Jump to content

Per-Erik K

Members
 • Posts

  61
 • Joined

 • Last visited

Per-Erik K's Achievements

0

Reputation

 1. Selger godbilen nå til fordel for en bruksbil. Ikke helt heldig med transport av Leca i baksetet på 210'en. Finn.no: http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=14384359
 2. Jeg glassblåste ikke kantene før jeg polerte. Fjernet den tykke klarlakken med Duxola malingsfjerner. Brukte derettetter en eksentersliper på middels hastighet, som jeg holdt plant mot felgkanten utvendig for å fjerne kantkjøringsmerker. Så var det bare å starte på pasta, polérskiver og drill. Det er ikke noe problem å komme til helt inn mot senter av felgen med de små 4" skivene i settet fra Gasolin bare man er litt forsiktig.
 3. Når du nevner de to klipsene på døren så betyr det at jeg må ha av listen som går på langs under vinduet?
 4. Som topic sier, hvrodan er fremgangsmåten for å fjerne disse dekslene på stolpene? Vet det sitter to skruer på de, en oppe og en nede, men resten er litt "blurry". Må jeg også fjerne lista under vinduet? Det virker som om stolpedekslet skal vippes ut og skyves frem, og da må den langsgående lista av. Greit å ha fremgangsmåten klar før jeg begynner å rive noe i filler. På forhånd takk!
 5. Ditt Troms, hvor er det? Trodde det bare var ett jeg. Og du ønsker deg vel en bok som omhandler norsk rettskrivning, gramatikk og tegnsetting!
 6. Hælledussen... ...også nn da gitt, "årntli" tøft! FrodeS: Fått noe greie på vinduene dine? Bilder kanskje?
 7. Beklager og måtte si det, men dette blir bare for harry! Finlandshette og dustekjøring på offentlig vei...gratulerer!
 8. Skal begynne øvelseskjøring med guttungen nå så da må det handles inn bil med manuell kasse da de to vi har her i huset ikke har det. Tenkte vi skulle ta en kikk på denne 124 bilen fra '86 som tilsynelatende ser bra ut, borsett fra sommergummien http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=13168292 Er den litt i overkant priset med såpass høy km og manuell kasse, eller er det der disse ligger når de virker/er så bra som den ser ut på bildene? Takker for svar.
 9. Grom vogn, men kanskje litt stiv pris for en '00 http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=13390799
 10. Det er ikke samme lykter på sedan og stasjonsvogn. Hvorfor ikke kjøpe disse istedet, sikkert rimeligere enn en orginal, også får du jo litt froandring også.... http://autoimport.dk/reservedele/webkatalog/produkter/model/E200-3/gruppe/82/82-400/produkt/210_820_BZ120-BTDRL/
 11. DANG!! Gratulerer med vanvittig flott bil! Møter ikke naboen på veien i en sånn en...
 12. Er det mulig å få kjøpt løse glass til grøftelysene på W210? Hvis så er tilfelle,er det noen som har delenummer til disse?
 13. Forsøkt deg en tur på Lillestrøm i og med at du skriver at bilen er kjøpt ny der? De fikk jo cudos for god kundebehandling for en liten stund tilbake, husker ikke hvor jeg leste det i farten, men det kan jo være verdt et forsøk.
 14. Dette var jo bare HELT på trynet! http://www.t595.net/messageboard/thread/Cant-believe-what-I-saw-today/66976.aspx
×
×
 • Create New...