Jump to content

Rolf Åge

Betalende medlem
 • Posts

  2,301
 • Joined

 • Last visited

About Rolf Åge

 • Birthday 06/11/1985

Rolf Åge's Achievements

0

Reputation

 1. Rail pressure to low? Den koda får eg opp på vitoen av og til.. Det er pga tuning
 2. Sitter på taket og kan vere feil kilden.. Koble deg på star og les ut feilkoder:)
 3. Såg ikkje veldigt motbydeligt ut Tom:) Strøkent
 4. Kjøpte med diagnoseteknikk, og har ikkje angra eit sekund.. Eg betalte ca 10 000 for det (ca 2 år sidan) Som sagt lenger oppe her, spart inn mange ganger:)
 5. Lite tid, mykje andre projekt, trengde plassen.. Tengte å selge den heil, men med dei skadane som har vert fant eg ut dette var sikkraste løysinga.. Skal en først demontere, må en gjere det skikkeligt:) No er det kun basic el nett og oppbruk/ubrukelige ting som er igjen..
 6. Løys (1/4-1/2 omdreining) ute ved demparen når bilen står på hjul og motor ikkje går.. Då vil du få ut eventuell luft i systemet etter ventilen Gjorde dette på ein S210 på søndags kvelden. (Same symtom) Klunking kan vere knekt fjør
 7. Takk for det Roger:) Takk for ei kjekke helg på Gol alle saman. sjølvom det var litt trist veir på lørdag, var det ingen ting å seie på stemninga:) Bilen gikk knirkefritt tur retur sjølv med halvaksen km stand. Forbruket er det helder ingen ting å seie på
 8. Vart bedre, men ikkje bra endå.. Må bestille meir silent coat før neste aksjon:) No har vi komt til Eid, her vert det litt å bite i og ein liten strekk på kroppen for lisje frøkna:)
 9. Då er bilen shina, litt lyddemp og nesten klar til Gol:)
 10. Bytte låsen gjer du enkelt sjølv på under ein time.. Søk etter dette på forumet, so finn du
×
×
 • Create New...