Jump to content

Jørgen F.J

Betalende medlem
 • Posts

  2,526
 • Joined

 • Last visited

About Jørgen F.J

 • Birthday 03/24/1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jørgen F.J's Achievements

0

Reputation

 1. Endelig! Her kommer det jeg har ventet på! https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=165609114 Etter å ha lett etter brukte i 2 år, som kunne vært i nærhetn så fikk jeg tips om at de skulle begynne å produsere disse igjen på uviss dato. ser ut for det skjer NÅ!
 2. Hei. Er det tilfeldigvis noen her inne som sitter med Larzon felger som ikke er i bruk ? Er ute etter Larzon Classic med ET 35, for å ha på c124 med amg styling.
 3. Skal vurdere dette ?. Må sannsynelig vis bruke boltene for grenrørene da boltene for toppdekkslet er stortsett over kablene. Vil de gå med syrefastplate? Eller er det best med tynt blikk? Har ingen lokale firmaer for noe som helst, så her er vi kun selvhjulpen ?
 4. Takker for tips. Må se det litt ann. Ser ut for det var noe trangere på din enn min. Er bedre avstand enn bilde viser, også tåler kansje rene kablene mere enn plast strømpen du hae utpå dine?
 5. Etter laaang tid med spekkulering er endelig eksosombyggingen startet. De er nå begynt og produsere grenrør til M103 også. Tidligere var det kun å finne til M104. Nytt lakker toppdekksel gjorde det hele litt mer fresh. Har en vask av motor rom igjen, samt lime på noe varmeisolerende matter nermest eksos.
 6. Takk for det begge to ? Mener det var høsten 2016 den ble hellakkert.
 7. Uten at jeg har verken erfaring eller hatt slik bil, så har jeg bare hørt mye om disse belgene ryker. Hadde jeg vært deg, hadde jeg skiftet begge, da det sikkert er tidsspørsmål før neste ryker ?
 8. Det stemmer, har slike foringer i broa. Har aldri skiftet dem selv, så om de er orginal eller ikke vet jeg ikke. Men er iallefall på langt nær nok..., må enda en den "inn" nede eller "ut" oppe.
 9. Sånn fysisk passer den bortsett fra brankettene bak ikke er der. Men etter mitt syn passer ikke gen 1 seg så godt på facelift da den er noe mer firkantig ennj gen 2 og 3.
 10. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=134717070, Tungsolgte biler, andre gang den ligger på finn og ikke spppas som en melding om den. Muligens litt høy pris, nå har den stått en år ubrukt, å står den til januar, så må den vel på ny eukontroll. ikke brukt siden sist eukontroll.
 11. Simmering skiftet, var heldigvis enkel operasjon, øvrste del av dekkslet løsnet uten å plukke bort noe mer =)
 12. Det er bare amg kopi ja. Litt usekker på om jeg har den enda, flere år siden den ble kjøpt og lagt til side, for å kjøpe ny Men det er gen 1, som passer best til prelift, som min coupe er, men ble vist gen 2 eller 3 på den.
 13. jeg har kjøpt ett helt stylingkit fra latvia, det er laget i glassfiber med dårlig passform, men med litt jobb og en del skiver så fungerer det =) vær ops på om du kjøper kopi, så må det være støpt branketter på innsiden for feste mot fanger osv. kjøpte en uten, og den er ubrukelig da det er mye jobb og støpe til selv. Ebay er tingen for slikt. Denne har slike branketter f.eks: https://www.ebay.com/itm/Mercedes-Benz-W124-AMG-3-Style-Full-Front-Bumper-Spoiler-For-Coupe-Saloon-Estate/201526999639?hash=item2eebf1fa57:g:UKgAAOSwjDZYkc04
×
×
 • Create New...