Jump to content

Hans-Petter

Members
 • Posts

  487
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hans-Petter's Achievements

0

Reputation

 1. takk for det! 8,5" foran på 245.30.20 og 10" bak på 275.30.20, ET 35 tror jeg det var:D
 2. Hehe den ser jeg! Her er linken til min andre bil:)http://mbentusiastklubb.no/smf/index.php?topic=13781.0
 3. Da fikk jeg på sommer felgene(har vært på 1 uke nå da) Ser helt passe ut. Skal prøve å få den ned litt i nesa. Xenon i tåkelys og diode i park pære Så sommer felger:) Her er Helga og Bromhilda Frizenhausen Også et bilde for i morgen!! 17mai!!
 4. Da er det blitt anskaffet en familie bil! Bilen ankom Norge i fjor høst og vi kjøpte den 5 dager etter den passerte lande grensa! Bilen er 2004 avantgarde som var gått 154km i hjemlandet sitt. Meget gått holdt! Null rust under eller på siden av bilen! Dette er bilder fra dagen vi testet bilen! Kommer flere bilder nå i løpet av uken! Det har nå blitt innkjøp av nye felger og dekk og xenon kit til tåkelys og nye park pærer slik at det blir samme farge:) Dekk og felger er jeg litt spent på siden jeg er redd for det ikke skal passe på bredden. 275.30.20 bak noen som har noen formeninger om dette? Hilsen Hans-Petter
 5. Hei! Åssen går det med montering? Dette var sjesk!
 6. Noen som har noen fjærer til w124 400 og oppover liggende de ikke trenger:)?
 7. hvor mange aktive her på forumet er fra sørlandet? vil gjerne starte en kveld i uka vi kan møtes på! grilling å skruing! Jeg har 1stk 4 søyler og en stk 2 søyler som er til å brukes! kanskje vi kan finne i nærheten av tvedestrand! hva synes dere?
 8. Ser ikke ut til at jeg kommer meg til Gol i år heller :/ har problemer med data sprutet mitt, da dette ikke vil trigge de 2 siste sylinderne mine i motoren. Jeg leter febrilsk etter løsninger hele tiden så folk tror jeg er gal vil jeg tenke meg! Men ellers hadde den vært klar! alt var klappet og klart i motor rommet for å komme på årsmøtet. men nå ser det ut som bomba har slått ned der:( når man begynner å feil søke på bilelektrisk blir det mye ledninger som må opp igjen:( ønsk meg lykke til!
×
×
 • Create New...