Jump to content

Roger H.

Betalende medlem
 • Posts

  2,392
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

Everything posted by Roger H.

 1. Da er disse bestilt fra USA, for å få orden på bakhjulstillinga… Var jaggu ikke billig, men det er jo ikke bakdekka heller. Holdt bare 12mndr og 10K km..
 2. Jeg må årlig inn med en ‘dose’ WD40, på de skinnene, da går den lekende lett, (har samme problem)
 3. Ja, de henger på de, jeg rørte dem ikke… Så det blir vel å flytte over den gamle vifta..
 4. Har kraftig negativ camber på bakhjul, for å få noen foringer som er hardere en de originale, hvor handler man de?
 5. Defrostervifta i CLS’n plystra som en våryr pip-pip, så jeg bestilte vifte på eBay…. Tok meg på tak og bytta nå idag. Angret på at jeg ikke testkjørte den nye vifta når den kom, på høyeste hastighet vibrerte den litt for mye. Så når jeg pakka den ut, at der var 2 små klips på den og regna med at når de var kommet på, så hadde de testa og balansert den. Det kan jo hende de hadde også, men resultatet var ikke helt på topp 😁😁 Funka ok ellers, men på de 2 øverste hastighetene ble det litt during. 😬 Kan jo flytte over vifta fra den gamle, så vi får se hva vi finner på en dag. 😃 Gammel og ny. Fin liten sak, fingerskralle som jeg fant på Biltema, virkelig kjekk å bruke på viftejobben.
 6. Søndagsyssel; Ventil på veivhusventilasjon byttet på CLS’n. (PCV ventil) Så at der lå litt olje i turbo’n sist jeg tok av innsug/luftfilter. Dette blir ofte glemt på biler når garanti/service utløper.. Ser det svetter litt rundt… Ny/gml Ny på plass Ja, den gamle var ‘gåen’
 7. Gratulerer! Fin bil ! 💐😎😎
 8. Garasjebilder, Vårstemning for noen uker siden, nå sner det 🌨❄️☃️☹️ Skal bli greit å få ‘sesong’ igjen 😃 Kjekt med gokart Guttungen liker å skifte dekk på Vito’n
 9. Takker… Ja, det blir en grei familiecruiser… Kunne tenkt at de fremdeles har grill på elbilene, det er penere en bare ei sånn plastplate, er igrunn likt hos alle bilmerker det da..
 10. 55 cm… Hadde meget bra tilbud på Jula, 1200.- spenn i rabatt…
 11. Ja, merka at dette ikke var noe ‘billigskitt’, selv om Bahco bygger dem i Kina..🤨
 12. Ny jekk også, dårlig utstyr er farlig... Bytta inn en solid caliper idag, voksen denne !
 13. FrodeS; Takk, den smakte godt. 😋 3 døgn?? Det var rimelig tregt ja… Håpte jeg kunne få 3dje vaxine, men det gikk ikke- kun folk i risiko sona som får den her hos oss, ihvertfall nå.. Du har jo brøyteredskap klart ser jeg
 14. Hjemme i corona-karantene, noe smitte i klassen til jentungen og da måtte vi holde oss innendørs til vi vet prøveresultat. Benyttet anledningen til å fiske ut CLS’n av garasja, siden det var snøfritt i oppkjørselen, da ble det vask av både den og B klassen til kona. Da fortjente jeg ei kald jylebrys etterpå syntes jeg 🍾😃
 15. Ja, det var ikke billig, men kjøpte gjennom alternativ deleleverandør, til mye lavere pris enn BOS, originalvare seff.
 16. Ja, etter 15 år er reflektorer brent opp og glassa er gulnet. Lysa er ganske dårlige og det skal bli fint med gode nærlys.
 17. Smokey and the bandit! Kompis som var med på prøvetur som filma 😁😁😁😁😁
 18. Hirr Hirr, den rauk like mye som min, men hos meg slapp jeg å spinne og sladde da 😬😬😬😁😁😁😁
 19. Motor på Smartn, ramla ut ikveld, tok av toppen. Enveisventil på åndinga fra veivhus, som nok har laga alt helv..te👿👿 Siden den ikke stengte, så blåste den olje inn i innsug og fylte hele saken.
 20. Sånn, da skal Smartn få litt ‘overhaul’… Kjøpte komplett overhalingsett på eBay Stempel er mindre en Mbnøkkel 😁😁
 21. Vitoen min er ikke den bilen som får noe særlig omsorg. At en bremsecaliper stramma litt mye på skiva, tok jeg ikke mye notis av. Men det burde jeg…. Det gikk så lang tid med formye varme at hjullageret røk. BOS solgte ikke løse hjullager og skulle ha 16 laken for komplett spindel 😬😬 Mekonomen hadde lager…😁😁 Da var det å få ut sakene og oppi pressa til en god venn. Vi fikk pressa ut det gamle og heiv lager inn i fryseren, sammen med noe fisk og spindelen ble baka i ovnen. Da gikk det veldig greit å presse det ihop igjen.
 22. Sven H; Ja, det er når bilen er parkert ja, jeg glemte å ta med det. Det ser ut til å gå på tid, i går var det oppholdsvær hele eftan..
×
×
 • Create New...