Jump to content

SigurdB

Betalende medlem
 • Posts

  1,797
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

SigurdB last won the day on March 21 2020

SigurdB had the most liked content!

About SigurdB

 • Birthday 08/04/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SigurdB's Achievements

2

Reputation

 1. Tipsene mine var ment til Tangis egentlig. Ovp og bremselysbryter er gjengangere på 4-matic så det er deler det er greit å ha i hylla hvis du har en slik bil i hus @421S bilen må ned fra bukke for å få framdekkene til å dra. Har blitt lurt av det selv en gang jeg byttet drivaksel på en slik. Har 4-matic lampen noen gang lyst på disse bilene? Den skal lyse med tenning på hakk 1. Det er selv testen for å verifisere at alle pærer er ok. Tror jeg hadde tatt ut instrument huset og sjekket pære. Gjelder det begge bilene dine?
 2. Jeg holder en knapp på bremselysbryter eller Overspenningsrele. Dette er deler som ikke er veldig kostbare, er enkle å bytte og som uansett er greit å ha liggende. 10 blink er koden for feil på sperre til bakaksel eller bremselysbryter. Jeg mener å ha lest en gang at bremselysbryteren til til 4-matic er dobbeltvirkende. Den kan derfor fortsatt ha feil selv om abs og bremselys fungerer. Hvis det hadde vært luft i systemet skulle du ha fått feilkode 2 eller 7 pga feil med systemtrykk. Legger du merke til om 4-matic lampen tennes med en gang du starter bilen eller går det 1-2 sekunder?
 3. Agenda for møte er: 1. Opprop. 2. Gjennomgang årsmelding 3. Gjennomgang økonomi. 4. Valg Følgende er innstilt til nytt styre: Leder er Stene Gilberg. Nestleder: Martin Gilberg Kasserer Simen Grasto Avtaleansvarlig: Tor Anton Dagfinrud I tillegg er det behov for en treffansvarlig, gi beskjed om du ønsker dette vervet. 5. Jubileumsutstilling Motorveteranene i Vikingskipet 7. og 8. april 6. Vålertreffet 12.august 7. Høsttur 21-23 September 8. Diverse/Etteranmeldte saker. Håper så mange som mulig tar turen på dette møte. Vel møtt!
 4. Vi møtes på Kroa på Biri kl 18 for en matbit og godt selskap. Vi forsøker å sette opp en plan for høsten og vinteren. Kom gjerne med ønsker om aktiviteter fremover. Adressen dit er: Skumsrudvegen 33, 2836 Biri. Vel Møtt!
 5. Vi møtes på Statoil Nordre ÅL klokken 10 og kjører i felleskap opp til Birkebeinern Skistadio der KNA arrangerer Motordag. Vi forsøker å få til slik at vi blir stående sammen på utstillingen. Det er 100kr pr bil og 100kr pr person i billett Statoil Nordreål ligger her: https://goo.gl/maps/HNWbjKkNSMM2
 6. Så bra at du kom vel hjem Ung mann med.solbriller er nok meg, tar det som et kompliment . Altid hyggelig å møte folk som jeg bare husker med nick fra forumet.
 7. Virket på meg som om at det var masse plass bare vi var der relativt tidlig. Fikk følgende beskjed fra arrangør: Vi ordner eget område! Om et par av dere kommer nogenlunde tidlig, sånn rundt kl 10, og har ca kontroll på hvor mange dere blir, så får vi holdt av fram mot kl 12 da alle bør være på plass. Ser ut vi kan få linet opp det som er av biler. Jeg skiver ut verveskjemaer, tar med beach flagg og et nettbrett så folk kan melde seg inn på stedet
 8. Vi går for Motordag. Jeg har banner og beachflagg som jeg tar med. Har spurt de om de har et eget område for bilklubber. Tenker jeg stiller med /8
 9. Helgøya utgår og så går vi for Motordag på Birkebeinerstadioen i stede Vi kan i stede forsøke med Helgøya senere i sommmer.
 10. Da har jeg kjørt på de fleste typer vinterføre med dekkene og må se meg godt fornøyd med dim. Står meget bra på både på underkjølt regn, dyp snø og sporet vei. Skal mye til før de slipper uansett rettning og hvis det skal slippe så jeg framprovosere det selv på total speil holke. Nå sitter disse på en 211 4atic så følelsen blir ikke helt den samme som en Rwd 124 når det gjelder kjørefølelse.
×
×
 • Create New...