året og har alt av utvalg. DAB dekningen er også ganske tilfeldig her på Sunnmøre, far min får inn DAB omtrent halve veien hjem, mens jeg med nettradio har ful gass hele veien!
 10. Jeg er her pga innhold, ser ikke noe poeng i å oppdatere forumet når det er oversiktlig og greit. Vi er nok alle forskjellige, jeg ønsker at aktiviteten kommer tilbake til forum siden jeg liker de bedre enn FB.
 11. Trist av aktivitet forsvinner over på FB ja. Er veldig lite inne på FB selv, så savner energien og aktiviteten som var her for ett par år siden. Opplever det samme på AVforum hvor mye av aktiviteten er nå på FB. Trist synes jeg siden man ikke får samlet informasjon og engasjement på ett og samme sted.
 12. Har blitt gjort litt med denne siste tiden, i påvente av å bli veteran neste år! Byttet nettopp O-ringer i secondary oil pump til girkassa, ikke de enkleste å gjøre på garasjegulvet! Men håper den ikke lekker mer nå. Ellers går det i småting nå siden alt av viktige saker er ordnet. En og annen tur på prøveskilt for å sjekke at alt er strøkent, og har merket at den er litt uggen når motoren er ved driftstemperatur. Får de på dette når den har fått skilt neste år.
 13. mottatt ja! Kjøpte ei ramme på clas ohlson som passet veldig bra
×
×
 • Create New...