Jump to content

Fredrik B

Betalende medlem
 • Posts

  3,017
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Fredrik B

 1. Å som jeg gleder meg til å svinkjøre med denna! [emoji39] Får nesten ny gnist til å få min på vegen igjen også. Er 100% sikker på at både bil og eier kommer til å bli fornøyd med hverandre. Grattis Lisa [emoji2][emoji2] Sent fra min EML-L29 via Tapatalk
 2. Jeg har akkurat kjøpt en 2000 modell S210 220cdi med webasto. Måtte bytte batteri da det var gåent. Men nå får jeg ikke programeringen til å fungere. Webasto starter som vanlig når jeg trykker på flammen ... Noen som har tips?
 3. Torbjørn Flenstad hos flenstadtekniske.com er ett råskinn på M104 og eksosbygg. Han har bygd eksos til både min 320CE og min E320T. Bruker han mye pga hans kunnskap. Han vil nokk være til god hjelp.
 4. Jeg fant ett brukt nett laget i 2001 på ebay. Prøver det først, så blir det vell kjøpt ett nytt når jeg skal bytte på coupeen .. Takk for hjelpa alle mann.
 5. Har ASR, AC og automat Er ikke så ofte innom så kan ikke love at jeg finner noe for deg, men om jeg skal kikke så vil jeg vite hva jeg skal kikke etter. Det er en drøss av ledningsnett til M104, hvilke ledninger er det du trenger? Hvilket ledningsnett er det? Her er motorledningnettet, men det er neppe trolig at du trenger et komplett nett. http://stjerneservice.no/ps/index.php?sstreng=1244405232&sok=S%F8k Takk for det. Skal bytte alt på motoren, for det er i relativt dårlig forfatning. Er dette nettet med ny eller orginal isolasjon?
 6. Noen som har tilgang på EPC som har kunnet hjulpe meg med å finne delenr på ledningsnettet til min E320T 1995? Vinnr er: WDB1240521C084114
 7. Flott. Svar sendt i retur [emoji41] [emoji41]
 8. Ikke så mye spennende egentlig. Skal bare sette inn motoren som er på "ferie" i stasjonsvogna Har diverse drømmer og planer, men de blir nokk ikke gjennomført før karosseri er fikset opp.
 9. Da har endelig været blitt såpass at jeg har fått bilen ut av garasjen for besiktigelse av rust og andre feil som evnt må rettes opp i før bilen shippes til Flenstad Tekniske. Håpet er å få bilen på vegen ila Juni måned. Men har jo så klart vært ekstra stas å kunne ta denne til Gol i år.
 10. Da må jeg meddele at jeg har solgt denne til fordel for å få coupeen opp å gå. Den vil leve ett godt liv i hendene til Torbjørn Flenstad.
 11. Du er ikke interessert i 280n da Modoza? Selges med eksos fra Flenstad Tekniske og 18" AMG monoblock sommerhjul, med nesten nye bakdekket, og 2 sessonger gamle framdekk
 12. Jeg kunne ikke skru av ESP 100% på min 2012 w124, må inn på rulletesten
 13. 320en blir muligens solgt til Torbjørn flenstad, uten motor, den har jeg spennende planer for. Skal ikke han ha sen, blir den delebil til undertegnede
 14. Akkurat nøyaktig effekt har jeg ingen tall på, da disse kammene ble custom bygd for meg. Flenser regner jeg med han har/skaffer ja.
 15. Betalte vell rundt 15.000 kun for kammene... Å der samme for eksos, husker ikke helt hva totalprisen ble.
 16. Luftfilteret er byttet ut med orginal luftfilterboks. Var bare midlertidig løsning
 17. Den har vært inne til planing og en mindre overhaling av topp, skifte av toppakning, og skifte av kammer. Samtidlig ble ei pumpe som blåser kaldluft inn i eksosen fjærnet. Mer om jobben kan du lese på flenstadtekniske.no eller søke opp tråden her på forumet
 18. Noen som har erfaringer med 205/55-16 hjul og skvettlapper. Er antydning til subbing når jeg har passasjer ..
 19. Har en 320coupe også, med litt motoropgraderinger. Lurer på å sette inn den, og sette inn 320motoren fra den gamle vogna i coupeen. Men ingenting er spikret. Får se ann vær og økonomi utover våren
 20. Å der ble det sannelig vindavvisere også
 21. Da har jeg gått til innkjøp av ny bruksbil. Planen var egentlig å ha 320en til bruksbil å fikse rusta på den, men når jeg gikk den nærmere i sømmene dukket det opp mer rust enn håpet. Fikk ett godt tilbud på en bra 280, så da bruker jeg den som utgangspunkt istedenfor. Skjebnen til 320en er usikker, men det er ihvertfall noe utstyr som skal over på denne. Noe småfiks er det, å foreløbig har jeg skiftet en lekk slange på nivåreguleringen, skiftet en treg bryter til takluka å ordnet litt annet småfiks. Videre planer er å flytte over dørtrekk, elvinduer bak og el seter fram. Skal også ha den litt nærmere bakken. Bilen er en 1996 modell E280 med ca.240.000km på telleren. Skinninteriør, El vinduer framme, telefon og aircondition er vell noe av utstyret.
 22. Har ikke tilgang på epc, å russersiden skjønner ikke jeg og telefoben min helt
×
×
 • Create New...