Jump to content
Mercedes-Benz Entusiastklubbs forum

Robin1992

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Okei takk, skal se om jeg får gjort det selv. først bestille delen
 2. Hei har en mercedes c200 kompressor 2001mod, har lest litt rundt og ser flere skriver det tar noen få minutter å bytte lmm selv. er tømrer ikke mekaniker men tenkte det ikke kan vere så vanskelig, men ville høre litt her først om det er noe man kan begi seg ut på uten mekanisk erfaring grunnen jeg vil gjøre det selv er at jeg har fått prisantydning på alt ifra 4000,- del og arbeid opp til 9000,- på forskjelig steder.
 3. Tusen takk for svar jeg hadde bilen på tomgang en time å tok den av for å så starter bilen igjen for å se om batteriet ladet å det var helt dødt. Har også fått melding i dashbordet at det var underspenning i batteriet så krysser fingrene om at det kun er det.
 4. Jeg har problemer med bilen min, den starter ikke Uten startkabler og når jeg først får start er det Ingenting av det elektriske som virker. vinduer,radio,lys, INGENTING virker. er dette pga jeg trenger nytt batteri eller kan det vere noe annet ? nettopp kjøpt den så må vite det snarest. Vennlig hilsen Robin. svar gjerne på epost eller her
 5. Hei, jeg har en mercedes benz c200, 2001modell. og bilen starter ikke, men med startkabler. Og når jeg har fått start på den virker Absolutt INGENTING av elektronisk og det kommer opp feilmelding om at det er underspenning i batteriet. Vinduer går ikke opp, blinklys virker ikke, ingen lys ingenting, ingen radio men motor går på tomgang å går ann å kjøre. er dette kun et nytt batteri som skal til eller er det noe annet ? håper på svar snarest. gjerne på epost.
×
×
 • Create New...