Jump to content

Hans-Petter

Members
 • Posts

  487
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hans-Petter

 1. takk for det! 8,5" foran på 245.30.20 og 10" bak på 275.30.20, ET 35 tror jeg det var:D
 2. Hehe den ser jeg! Her er linken til min andre bil:)http://mbentusiastklubb.no/smf/index.php?topic=13781.0
 3. Da fikk jeg på sommer felgene(har vært på 1 uke nå da) Ser helt passe ut. Skal prøve å få den ned litt i nesa. Xenon i tåkelys og diode i park pære Så sommer felger:) Her er Helga og Bromhilda Frizenhausen Også et bilde for i morgen!! 17mai!!
 4. Da er det blitt anskaffet en familie bil! Bilen ankom Norge i fjor høst og vi kjøpte den 5 dager etter den passerte lande grensa! Bilen er 2004 avantgarde som var gått 154km i hjemlandet sitt. Meget gått holdt! Null rust under eller på siden av bilen! Dette er bilder fra dagen vi testet bilen! Kommer flere bilder nå i løpet av uken! Det har nå blitt innkjøp av nye felger og dekk og xenon kit til tåkelys og nye park pærer slik at det blir samme farge:) Dekk og felger er jeg litt spent på siden jeg er redd for det ikke skal passe på bredden. 275.30.20 bak noen som har noen formeninger om dette? Hilsen Hans-Petter
 5. Hei! Åssen går det med montering? Dette var sjesk!
 6. Noen som har noen fjærer til w124 400 og oppover liggende de ikke trenger:)?
 7. hvor mange aktive her på forumet er fra sørlandet? vil gjerne starte en kveld i uka vi kan møtes på! grilling å skruing! Jeg har 1stk 4 søyler og en stk 2 søyler som er til å brukes! kanskje vi kan finne i nærheten av tvedestrand! hva synes dere?
 8. Ser ikke ut til at jeg kommer meg til Gol i år heller :/ har problemer med data sprutet mitt, da dette ikke vil trigge de 2 siste sylinderne mine i motoren. Jeg leter febrilsk etter løsninger hele tiden så folk tror jeg er gal vil jeg tenke meg! Men ellers hadde den vært klar! alt var klappet og klart i motor rommet for å komme på årsmøtet. men nå ser det ut som bomba har slått ned der:( når man begynner å feil søke på bilelektrisk blir det mye ledninger som må opp igjen:( ønsk meg lykke til!
 9. Hadde akkurat en samtale med en kompis av meg som er et styremedlem i Nordic Stance, og de vil veldig gjerne invitere oss på biltreff på Fredriksten festning 15.juni! https://www.facebook.com/events/142698992569331/ Her har dere arrengemanget:) vel møtt!
 10. ser ut som jeg ikke rekker det alikavell. har motoren min litt i biter og venter på deler fra tyskland som jeg for i løpet av uka. men blir kanskje at jeg skrur natt til lørdag for å få den ferdig!
 11. skal holde øyene åpne for bremser fremover i tid! har hatt kontakt med Hedgehog Tuning & Motorsport med tanke på foringer. er det noen andre alternativer?
 12. Er det noen som har noen kalipere og bremse skiver fra 320 og oppover liggende de vil selge? send gjerne pm!
 13. Jeg satt faktisk i går i tenkte igjenom om hva jeg ville oppgradere og jeg må jo si bremser er jo en mye bedre ide! dette med tanke på feks 320,400,420 bremser er dette noe som vil trenge masse dill eller er dette bolt on? ( jeg er med på masse dill, har jo begynt så kan jo ikke slutte nå)
 14. Halla! da har jeg fått tak i den delen til fronten min:) så nå blir det montering av dette de nærmeste dagene! jeg har tenkt på nytt under stell, så er det noen som kan anbefale noe spesielle dempere jeg kan bytte med? inntresert i et sportligere følelse i bilen. nå er den ikke helt der:P Bremser: skulle gjerne hatt større bremser også! noen som har noen gode ideer?
 15. Mye mulig jeh har bimmet på hvilken 3L jeg dro den ut ifra. Men den har har stussene på hver sin side.
 16. Da er demonteringen begynt! I vinter har jeg forskjelige mål med bilen, noen som det kanskje kan bli noe av og noen som kommer ettervært:) Jeg skal begynne med og bytte frontplaten foran på nesen på bilen, etter jeg hadde en temmlig dum måte og taue bilen på når jeg knakk diffen.( jeg bant slepettauet fast i fronten og glemte og ta håndbreekket som gjorde slik at jeg bøyde det meste på høyre side av fronten. Jeg fikk rettet det meste opp igjen) så jeg er jakt etter denne delen. Jeg kommer gjerne og demonterer hvis noen har noe greit stående og for å slå av en prat:) Det er da denne rammen som går på tvers av bilen i front. Rammen som holder lyktene og slikt:) Vidre har jeg fått tak i en radiator fra en 300tdt som fyller opp fronten. Jeg hadde problemer med kjøling i sommer på grunn av at jeg kjørte på orginal radiator fra 2,2L. Denne 300 radiatoren skal få nye fester slik at den kommer lengre ned. Jeg holder også på med å skaffe nye olje kjølere til både servo pumpe og girkasse både på grunn av kjøling og det vil se litt tøft ut med litt kjølere i fronten. Nå blir det shinings i motorrommet også flytte litt på ledninger og slikt sånn det vil bli mere ryddig Mvh Hans-Petter
×
×
 • Create New...