Jump to content

Arne Henriksen

Betalende medlem
 • Posts

  2,048
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Arne Henriksen last won the day on September 13 2020

Arne Henriksen had the most liked content!

About Arne Henriksen

 • Birthday 01/27/1965

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Arne Henriksen's Achievements

5

Reputation

 1. Den lyden når 560'n drar ivei... får selv en elbilentusiast til å vurdere bilbytte. 😍
 2. Er man gærn så er man gærn. 😄
 3. Gammel, kjent feil, spesielt i varmere klima. https://mercedessource.com/store/m117-v8-timing-chain-upper-guides-and-oiler-tube-clip-set-replacement-kit-w-instructions "Chain failure is usually caused by one of the upper guide rails breaking off and falling into the sprockets causing the chain to “jump timing”
 4. Byttet en defekt servopumpe på den nyinnkjøpte campingtrekker'n i går, og etter å ha kastet bort 45 minutter på Motor Trade uten at ferievikaren klarte å finne partnummer og deretter selve olja som skal på den gidda jeg ikke mer og dro derfra. Noen som har tips på hvilken olje jeg kan kjøpe på bensinstasjon/Mekonomen/Biltema som funker her? Såvidt jeg kan se fra WIS er det 000 989 45 04 / MB236.3 som er rett type? Har naturligvis en uåpnet sentralhydraulikk-olje (001 989 2003) som jeg kjøpte inn til E-klassen men aldri brukte, går disse noenlunde om hverandre?
 5. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=179103805 Se også her for mer historikk
 6. Ja, det blir jo slik når man ikke har vett å bytte oftere... 😬 Den første bilen hadde jeg i 12 år (240D), 190E'n som etterhvert ble konebil hadde vi i 17 år, og nå denne i 11 år. Har kjøpt et potensielt mye større pengesluk som ny campingtrekker - spenningen er ganske høy foreløpig, rundt hvor lurt det var.
 7. Jau, alt kommer til en ende og etter 11 år i mitt eie er bilen til salgs, som rep/oppussing/plukkedeler-objekt for noen med mer energi enn jeg akkurat nå https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=179103805 Løp og kjøp!
 8. Bilen blir jo direkte vanstelt... 😄
 9. Bra du får skiftet ut det der, var jo skikkelig ille.. Glad jeg har en gammel stv som ikke har slike lister.
 10. Hei folkens! Har vært på utkikk etter en løsning som kan integrere DAB med min gamle Comand 2.0-enhet i 320'n og kom over denne. Noen som har prøvd den? - ser jo veldig bra ut med at man kan bruke radioløsningen som før, pluss internettfunksjonalitet osv...
 11. Klarte ikke å la være å spre denne litt på jobb - som jeg skrev, dette er noe du bare kan oppleve å se på et MB-forum. Beste svaret hittil: "Flytt komma én plass for VW, to plasser for Tesla."
 12. Skal ta en ekstra sjekk på rørene, kan være et tips. Det er nok bremsevæske, benytter en slik til å lufte så den holder beholderen toppet opp hele tiden.
 13. Hei! Hadde 210'n til PKK og fikk for første gang en smørbrødliste jeg må fikse. Det verste var dårlig/fraværende bremsevirkning bak.... Parkbrems var også dårlig, der var det nok en kombinasjon av justering og nedslitte bremsebånd, så de bytter jeg og justerer opp. Men: Jeg har foreløpig plukka ned venstre side og kaliperne virker OK, stemplene glir greit, skivene var nye i fjor og siden de knapt har virket ser de nye ut fremdeles. Klossene samme. Hang på bremsevæske-bytte-dåsa mi og pumpa opp trykk, og da er det såvidt det drypper/renner av luftenippelen. Selv når jeg trykker på bremsepedalen får jeg ikke noe mer enn litt rask drypp. Har vært borti at bremseslanger sveller innvendig når de blir gamle og at det kan stoppe gjennomstrømning, men ifølge svarteboka ble dette byttet i 2016 og 2 år bør nå dritten holde? Andre tips - er det noen form for ventil som justerer hvor mye bremsevæsketrykk som sendes bakover? Har ikke prøvd å starte bilen og sett om det endrer ting.
×
×
 • Create New...