Jump to content
Mercedes-Benz Entusiastklubbs forum

Hans-Petter

Members
 • Content Count

  487
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Noen som har noen fjærer til w124 400 og oppover liggende de ikke trenger:)?
 2. hvor mange aktive her på forumet er fra sørlandet? vil gjerne starte en kveld i uka vi kan møtes på! grilling å skruing! Jeg har 1stk 4 søyler og en stk 2 søyler som er til å brukes! kanskje vi kan finne i nærheten av tvedestrand! hva synes dere?
 3. Hadde akkurat en samtale med en kompis av meg som er et styremedlem i Nordic Stance, og de vil veldig gjerne invitere oss på biltreff på Fredriksten festning 15.juni! https://www.facebook.com/events/142698992569331/ Her har dere arrengemanget:) vel møtt!
 4. ser ut som jeg ikke rekker det alikavell. har motoren min litt i biter og venter på deler fra tyskland som jeg for i løpet av uka. men blir kanskje at jeg skrur natt til lørdag for å få den ferdig!
 5. Er det noen som har noen kalipere og bremse skiver fra 320 og oppover liggende de vil selge? send gjerne pm!
 6. Kjempe flott coupe! Ta å lag en post i medlemersbiler og legg ut mere bilder der:)
 7. Det skal jeg gjøre! Mye gøyere å kjøre med andre!
 8. jeg vil tro mye er likt og mye er forskjellig. det beste er jo og sjekke delenr, dette er jo pågrunn av hva slags extra utstyr den har og når den ble laget. og ja bli venn med delemannen på Mercedes. de er som vanlig ganske snille når man gir de litt konfekt og slikt:P
 9. Tror jeg kjører opp til Stavanger til neste år bare for å ta følge med dere til Gol! se epic ut!
 10. Her har du god kompis av meg sin om606 Kompressor og turbo mata! blir bra detta! kjør på!
 11. Nei det er ingen foreskrift som sier at du ikke kan trekke 2,5 som en 1,5. Det er bare så utrolig mere tungvindt å jobbe med i trenge bokser og lamper. Plass bør spares på der det er mulig. Hvis ikke vil man kanskje få en dårlig kobling på grunn av plass mangel. Bilde Viser en DCL kontakt. Disse kontaktene gjør slik at den vanlige mannen i gata kan koble tak lamper selv uten å måtte tenke på å få strøm i fingrene.
 12. hahaha! ser for meg en plass langt i fra plassen vi skal være!
×
×
 • Create New...