Jump to content
Mercedes-Benz Entusiastklubbs forum

Jørgen F.J

Betalende medlem
 • Content Count

  2,525
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jørgen F.J

 • Birthday 03/24/1994
 1. Hei. Er det tilfeldigvis noen her inne som sitter med Larzon felger som ikke er i bruk ? Er ute etter Larzon Classic med ET 35, for å ha på c124 med amg styling.
 2. Jobber med nytt eksosanlegg på coupe'n
 3. Uten at jeg har verken erfaring eller hatt slik bil, så har jeg bare hørt mye om disse belgene ryker. Hadde jeg vært deg, hadde jeg skiftet begge, da det sikkert er tidsspørsmål før neste ryker ?
 4. Det stemmer, har slike foringer i broa. Har aldri skiftet dem selv, så om de er orginal eller ikke vet jeg ikke. Men er iallefall på langt nær nok..., må enda en den "inn" nede eller "ut" oppe.
 5. Sånn fysisk passer den bortsett fra brankettene bak ikke er der. Men etter mitt syn passer ikke gen 1 seg så godt på facelift da den er noe mer firkantig ennj gen 2 og 3.
 6. Det er bare amg kopi ja. Litt usekker på om jeg har den enda, flere år siden den ble kjøpt og lagt til side, for å kjøpe ny Men det er gen 1, som passer best til prelift, som min coupe er, men ble vist gen 2 eller 3 på den.
 7. jeg har kjøpt ett helt stylingkit fra latvia, det er laget i glassfiber med dårlig passform, men med litt jobb og en del skiver så fungerer det =) vær ops på om du kjøper kopi, så må det være støpt branketter på innsiden for feste mot fanger osv. kjøpte en uten, og den er ubrukelig da det er mye jobb og støpe til selv. Ebay er tingen for slikt. Denne har slike branketter f.eks: https://www.ebay.com/itm/Mercedes-Benz-W124-AMG-3-Style-Full-Front-Bumper-Spoiler-For-Coupe-Saloon-Estate/201526999639?hash=item2eebf1fa57:g:UKgAAOSwjDZYkc04
 8. Se der ja, den prisen begynner og ligne noe. Ser også at flenstad tekniske har slike. de selger også foringene jeg trenger til en ¨overhaling¨ under bilen
 9. Hehe, skal sjekke det opp. Olaf, de var på bilen, å ser ikke ut for å ha vært skiftet. Mulgens det var bare skivene på utsiden som hullet ikke var i senter på. Var værtfall slik at man kunne vri den så det flyttet seg litt.
 10. De liker å blandet seg inn der dem ikke hører hjemme Vet ikke hva du mener med justerbare foringer, men har slikt orignalt på min, men får ikke rettet opp nok. Nå er da min senket mer enn sportline.
 11. Etter forklaringen høres det litt ut som samme som min. Min har litt gnisselyd fra vindusheis i ene døren bak. strammet til skruene en gang tidligere, da ble det stilt ett års tid.
 12. Heisann. Muligens feil avdeling på forumet dette, men lurer på om noen vet hvor man får tak i camberstag bak til en C124, slik at bakhjulene kan få normal vinkel igjen. Anntar dette ikke er noe statens vegvesen liker, men skal prøve meg =)
 13. Om det er hastighetsavhengig, så høres det mest ut som noe ute, kansje mot noe som går rundt? Er det stål/blikk lyd? slik som bremseskold kan lage ?
 14. https://www.biltema.no/bil---mc/bildeler/chassisdeler/fjaring/spiralfjarer/fjarspenner-2000020865 dette er tarsjen som brukes. Mener den var litt følsom på å måtte få platene så langt fra hverandre som mulig, for å kunne klemme langt nok inn for å få ut fjæra. men det gikk på ett vis.
×
×
 • Create New...