Jump to content

Geggi

Betalende medlem
 • Posts

  2,443
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Geggi

 1. Flott bil 👍🏼😎 Hvor får man tak i svart merke til reg.skiltet?
 2. Ein nybegynnertabbe å tro at en kan innta de mengdene uden å bli straffa
 3. Hæ.? Snakk om frekkhet, jeg kapitulerer da aldri..... Nei, vett du ka!!!? Nå kjenne eg at eg må ta Frode i forsvar her! Han e jo ein stayer så ALLTID e siste mann i seng. :lol:
 4. Geggigutt e og klar for fest. E det plass?
 5. Oppdaget nettopp denne tråden jeg.... *lurker* 😎
 6. Geggi

  F1 2013

  Var du på noen av konsertene? Kult å se F1 der nede men en killer for F1-interessen når RB er så suverene. Svettel har omtrent tittelen i boks og har hatt det lenge 😁
 7. Hvorfor? Jeg er tilhenger av å kalle en spade for en spade. Kjører kona den ja så er det jo konebilen. Drit i å være så "politisk korrekt" :lol: Her i huset er Aen konebilen men nå så hun denne tråden og nå vil hun ha GLA.... Har hatt den 7 måneder nå og kan ikke bytte nå allerede, men GLA ser bra ut
 8. :lol: Godt det er valg rett rundt hjørnet. Timingen er perfekt og en gavepakke til FrP. Morna Jens!
 9. Rivinga koster 45 millioner??? det må jo være en vits. Sjekk videoen http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/100-aksjonerte-mot-bomstasjon-i-vestfold-4113388.html UP-mannen i sivil opptrer utrolig klønete og fremstår for meg i beste fall som en kronidiot.
 10. Geggi

  MB V6 2014 for F1

  Fæl lyd Meeeen, skal gi den en sjanse live før jeg dømmer lyden nord og ned. Lyden fra Monza-datasnutten var nok ikke helt reell.
 11. Geggi

  F1 2013

  Jepp, 3. seier! Sitter og ser på champiswasten nå. Vettel har fremdeles et håpløst forsprang
 12. Geggi

  Bombrikke

  Det stod 1685 kg som vekt i det tyske vognkortet men man trekker jo fra 75 kg for fører ved avgiftsberegning i Norge. Det hjalp ikke at jeg sa at vekten var 1610 kg så jeg måtte dokumentere det. Ville ha kosta meg 8500,- ekstra i vektavgift om ikke BOS hadde hjulpet. Jo bilen ble solgt av tysk MB forhandler rett nord for Stuttgart.
 13. Geggi

  Bombrikke

  Da tror jeg rett og slett at jeg dropper bombrikken i ruta Jeg testet nå ved å ha den liggende på midtkonsollen ved girspaken og den utløste ikke noe lys på stasjonen da jeg passerte. Derfor er det nok lite formålstjenlig å montere den diverse andre steder enn i ruta. Jeg dropper den hvertfall med mindre noen andre enn Clas hevder det motsatte. Ellers, SLen er en drøm å kjøre og har kjørt med cabben nede siden jeg tok den i bruk etter ferieturen. Var litt pirk fra Biltilsynet men med kyndig assistanse fra dyktige folk hos BOS Rogaland så gikk det greit.
 14. Geggi

  Bombrikke

  Jeg ser og hører at stadig flere gir blanke i å klistre opp bombrikken i frontruta for bilen blir tatt bilde av og da vil systemet se at bilen har abonnement og derfor ingen reaksjon på dette. Andre igjen har andre steder de fester de og funker greit (hanskerommet, i motorrommet eller bak fangeren i vanntett emballasje). Mange her inne som gjør det samme? Har selv pleid å lakkere brikkene i svart og med svart tape til ruta så de ikke viser så lett, men vil helst unngå den helt om det er så lett som det høres ut...
 15. Jeg tipsa Terje om deg på mail. Tror han er på ferie ennå, men han tar nok kontakt med deg.
 16. Rett og slett ein liden forsmak på Gladmat-festivalen jo
 17. Gratla med feeeet 212 Bra med utstyr ja. Tror jeg ville gått for 18" på vinter jeg da siden det også er 4-matic. Kan jo hende du har litt mer snø i Bodø enn her i Stavanger så kan selvsagt være at du har best peiling selv
 18. Geggi

  F1 2013

  Da er sikkert de 30 billettene til kona kommet også. Hun administrerer firmatur til Monza. Det er veldig forskjellig når billettene til de forskjellige banene blir sendt ut. Opplevde å ikke få de før vi reiste til Austin i høst. Det ordna seg heldigvis der borte men forårsaket myyyye bryderi i form av masse telefoner og engstelse for om vi i det hele tatt kom inn. Får satse på at det var nybegynnertabbe da det var første løpet der. Kom billettene på døra eller? Vi er på Hawaii nå og bør kanskje sjekke med de som bor i huset vårt.
×
×
 • Create New...