Jump to content
Mercedes-Benz Entusiastklubbs forum

Olaf

Betalende medlem
 • Content Count

  2,681
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nei, de gjør ikke det. Jeg kan nå se - og bruke - lenkene til mine egne biler, og det er jo ikke særlig interessant! Men jeg kan ikke se lenkene til dine biler.
 2. Hei Arnfinn. Når jeg allerede er logget inn, og klikker på lenkene jeg har til bilene mine i forumet, så kommer jeg bare til et nytt login-vindu. Unntak for den som lenker til bilder på mitt eget hjemmeområde. Jeg kan dessuten ikke klikke på noen andres bil-lenker heller, teksten til lenkene er i pale-mode. En liten bug?
 3. Husk at Mercedes driver gjenbruk av utstyrskoder, så den samme koden kan være to helt forskjellige ting på 2 forskjellige årsmodeller. Databasen i Kiev har en tendens til å legge ut utstyrskodene for de siste modellene, og det kan være ganske forvirrende hvis man søker på en bil som er noen år gammel. Det er alltid en fordel hvis det er en klubb for din modell som har de riktige utstyrskodene.
 4. Fin bil, gratulerer! Tysk beskrivelse, med bilder: http://archiv.mb124.de/index.php?title=Gasfedern_der_Heck-Klappe_bei_der_T-Limousine_auswechseln Her er det endel W124-stoff på amerikaengelsk: http://www.peachparts.com/Wikka/DoItYourSelf Her er etpar linker til W124-stoff, håper du leser tysk! http://www.w124-freunde.com https://www.w124-board.de http://forum.mb124.de https://www.mb-baureihen.de/2018/01/14/s124-das-t-modell/ https://www.motor-talk.de/forum/ http://mb124.de/gallery/v/Linksammlung/ http://archiv.mb124.de/index.php?title=Hauptseite http://www.mb-w115.de/w124/ http://w124archiv.de/index.html http://www.124performance.com/ http://wagen124.com/ http://www.sternfreun.de/
 5. Kanskje han med den hvite i Bodø? Det er jo en fin tur, det er bare 131 mil. Jeg kjørte for et par år siden tur/retur 114 mil Drøbak-Bergen med min nyregistrerte 230TE med henger, herlig å ligge på langtur. (ja, ja, ja, jeg vet det er 131 mil hver vei! peanuts!)
 6. Godt å ha deg tilbake, Stig! Send meg en pm med adresse. syversen, de kullstiftene brukes av hundrevis av bilmodeller med Bosch-dynamo! Husk at når du leter i Biltemas nettkatalog alfabetisk, og ser etter de forskjellige Mercedes-modellene, må du velge Kombi w123!
 7. Vi kommer til å høre deg når du kommer kjørende, du får vel bjelleklang som varsler når du trår på for hardt, syversen!
 8. Hva er vitsen med en klubb uten forum? Jeg antar at jeg er helt enig med E_S, for jeg mangler brukererfaringen! Jeg er ikke medlem i Facebook, og har aldri tenkt å bli det. Det er kun forumet som holder meg her som medlem, og jeg synes at ledelsen bør konsentrere seg om å bruke forumet aktivt, istedenfor asosiale medier. Et par ganger i året virker jo bare som om det har blitt trykket på feil knapp på telefonen, når lederen uttaler seg om noe i forumet!
 9. Jeg har liggende en rollo til det blå interiøret mitt, men jeg mangler de to festebrakettene som sitter bak på seteryggen. Er det noen som har noen liggende, evt en gammel bakseterygg med beslagene på?
 10. Jeg likte at de gamle smiley'ene er med, for de som ikke har sett det enda, ligger de helt nederst.
 11. Arnfinn, et ønske for å spare museklikking: Kan du få til et direkte innloggingsvindu som i gamle oppsettet, jeg bruker alltid https://mbek.no/smf, og bruker Tab-tasten for å navigere.
 12. Og redigeringstiden forsvinner altså før det har gått 5 minutter...
 13. Jeg forsøkte å legge til at jeg har Quote, Edit og Options som valg under teksten, og i Options finner man Delete. Men jeg fikk en festlig beskjed ved redigering av siste post, som ikke lot seg lagre, eller redigere:
×
×
 • Create New...