Jump to content

Geggi

Betalende medlem
 • Posts

  2,443
 • Joined

 • Last visited

About Geggi

 • Birthday 08/08/1971

Geggi's Achievements

0

Reputation

 1. Flott bil 👍🏼😎 Hvor får man tak i svart merke til reg.skiltet?
 2. Ein nybegynnertabbe å tro at en kan innta de mengdene uden å bli straffa
 3. Hæ.? Snakk om frekkhet, jeg kapitulerer da aldri..... Nei, vett du ka!!!? Nå kjenne eg at eg må ta Frode i forsvar her! Han e jo ein stayer så ALLTID e siste mann i seng. :lol:
 4. Geggigutt e og klar for fest. E det plass?
 5. Oppdaget nettopp denne tråden jeg.... *lurker* 😎
 6. Geggi

  F1 2013

  Var du på noen av konsertene? Kult å se F1 der nede men en killer for F1-interessen når RB er så suverene. Svettel har omtrent tittelen i boks og har hatt det lenge 😁
 7. Hvorfor? Jeg er tilhenger av å kalle en spade for en spade. Kjører kona den ja så er det jo konebilen. Drit i å være så "politisk korrekt" :lol: Her i huset er Aen konebilen men nå så hun denne tråden og nå vil hun ha GLA.... Har hatt den 7 måneder nå og kan ikke bytte nå allerede, men GLA ser bra ut
 8. :lol: Godt det er valg rett rundt hjørnet. Timingen er perfekt og en gavepakke til FrP. Morna Jens!
 9. Rivinga koster 45 millioner??? det må jo være en vits. Sjekk videoen http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/100-aksjonerte-mot-bomstasjon-i-vestfold-4113388.html UP-mannen i sivil opptrer utrolig klønete og fremstår for meg i beste fall som en kronidiot.
 10. Geggi

  MB V6 2014 for F1

  Fæl lyd Meeeen, skal gi den en sjanse live før jeg dømmer lyden nord og ned. Lyden fra Monza-datasnutten var nok ikke helt reell.
×
×
 • Create New...