Jump to content

kent a.L.

Betalende medlem
 • Posts

  340
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kent a.L.

 1. Er det noen som vet eller har oversikt over forskjellen på m102 motorer. (De "vanlige" 8v.) Er vel kun innsug jeg lurer på. Grunnen til jeg lurer: jeg har en 84' w201 med 2l forgasser. Og ett innsug fra nyere med k-jet liggende løst. Skulle hatt mål av innsuget på 84' og vis det er likt kan jeg bruke det løse og måle på.
 2. tror vi har samme sete i s211 som dere Wicky. Og den samme uten ISOfix i 124'n. Den armen inn i ryggen skader ja. På 124 er det skinn og ikke så "nøye" med de merkene, så der har jeg ikke noe som beskytter ( lettere å vaske skinnet ), og der er nok skinnet nå blitt strekt. I 211'n handla jeg noe sånt som ble vist på babyshop der, pluss ett tynt sort trekk som dekker hele ryggen. Vet også om att det er litt brukt et par biter ifra sånn puslespill-lekmatte-sak ( de med barn skjønner nok) til å fordele trykke ifra stolen. Hvertfall viktig å bruke den armen og stramme til! På sete vårt er det en liten spak under selve sitte delen til å juster sittevinkelen.
 3. Det høres fornuftig ut Stian, så får vi spredt budskapet til de som ikke er innom forumet hver dag også Flere som stemmer for torsdag 22-jan for kaffe,kake og planleggelse av FebruarBord 2015?
 4. Stor takk til Stian som ordner disse prøvekjøringene og ikke minst BOS Hamar som lar oss prøvekjøre de nye stjernene Flott treff(som alltid ) Synes den nye C-klassen var en topp bil.
 5. torsdag 18sep eller 25 sep? er det en dato som passer? eller en annen dag i uka?
 6. Blir med på søndag slenger med på fra Shell Haugs, når passerer dere der?
 7. Her er felgene jeg skal kjøre med på /8; 7x16 og 8x16 Barock/BBS med Falken. Her er en av felgene som skal på 16v´n; 8,5x17 og 10x17 Polerte OZ Futura.
 8. s124 og OZ futura er konge match! blir tøft. Men ikke heis opp igjen bilen, gjør som Wicky nevnte. Kjør på med strekk foran og bak. Hva er impresset på felgene dine? Bilen ser forøverig veldig fin ut.
 9. Kan vel egentlig bare fyre iveien med ideer til en treff dato og ett treffsted. Er ca 4 uker til 6 Feb, som er første Torsdag i Februar.(kanskje litt lenge til?) Alt av ideer er lov
 10. Bra dere stiller opp uansett vær Det ble ikke bestemt en dato for julebordet, men det blir rett over på nyåret en gang. Ønsker alle sammen en riktig god jul og ett godt nytt år
 11. 4500,- Mener selv dette er billig. http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=45422557
 12. Virkelig en rå ML Charlie. Du har den rette malen på bilene dine
 13. Den hvite sec? Det dukker opp alt forskjellig av kjøretøy på treffene egentlig. Det viktigste er sammenkomsten og det sosiale. Så har du muligheten må du bare ta turen.
 14. ET mener jeg er 35 og bredden er 7,5. litt usikker på dette så skal få sett etter.
 15. Selger ett sett med 225/45-17 Continental vikingContakt 5 piggfri på alufelg. Dekkene er produsert uke 28 2013. Kjørt 10mil med. Felgene er rette og tette. Billigste tilsvarende på nett koster 7300 + evt felger. selges komplett 5000,- Hentes Hamar eller Gjøvik. De var stille og gode å kjøre med den lille turen jeg kjørte. Felgen på bil.
 16. Har du hatt 190 16v også Wicky? Bra:) Enig Ridabu, rett ved Hamar.
 17. Takk Syver Blir bra detta håper jeg Bilen ble vist på Gjøvik trafikk stasjon den 29 okt. Det gikk veldig bra, fikk tatt en god gjennomgang av bilen på bukken mens dokumentene ble klargjort. Veldig hyggelig de som jobber der. Temperaturmåleren fusket litt på veien utover. Så jeg lurte på om jeg kunne se på det mens jeg ventet. Såklart, det er verktøy i skapet der borte vis du trenger var svaret. Her er bilen inne i kontrollhallen. Her er bilen vist og på vei hjem. Turen til og fra Gjøvik gikk som smurt. Må si att det er en utrolig god bil å kjøre med tanke på alder. Nå er det bare å vente å se om avgiftene blir mere overkommelige 1.1.14
 18. Det er bare å ta turen Prøver å få til en teorikveld med Hamar bilpleie,(lakk og pleie) venter på svar ang denne kvelden. Mulig det blir neste gang. Men kaffe og sosialt blir det uansett
 19. DER JA!! :thumbright: Få tatt noen freshe bilder nå før vinter'n kommer.
 20. Det meste ligger her ennå. Kommer kanskje flere deler her til helga. Er vel greie priser?
×
×
 • Create New...