Jump to content
Mercedes-Benz Entusiastklubbs forum

Geir Arne Frøvold

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Geir Arne Frøvold

 • Birthday 09/03/1961
 1. Jeg har samme problem, kan du hjelpe meg ??? på forhånd takk
 2. Takk for tips, prøvde mobilkameratrikset, og da virket begge nøklene gjennom mobilkameraet. Det som er litt rart er at det noen ganger ikke vil åpne opp døra, selv om de 2 lampene ( rød og grønn i mottageren ) ikke lyser. situasjon: nye batterier begge nøkler lyser (den som ikke virker lyser sterkest) grønn og rød lampe i motager lyser noen ganger den ene nøkkelen virker aldri den andre nøkkelen fusker noen ganger har prøvd å synkronisere, uten hell Og da er det vel bare å gi opp og betale nesten 6000,- til BOS for 2 nye nøkler, enig???
 3. Hei jeg har to nøkler, den ene virker ikke i det hele tatt, til tross for at jeg ser lyset i den når jeg holder knappen inne i over 1 sek. Den har også nye batterier. Den andre virker som regel, men ikke alltid. Noen ganger blinker begge lysene i speilen (mottakeren). hva betyr det? Der er nye batterier i begge nøklene og jeg har prøvd å synkronisere de. Disse koster heroin i Norge, 2825,- bos, rein svindel spør du meg. Dette er en 95 mod S500 w140 Finner ikke mere i instruksjonsboken heller!!
 4. vil du bli med kolonen til svergie før jeg retter nesen opp til Gol? hjertlig velkommen skal du være I utgangspunktet JA, hvis det ikke støyter med annet.
 5. Jeg har en S500 og en 230E og på begge disse er tanken mellom cupee og bagagerom.
 6. Får jeg lov og spørre - hvor mange Watt - eventuellt størrelse - og antallpå basselement som du har og er fornøyd med?
 7. Hvordan er det å ha basselement bak i bagagerummet når det er en bensintank mellom bagagerummet og cupeen. Skulle tro at lyden vil bli grøtete av mindre ??? Synspunkter??
 8. Jeg blir med hvis det er noen som drar igang ettellerannet. 90594892 gafro@online.no
 9. Takk for svaret, tror jeg tar en ringerunde til div opphuggere. GA Ingen dom ide å kjøpe enkeltbokstaver
 10. Heisann Jeg er interessert i det samme emblemet som du nevner her. Har du fått noen svar, og kan du eventuellt gi meg et hint hvis det er et sted man kan få kjøpt dette?? Geir Arne
 11. Slik gikk jeg frem: printe ut stjerna i riktig størrelse klippe ut testing av mal Testing av alternative plasseringsmuligheter før liming av fliser Stjernespiss i fuge (Denne ble ikke valgt) ferdig resultat
 12. Hva med Mercedesfliser på terrassen?? Mercedes Benz fliser på terrassen
 13. Kan man sette bmw-fantaster og andre med dårlig smak i bil foran denne en stund for å overbevise? Detta må jo være den beste terapi mot slike BMW vrangforestillinger og andre med dårlig bilsmak
×
×
 • Create New...