Jump to content

Hans-Petter

Members
 • Content Count

  487
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. takk for det! 8,5" foran på 245.30.20 og 10" bak på 275.30.20, ET 35 tror jeg det var:D
 2. Hehe den ser jeg! Her er linken til min andre bil:)http://mbentusiastklubb.no/smf/index.php?topic=13781.0
 3. Da fikk jeg på sommer felgene(har vært på 1 uke nå da) Ser helt passe ut. Skal prøve å få den ned litt i nesa. Xenon i tåkelys og diode i park pære Så sommer felger:) Her er Helga og Bromhilda Frizenhausen Også et bilde for i morgen!! 17mai!!
 4. Da er det blitt anskaffet en familie bil! Bilen ankom Norge i fjor høst og vi kjøpte den 5 dager etter den passerte lande grensa! Bilen er 2004 avantgarde som var gått 154km i hjemlandet sitt. Meget gått holdt! Null rust under eller på siden av bilen! Dette er bilder fra dagen vi testet bilen! Kommer flere bilder nå i løpet av uken! Det har nå blitt innkjøp av nye felger og dekk og xenon kit til tåkelys og nye park pærer slik at det blir samme farge:) Dekk og felger er jeg litt spent på siden jeg er redd for det ikke skal passe på bredden. 275.30.20 bak noen som har no
 5. Hei! Åssen går det med montering? Dette var sjesk!
 6. Noen som har noen fjærer til w124 400 og oppover liggende de ikke trenger:)?
 7. hvor mange aktive her på forumet er fra sørlandet? vil gjerne starte en kveld i uka vi kan møtes på! grilling å skruing! Jeg har 1stk 4 søyler og en stk 2 søyler som er til å brukes! kanskje vi kan finne i nærheten av tvedestrand! hva synes dere?
 8. Ser ikke ut til at jeg kommer meg til Gol i år heller :/ har problemer med data sprutet mitt, da dette ikke vil trigge de 2 siste sylinderne mine i motoren. Jeg leter febrilsk etter løsninger hele tiden så folk tror jeg er gal vil jeg tenke meg! Men ellers hadde den vært klar! alt var klappet og klart i motor rommet for å komme på årsmøtet. men nå ser det ut som bomba har slått ned der:( når man begynner å feil søke på bilelektrisk blir det mye ledninger som må opp igjen:( ønsk meg lykke til!
×
×
 • Create New...