Jump to content

Dagis

Members
 • Posts

  479
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Dagis

 1. Dagis

  Lyden av motor!!

  Jeg måtte se videoen en gang til,og jammen har du rett Olaf, der er en kvinne med i videoen! Ei lyshvåra lita snelle hvis nesetipp akkurat når over rattet. Det var Maybachen jeg tenkte på..men jeg har vært ute og målt garasjen -og det blir desverre for knapt om plassen. Men det skal og sies,i de rette hender (føtter) blir det mye fin lyd av eksempelvis W124 også! Mmm...!Og W124 er der plass til.
 2. Syver: Flott bygg!Artig å se bilder av prosjekter. Mitt eget modell-prosjekt ble veldig plutselig erstattet av et nokså digert enebolig renoveringsprosjekt istedet. Nå til GODE NYHETER! TREPINNENE ER TILBAKE! https://www.biltema.no/bygg/maling/maleverktoy/malingsblander/trepinner-2000043283
 3. Og der var den solgt. Kommer den ut i ny annonse fra ny selger i morgen tro..?
 4. Selger har lagt til flere bilder, og senker prisen til 20.000,- for å få den kjapt unna. Feil tid for meg. Rett tid for noen andre med øyne for W124?
 5. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=139490759 Har foresått for selger å legge ut nærbilder av hjulbuer,lykter,etc. W124 med 3.0 kan aldri bli feil.
 6. Ble også levèrt i økonomi-utgave, som kun hadde to dører. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=123440157
 7. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=128375938 30.000,-
 8. 119.000km 49.999,- kr Antall eiere: 1 https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=126597115
 9. Dette ble kjemperesultat Syver! Stor kredit for innsatsen og ikke minst at du har tatt det ekstra arbeidet med å fotografere underveis, som har bidratt til å gjøre denne tråden så moro å følge. Tipper det må være herlig å rydde ut overflødige deler og få mer rom i garasjen. Om ditt neste prosjekt blir en 540K så si fra, så skal jeg holde utkikk etter delebiler her i området.
 10. Når man ferdes langs trafikkert vei bades man i høyfrekvent stråling, fra gps,smart-telefoner og annen trådløs teknologi. For noen medfører dette alvorlige helseproblem, Øresus/tinnitus er et av symptomene.
 11. Hei Syver..venter i spenning på nyheter her!
 12. Kanskje dette kan være noe? https://www.ebay.de/itm/Schlauch-Scheibenwaschanlage-original-mit-Gewebe-fur-Mercedes/122813259950?fits=Make%3AMercedes-Benz&hash=item1c983da0ae:g:6uoAAOSw9idaDqJ2
 13. Har samme erfaring-så greit å være obs på. Innvendig rens av motor og overgang til syntetisk olje resulterte i ventiltikking og lekkasje i bunnpanne.
 14. Dagis

  Lyden av motor!!

  Ordntli hissig den Audi S1 Høres ut som en gøyal bil.
 15. Det har skjedd meg også. Vanligvis drar jeg en kabel fra 5 inn i bilen og jorder den mot girstanga eller noe sånt. Da kan jeg følge med på blinkene samtidig. Jeg har adoptert din metode,fra et eldre innlegg om samme tema.
 16. Det har hendt meg at jeg må ta 7-8 forsøk før slettingen går gjennom, så hjelper på med litt tålmodighet også iblandt.
 17. .....folk skal ha ting gratis, og gjerne levert på døra, allerhelst også montert. Det får da være måte på. Jeg er skrudd sammen slik, og er så sær blitt, at jeg da hiver det i stede. Helt på bølgelengde med deg der.
 18. Jeg bruker nesten bare Finn.no. Prøvde Facebook fordi alle snakket om det, men finner det altfor rotete lagt opp og alt for mye useriøse henvendelser. På Finn blir man nedringt i løpet av 15-20 minutter hvis man selger noe folk er ute etter-til en lav pris. Folk er veldig ute etter å gjøre superkjøp, og mindre interessert i å betale fair pris. Så noen ting er solgt fem ganger i løpet av et kvarter, mens andre ting ligger i et halvt år før rette kjøper dukker opp, og er fornøyd med å betale cirka den prisen som er satt. Både for W123 og W124 vil jeg tro tilgangen på deler nå er langt større enn tilgangen på attraktive renoveringsobjekter?
 19. Jeg vurderte en liten prosjekt-tråd, som beskriver bygget og hva som er tanken bak prosjektet. Men sånt har nok ikke du tid å følge med på, nå i innspurten av W123-"mila" Er inne og titter på tråden din iblandt Syver, virkelig gjennomført og tålmodig innsats! Det blir stas å komme i mål
 20. Det er klart! Med boller og brus-og nykvernet kokekaffe! Jeg var forresten innom en av de nærmeste naboene i går-Obs Bygg, på leting etter bordsag. I samtale med en ekspeditør dreide jeg inn på disse småpinnene igjen, og da loset han meg bort til et stort stativ de hadde, med alskens små listverk greier. De hadde bl.a. sånn som jeg har letet etter-i 270cm lengder Mye annet fint også-absolutt verdt en tur innom ObsBygg for folk som bygger modeller.
 21. Ser etter en rimelig W124 i 1/18 skala? Helst sedan,men også coupe og stvgn av interesse. Send pm?
×
×
 • Create New...