Jump to content

Madde

Members
 • Posts

  32
 • Joined

 • Last visited

About Madde

 • Birthday 11/30/4

Madde's Achievements

0

Reputation

 1. Da min matte ble ødelagt av søl så er jeg på jakt etter en ny matte til å ha i bagasjerommet på min 190 Diesel er det noen der ute som har en slik en liggende?
 2. Hei alle! Lokallag Oslo skal ha sin årlige høsttur til Kristiansand og Morgedal helgen 25 september. De kommer 10 biler og skal overnatte på scandic hotell bystranda fredag til lørdag. Lørdagen blir det kjøretur opp setesdalen til Morgedal i Telemark. Der blir det mulighet for overnatting. Eller bare kjøre hjem igjen? Noen fra dere som kan tenke dere å være med?
 3. Hei folkens! Lokallag Oslo skal ha sin årlige høsttur og denne gang skal de ha kjøretur fra Oslo til Kristiansand til Morgedal - Oslo. De ankommer Kristiansand kvelden 25 september og skal sove på scandic hotell bystranda. Jeg foreslår at vi joiner dem sosialt fredag kveld og/eller er med dem på kjøretur lørdagen etter sen frokost opp Setesdalen til Morgedal. Her blir det mulighet for overnatting på Morgedal hotell eller kjøre hjem igjen. Er det interesse for dette? Koselig å gjøre noe sammen og de stiller med 10 biler og 15 personer. Skriv dere på her eller kontakt meg på Facebook. Mvh Madeleine Madsen
 4. Tjohei folkens Da tar vi et sosialt treff i lokallaget på søndag 28/6-15 kl 16.00 på Dolly dimples i sørlandsparken Håper folk stiller opp )
 5. Hei hei velkommen til oss Ta gjerne kontakt med meg for info Jeg er fra Vigeland vi har Facebook gruppe også Mercedes Benz Entusiastklubb lokallag Sørlandet.
 6. Javel folkens! Da hoppe vi i dette å forsøker starte nytt lokallag for Sørlandet. Mer info etterhvert kommer. Men jeg har vel sendt Mail til de fleste på medlemslistene om at vi har starta en Facebook gruppe for lokallaget. MBE lokallag Sørlandet. Håper det vil være av interesse og at vi vil få til en del sosiale sammenkomster fremover Ta gjerne kontakt om dere har forslag til aktiviteter osv. Mvh Madeleine Madsen
 7. dere vet jaggu med mer om mæ enn æ gjør sjøl for detta va no nytt gutta
 8. Flott ) når kjøre dere og hvilken rute? Ser det e lunsj kl 12 men når e dere forbi i strøket her? å er d no pris på overnatting?
 9. Hei no liste på antall som sga være med? Plass t ei frøken au??
 10. http://www.yr.no/sted/Norge/Buskerud/Gol/Gol/langtidsvarsel.html Check this out guys
 11. Cruisinga lørdag går til Nesbyen på rockabilly treff 50 talls outfit kan tas på om ønskelig
 12. Jeg er med. Møter sammen med resten i rogalandet torsdag kl 12.
 13. Tusen takk for svar veldig greit for ei frøken med lite peiling
×
×
 • Create New...